Olet täällä

Facebook alustasta julkaisijaksi ja ongelmiin? - 25.9.2019 03.26

Yhdysvaltojen presidentti pitää sosiaalisen median jättejä uhkana demokratialle, eilen YK:ssa.

https://www.youtube.com/watch?v=LfymwMvzQ1g

Näytä koko viesti
Eduskuntavaalit 2019 - 14.4.2019 12.14

"Eli potentiaalinen uusi pääministeri sanoi julkisuudessa, että meillä ei ole välttämättä olemassa NATO-optiota, joka on merkittävä, ellei merkittävin puolustuspoliittinen turvallisuustekijämme. Tottahan se toki on, mutta käyttäisikö Venäjän johto tätä lausuntoa hyväkseen, jos olisi neuvottelemassa pääministeri Rinteen kanssa jostakin? Ja onko Siperiassa talvella koskaan kylmä?"

Keltainen lehti kirjoittikin että "Antti Rinne päästi sammakon" kun hän kerrankin puhui rehellisesti.

Mun mielestä tässä ei kyllä ole mitään logiikkaa että kun oppositiojohtaja sanoo asian jonka Akikin tietää todeksi se huonontaisi turvallisuuttamme. Kyllähän silloin Venäjän johto ja kaikki asiantuntevat tahot tämän tietää. Jotta sammakossa olisi järkeä pitäisi uskoa että Rinteellä on inside tietoa mitä Venäjällä ei ole ja hän nyt paljasti sen.

Eikö ole vaarallisinta elää illuusiossa että on NATO-optio jonka voi lunastaa heti sitten vaaran hetkellä? Hyvä vaan jos kansa ymmärtää että natoon pitää mennä jo etukäteen tai sitten olla valmis pärjäämään omillaan. Jos bluffi NATO-optiosta, jota Akikaan ei ole uskonut, on merkittävin turvallisuuden takeemme asialle pitäis tehdä jotain.

Näytä koko viesti
Eduskuntavaalit 2019 - 3.4.2019 12.51

Juu, huomasin minäkin kolumnin "ähäkutti, raiskaaHAN suomalaistekin!". VHM eli valkoinen heteromies on valitettavasti tähänkin syytön. Pedofilia homo-yhteisössä on tabu jonka ennakkoluulottomaan ravisteluun ei toimittajalta riittänyt rohkeutta saati kiinnostusta. Jos perus persulta kysytään niin nämä syylliset hirtettäisiin torilla eikä vaalea pigmentti siinä auta, ymmärtäjät löytyvät sieltä mistä yleensäkin.

VHM lapsenraiskausrinkiä vielä odotellaan, ehkä sellainenkin vielä n. 2,4 miljoonan populaatiosta löytyy. Kun ollaan forumilla missä ymmärretään suuruusluokkia niin mainitaan vielä että Oulussa on "juttukokonaisuuksia" aika monta, Helsingissäkin raiskauksista jo yli puolet ulkomaalaisten tekemiä ja näihin ei lasketa "taustaisia" Suomen kansalaisia. Omat mätämunamme meillä on riesanamme kuten muillakin, Hyvät Ihmiset tuovat näitä ulkomailta ja ovat ylpeitä itsestään. Ja vittuilevat junteille joiden mielestä tässä on jotain pahasti pielessä. 

 

Näytä koko viesti
Päivän polttavat puheenaiheet - 6.7.2018 12.12

Mä laitoin tällasen Helsinki Loves Trump sivun Facebookiin. Taitaa olla ainoa positiivishenkinen ryhmä. Kokoomusnuoretkin, joissa luulin olevan potentiaalia, päätti liittyä itkupotku-kuoroon. Me osoitetaan tukeamme USAn Presidentti Donald Trumpille ja toivotetaan hänet tervetulleeksi Helsinkiin hymyillen ja lippuja heiluttaen. Hyvässä hengessä sujuva tapaaminen lienee hyvä asia pörssikursseillekin! Pyöritän sivua yhdessä sijoitustieto-julkkis Dharman kanssa. Tervetuloa mukaan, käykää tykkäämässä sivusta ja viihtykää! 

https://www.facebook.com/Helsinki-Loves-Trump-241249599985608/

Näytä koko viesti
Osingot - Keskusteluketju - 21.5.2018 11.29

"Media usein demonisoi osakesijoittajia. Vielä paremmalla prosentilla osta- ja unohda –sijoittajat pitävät osakkeiden myymistä jopa epäisänmaallisena tekona. Jos osake mielestäni todennäköisemmin laskee kuin nousee, painan myyntinappia täysin surutta - näiden huutelijoiden kauhuksi. Osakkeiden myynnille on muitakin rationaalisia perusteita kuin rahan tarve."

