Akin pokeriblogi -

AnttiAltcoin wrote:

Aki Pyysing wrote:

Aki avasi napilta 300/600 -blindeilla 1500. Kilppari 3bet 4000, mie 4bet 12000, Kilppari all-in, mie maksu karvan alle 40K stäkillä. Nämä kaikki aika tarkkoja.

Pareja tulee harvoin, joten niiden kippaaminen on arveluttavaa, sanoin viimeisen maksun perusteluksi jo pöydässäkin. Jos kippaan Kilpparin 3bettiin, imo ei pidä sorsia avatakaan. Maksussa pienillä pareilla positiostakaan ei ole juuri valoa, ainakaan jos settiä jahtaa, koska niitäkin tulee tosi harvoin.


Vaikka 3-betien maksaminen pikkupareilla setin toivossa ei yleensä ole kannattavaa, tässä on se päivänselvästi ainoa oikea ratkaisu. Kun vastustaja tekee ison virheen käyttämällä näin aivokuollutta 3bet-sizingia, joka mahdollistaa erikoispelin (setin vetämisen loisto-oddseilla ja implied oddseilla), niin ne kannattaa hyödyntää.

Pitää maksaa 2500 pelatakseen 8900 potista. Vaikka kipattaisiin 100% flopeista, joissa ei osuta settiin, niin implarit on väkisin tarpeeksi hyvät maksuun. Eri asia, jos vastassa olisi taitavampi pelaaja, joka tarjoaisi huonommat preflop-oddsit (ja jonka ei voi ihan kerran kerrasta olettaa sekoavan postflop).

Todella isoihin virheisiin eksytään siinä vaiheessa, kun löydetään 4bet/call tai maksetaan ajatuksena muuvitella sokkona kaikenlaisilla keskikorkeilla flopeilla.

Ei kovin upea suoritus kummaltakaan, mutta objektiivisesti katsottuna Kilppari tämän paremmin pelasi. 
 

 

Ei tossa kilpparin 3-bet koossa mitään aivokuollutta ole, ton kokosia betsejä kaikki turnausjyrät lyö mikä riittänee todisteeksi. Jos siitä vihu menee fit-or-fold moodiin roskaisalla rangellaan niin konttari-kippi ja vähän isompi potti helppoa rahaa kotiin.

Akin mielessä tässä ei saada implareita setin vetoon (kilppari ei ole crazy) ja toisaalta ei haluta mennä flopille positiosta hyvillä pot oddseilla koska kilppari bluffaa potin kuitenkin (kilppari on crazy). Mielipiteeni on että kilppari, kuten juuri kukaan muukaan räiskyvä pelaaja, ei ole crazy eikä implareita pelkkään setinvetoon saada, mutta voidaan pelata pokeria, hyvin varovasti tällä kädellä. Sorsaparin onneksi kilppari ei tiedä kuinka huonosti asiat todellakin ovat.

Aki ei voinut kipata 3-bettiin koska silloin ei pitäisi avatakaan sorsaparilla. Sitten jos taas ei voisi avata buttonista sorsaparilla niin ei varmaan kantsi pelata turnauksiakaan. Mielestäni Akin on avattava sorsat ja olla kippaamatta tähän  3-bettiin niinkuin tekikin. 

On tietty vielä yks mahdollisuus, myöntää itselleen että kilppari on niin velho, että edes pot oddseilla ei pysty pelaamaan flopilla kakkosparia positiosta villiä kilpparia vastaan, ja ottaa tyynesti vastaan muiden pelaajien ivalliset katseet kipatessa, oivaltaen tehneensä juuri jotain mitä vain egonsa voittanut mies voi tehdä.

No, kilpparin 3-betin jälkeen tulee olla harmistunut koska tilanne etenee ikävästi, joskaan ei arvaamattomasti. Ottaisin pot oddsien perässä positiosta maksun toiveena päästä showdowniin kenties yhdellä (turnauksessa usein pienellä) betsillä ja joskus voittaen jotain setillä (ja koska en kehtaisi kipata). Jos kilppari paahtaa menemään niin kippi ja well played.  Mitään semibluffeja ei pääse tekemään kun vetoja tai edes ylikortteja ei ole ja sorsapari bluffina on vähän turha kun se kummiskin voittaa hai pelit. 

Betsi jolla esitetään sitoutumista, ja johon sitten sitoudutaankin kun on jo pot oddsia on klassikko mihin joskus tulee ajauduttua. Ilmeisesti tämä ei ollut ihan vahinko vaan sen piti näyttää pelottavammalta kuin all-in

Sitä en tiedä onko all-in parempi vai huonompi kuin maksu tai kippi, ainakin sillä saa 6,100 eli 15% lisää stäkkiin kippiin verrattuna heti käteen kun vihu kippaa, maksun tullessa useammin kuin ei flipataan tai sitten 80/20 perässä. Voi olla hyvä peli etenkin jos ajattelee ettei se pikkublindi 3-bettaa pienehköillä pareilla tai maksa niillä allinia.

