Olet täällä

Cramo - 28.6.2019 12.14

OP:n sivuilla näytti olevan tietoa tosta Adepteon tilanteesta. Osakkeet konservoidaan toiselle kauppapaikalle, hinta 123€. Kaupankäynti on mahdollista vain konttoritoimeksiantona, hinta 1% minimi 32€/kauppa. Sikäli kun ymmärsin oikein?

Itse myin Cramot pois, olis tullut kalliita osakkeita.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 28.6.2019 12.00

Tuli ostettua tänään Nordeaa ja Metsä Boardia, toivottavasti pohjat on jo nähty ja osarit olis kohtuulliset. Nordean osinko nyt luulis olevan ensvuonna kohtuu hyvä jos tulos ei putoa kovasti. Pakko ostaa jotain kun on tullut viime aikoina pääasiassa myytyä, alkaa hajautus kärsiä.

Näytä koko viesti
Cramo - 10.6.2019 01.13

Mitä ajatuksia herättää toi Loxamin ja Ramirentin yhdistyminen? Onko jakautunut Cramo seuraavana ostoslistalla? Tai miksi olisi, taitaa jäädä muutenkin pahasti alakynteen. Pitäiskö tässä Cramon omistajana olla huolissaan kun kilpailija vahvistuu? Cramon osakekin näyttää olevan nousussa +10% ainakin tällä hetkellä, liekö hetken huumaa. Pitäiskö tässä vaiheessa myydä kun on itsellä vihdoinkin vähän plussalla vai laittaa jäitä hattuun? Itse pidän Adepteota arvokkaampana puoliskona Cramosta ja siksi ei haluaisi myydä ennen jakautumista. Muistan nähneeni jossain että Adepteon arvo olisi 13 €.

Onnea vaan kaikille Ramirentin osakkeen omistajille!

Näytä koko viesti