Isänmaallista on voittaa ulkomailta valuuttaa ja kuluttaa/investoida se kotimaassa. Häviäminen päinvastoin. Aki on voittanut, sitä pitäisi arvostaa. Huono ideologinen, tai mikä, vaan investointi on epäisänmaallinen teko, olettaen että oaingot ja myyntivoitot jää maahan.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 14.4.2018 01.50

Pelikeskusteluun:

 

Kehoitan lukemaan The Witcher -eli Noituri -kirjoja. Ne on kepeää luettavaa, aika lyhkäsiä tarinoita jois on hauskaa läppää. Just sellasta huumoria mitä kuvittelen puolalaisten farmarien viljelevän. Kannattaa lukea suomeksi kun ne on puolasta joka tapauksessa käännetty.

Android pelit on hirveetä scheissea mutta siellä on yksi poikkeus, X-COM Enemy Within. Sitä voi pelailla jossain lentokoneessa jos ei viitsi läppäriä avata. Heroes of Might and Magic 2 ja 3 löytyy myös. Heroja voi pokeripöydässäkin pelata Hot Seatina vieruskaverin kanssa samalla tabletilla jos paikassa on rennot säännöt.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 14.4.2018 01.07

Voisko tää enempää sulle sopii? http://realworldrisk.com/home 

Tollanen Nassim Talebin muutaman päivän ja muutaman tonnin kurssi. Varmaan hyvä value jo ihan vaan networkata ja et voi name-droppailla Talebii, puhumattakaan et mitä siellä oppii. Katoin just Billions-sarjaa, siinä kovin pankkiiri ite sankarin jälkeen on androgyyni nuori pokeri-hai nero joka quottaa Talebia, just niinku Jens! Zeitgeist on että Taleb on ultraseksikäs ja pelottava -kannattaa hinkata sitä hajua omaan turkkiin. 

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 23.3.2018 07.51

Jens: "Mainauksen houkuttelevuudessa on markkinamekanismi. Jos Bitcoinin hinta nousee, mainaamisesta tulee tietenkin kannattavampaa, kun rewardi on isompi.  Samaan aikaan kuitenkin tämä johtaa siihen, että useampi mainaaja siirtyy Bitcoinin kimppuun. Mitä enemmän mainaajia, sen vaikeammaksi rewardin saaminen muuttuu ja "nollataso" siten nousee."

Eiks toi mee niin et ihan yhtä todennäköistä saada osuma per käytetty laskentateho ihan sama kuinka monta siel on mainaamassa? Et jos on enempi mainareita niin se osuma tulee vaan nopeemmin, mikä ei tee siitä yhtään huonommaks diiliä mainarille vaik just sen seuraavan palkinnon saaminen pieneneekin. En mä kyl tiä tarkemmin miten toi toimii mut näin kuulostaa loogiselta.

Edit: Joo ne tekee osumisen aina vaikeemmaks sen mukaan ku hinta nousee ja enemmän tehoa tulee louhimaan. Jonkun mukaan muuttaa sitä 2 viikon välein. Ymmärsin väärin ton Jensin viestin. No, arvelen nyt sit vaikka että lyhyellä ajalla, vaikeustasomuutosten välillä, ei oo merkitystä onko louhijoita paljon vai vähän. Mä olin arvellut et se vaikeustaso nousee itestään aina mutta se on näköjään ihan päätettävissä ja sitä voi laskeakin.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 9.11.2017 07.39

Ritalin. Sopii myös vilkkaille lapsille.

Sivuvaikutuksia ovat yli-inhimilliset ponnistukset rintamalla sekä ennakkoluulottomat ratkaisut yli-päällikkönä.

 

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 9.11.2017 06.27
Basti kirjoitti:

Itse urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneena ja ahkerana vedonlyöjäna mulla olisi muutama pointti mitä haluaisin ottaa esille. Mielestäni vedonlyönnin etuja verrattuna perinteiseen sijoittamiseen on se että vedonlyönnissä raha sitoutuu vain hetkellisesti eli näin ollen saman rahan kiertonopeus on suuri ja voi tuottaa vuositasolla merkittävästikin olettaen että on voittava vedonlyöjä. Lisäksi yksittäiset betting tapahtumat ovat täysin erillisä tapahtuma toisistaan eikä sisällä markkinariskiä. Onko tässä minun logiikassani mielestänne järkeä? 

On järkeä, toi toisistaan riippumattomuus on selvä homma ja lisäks riippumattomuus muusta taloudesta ja maailmasta mikä onkin jo täällä mainittu. Toi että raha sitoutuu vain hetkeksi aikaa vois olla iso etu pankkiiriliikkeelle joka pystyy käyttämään sitä kassaa tehokkaasti vetojen välissä. Perus ammattibetsari ei varmaan saa siitä kassasta muuta kuin maksimissaan minimaalisen käyttötilikoron jos jaksaa venkslata kassaa vedonlyöntibookkerille sisään ja bookkerilta pois. Toinen vaihtoehto pankkiiriliikkeelle olis että ei ole kassaa sidottuna ollenkaan vaan otetaan lainaa vaan tunneiksi ennen pelejä jollain jatkuvalla sopimuksella. En tiedä onko tollanen käytännössä mahdollista ja edullista mutta periaatteessa ainakin pitäis onnistua. Lainaa voi kans ottaa oman firman sisältä toisilta tileiltä samalla idealla.

Näytä koko viesti