Miten ostaa bondeja? -

Just näin niin kuin Kaimaha kirjoitti. Oman ”Bond-salkun” keräämiseen tarvitaan kuitenkin pätäkkää, kun yleensä minimisijoitus per laina on se 100000 euroa. Laskennallinen arvo muuttuu sitten korkojen muuttuessa ja jos pitää eräpäivään saakka niin saa sen koron mitä sijoittaessa on sovittu. Markkinoilla on myös 3 kk:n euriboriin sidottuja bondeja mutta jostain syystä ei niitä deskistä tarjota. Rahasto joka sijoittaa vain euriboriin sidottuihin lainoihin voisi olla yksi vaihtoehto tasaisemalle tuotolle. En tiedä onko näitä markkinoilla.

Näytä koko viesti
Cibus Nordic - Laman kestävä osinkokone? -

Asian voi ilmaista niin monella tavalla.
Cibuksen kurssi Källgårdenin aloittaessa on palttirallaa sama kuin nyt noin 118 SEK. 
Aikaa on kulunut 4,5 vuotta… onkohan osakkeenomistajat tyytyväisiä ?

Näytä koko viesti
Cibus Nordic - Laman kestävä osinkokone? -

Tj irtisanoutunut ja uusi on etsinnässä. Tiedotteessa tutut liirumlaarumit vanhan tj:n toiminnasta ja yhtiön kehitysvaihe kaipaa ”erilaista verta pakkiin”.

Näytä koko viesti
Indeksifeedi sivuston alaosassa -

iPadillä sivustoa katsoessa alin ”prosentit rivi” menee Padin alareunan mustan palkin alle (ne jotka käyttää iPadiä tietää mitä tarkoitan). Nordnetin aloitussivu jossa maailmankartta ja pörssimuutokset on mielestäni parempi.

Näytä koko viesti
Intrum -

Intrumin € bondeja saa ihan mielenkiintoisella tuotolla jälkimarkkinoilta. 
Erääntyvät 2025 n. 12% ja 2028 n. 13,5% min. 100 t€.

Näytä koko viesti
Cibus Nordic - Laman kestävä osinkokone? -

ISIN SE0013360849 voidaan tietääkseni maksaa takaisin aikaisintaan 1.12.2024 hintaan 101,5 jotenka semikovaa korkoa Cibus joutuu pulittamaan siihen asti.

Näytä koko viesti
Markkina tänään: Seuranta- ja kommentointiketju -

”Perusongelma on siinä, että maailmalla on valtava määrä bonditappioita odottamassa ottajaansa.”

Siispä mitä tästä opimme: 1) pidä bondi eräpäivään saakka, 2) hanki possaan esim. 3 kk euriboriin sidottuja papereita ja 3) elämä on riskejä täynnä.

Näytä koko viesti
Aktia -

Aktian TJ irtisanottiin. Kauniisti on muotoiltu tiedotteen korulauseet, mutta tulokset puhuu toista, paljon karumpaa kieltä.

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne -

Mietin kanssa tuota Leopard/Hanko kuviota ja yksi vaihtoehto on, että tankkeja lähtee/lähti Puolaan koulutustankeiksi. Suomalaiset varmaankin haluavat kouluttaa ukrainalaisia tutulla kalustolla, jolloin koulutus on myös tehokkaampaa. Jos suomalainen kouluttaja hyppää vaikka tanskalaiseen tankkiin niin aina niissä on kansallisia viritelmiä jotka pitää ottaa haltuun ja aikaa kuluu kouluttajan kouluttamiseen. Mitä enemmän koulutuskalustoa on käytössä niin sitä parempi.

Näytä koko viesti
Nordea -

Q4/2022 tulos ylitti konsensusarviot ja ehdotettu osinko 0,80 e/osake. 

Antolainauksen tulevat korontarkistuspäivät tukevat lisää tämän vuoden tulosta ja osakekurssia.

Näytä koko viesti