22 vs. AJo 

Win
51.65 %

Tie
0.59 %

Win
47.76 %

 

 

p.s hämmentävää miten kilppari voi muistaa blindit ja betsit kaikki noin puoleen hintaan

 

Näytä koko viesti
USA presidentinvaalit 2024 -

Mä ihmettelin tuota pari jo aiemmin mutta syy selvisi viimeaikoina kun RFK valitti että demarien demarien vaalitapa/koneisto on rigged, eli uhkaa mennä ehdolle itsenäisenä.

https://www.the-express.com/news/politics/113095/RFK-Jr-teases-independent-candidate-challenge-Joe-Biden

Näytä koko viesti
Suomen presidentinvaalit 2024 -

Suomen kansallismielisin patriootti Alexander Stubb on lähtenyt kilpaan. Jääkö Mika Aaltolan kirvesmies -ja koirasylissä kuvat nyt vain muistoksi instagrammiin?

lähde: Kokoomuksen twiitti

"Alexander Stubb on vastannut myöntävästi Petteri Orpon pyyntöön lähteä ehdolle presidentinvaaleihin. "Kaikesta ei tarvitse olla samaa mieltä. Mutta yhdestä asiasta kuitenkin: Suomen etu edellä, aina ja yhdessä", Alex totesi."

 

Näytä koko viesti
Fortum -

Yhtälailla omia tappioita halutaan sosialisoida toisinpäin, kun pörssisähkö on erikoisen kallista niin aletaan värkkäämään sähkötukia kuluttajille. Tämän tyyppisissä asioissa kannattaa varmaan olla ison lauman mukana vaikka tuntuisi typerältä koska ne kumminkin äänestävät tappiot kaikkien kannettavaksi.

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne -
PikkuPro kirjoitti:

Mitä nyt onkin mut vaikea ajatella, että olis venäjän koordinoitua disinfoa. Sen verran vittuilee armeijalle ja sen johdolle.

Ei oo kyl Prigozinia itsesuojeluvaistolla pilattu vaikkei Putler kohteena ollutkaan.

https://www.youtube.com/watch?v=ZSWGFgpoac0

Jos armeija ei anna wagnerille ammuksia niin se johtuu siitä että Putin haluaa näin, voisihan Prigozin vain soittaa Putinille ja sanoa että nuo eivät anna ammuksia, että sanopa niille. Ja kun Prigozin haukkuu armeijan pomot niin sama juttu, Putin haluaa niin ja se näytelmä suoritetaan. Näin pidetään molemmat armeijat kurissa.

Neukuista asti Venäjällä on kilpailleet puolue, KGB ja armeija. Se kuka on vallassa haluaa aina pitää kaksi muuta heikkoina.

Näytä koko viesti
Tekoäly -

1. Kysy tekoälyiltä sadalla eri tavalla että mitä stonkkeja pitäis ostaa. Sitten osta paria suosituinta.

2. Katsele kun kurssit nousee muiden kysellessä ja ostaessa näitä stonkkeja

3. Myy pois ennen kuin hype loppuu. Profit

Näytä koko viesti
NATO ja Suomen pörssikurssit -
GHearst kirjoitti:

 

abdullah kirjoitti:

Hienoa että ollaan tyytyväisiä vallitsevaan politiikkaan. Itse en aio henkilökohtaisesti taistella monikansallisten joukkojen tai etujen puolesta. Enkä koe 90-luvulla vannotun sotilasvalani edes velvoittavan tätä, koska silloin olimme puolueettomia ja lupasin puolustaa nimenomaan suomea ja vain suomea.

 

Sotatilanteessa merkittävimmät "taistelusi" käydään turvasäilössä, saippuaa suihkun lattialta poimiessa.

Suomalainen sijoittajayhteisö ei hyväksy homoraiskaus fantasioitasi maanpuolustushengen varjolla (äänet 1 puolesta 6 vastaan). Se on enempi noiden venäläisten juttuja. 

Näytä koko viesti
NATO ja Suomen pörssikurssit -
Bingo53 kirjoitti:

 

Tämän sodan suurin pulma on se, ettei sen päämäärä ole kenenkään tiedossa. Strategia ymmärretään, että se on oppi taistelujen käyttämisestä sodan päämäärien saavuttamiseksi eli asetetaan operatiiviset tavoitteet sopusointuun sodan päämäärien kanssa.

 

Onpas esimerkiksi minun tiedossa.

Päämäärä oli vallata nopeasti Ukraina mistä todistaa kuperkeikkamiehet ja kymmenien kilometrien convoyt alussa. Kun valloitus ei onnistunut niin soditaan sitten tälleen kun ei sitä nyt voi lopettaakaan.

 

Näytä koko viesti
Twitter -
JR kirjoitti:

 

Mielestäni uskottavin arvio jonka Musk on päätynyt kortensa pituudesta antamaan on, että pari viikkoa sitten sitouttaessaan jäljellejääneitä työntekijöitään twitterin osakkeilla, käytti hän firman valuaationa noin 20 miljardia. Kuulostaisi siltä, että korsi on hänen omastakin mielestään lyhentynyt jo yli puolella.

Voi ajatella myös että Musk on puolsokkona ostanut kasan paskaa ja sen "oikea" arvo olis ollut Muskin mielestä vaikka 10 miljardia ostaessa mutta nyt jo tuplaantunut 20 miljardiin. Ei kai se Musk ajattele että kun hän on saanut nämä toimet tehtyä ja kannattavuutta parannettua että arvo olisi tämän johdosta puolittunut.

 

Tärkeintä Twitterissä joka tapauksessa on käyttäjät ja että sen kautta kerrotaan tarinoita todellisuudesta. Ja kerrankin yksi tällainen väline ei ole totalitaristien hallussa.

Näytä koko viesti
Suomen presidentinvaalit 2024 -

Onhan näitä muutoin järkeviä ja todennäköisyyksiä ymmärtäviä ihmisiä jotka eivät usko simulaatioteoriaankin. Simulaatiota ei varmasti ole jaksettu pyörittää miljardeja vuosia, semmone joku 6000-10,000 vuotta sitten ja aloitus suoraan ihmisistä olis realistisempi aika simulaation käynnistämiselle.

Näytä koko viesti