Olet täällä

Eläkeläinen muistelee - 20.9.2020 01.20

MAGA -radikaali hakkas BLM-terroristin, Trumpilta onnittelu puhelu.

Tää Colby vetää hyvin show roolia ja tais toi Tyroneki pelata mukana kun kerran joka vastaukseen upotti black lives matterin. 

UFC vetää kieli poskella, siel on hyvä meininki!

https://nationalfile.com/video-colby-covington-knocks-out-blm-activist-c...

 

Tulee kaihoisasti mieleen Bangkokin porttolat missä sai ostaa punapaitasia punaset vs keltaset massamielenosoitusten ja vallankaappausten aikaan.

 

"Thai coup leaders have banned go-go girls from dancing near tanks and troops on Bangkok streets, saying they are a distraction from the serious business of power.

The tanks sent in to lead Thailand's first coup in 15 years have turned Bangkok into a carnival-type attraction.

But Colonel Acra Tiprote says a coup is not entertaining.

"People should differentiate between entertainment and seriousness," he said.

He spoke to Reuters after a troupe of 10 women in tight camouflage vests and shorts posed with soldiers and tanks while making a music video.

"It is not appropriate to entertain soldiers while they are on duty," he said.

Thais and foreign tourists have flocked to the Army Headquarters to take picture with tanks and soldiers.

Many gave soldiers flowers or food and drink."

Reuters

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 19.9.2020 11.19

 

Donald J. Trump

5 t · 

GOP - We were put in this position of power and importance to make decisions for the people who so proudly elected us, the most important of which has long been considered to be the selection of United States Supreme Court Justices. We have this obligation, without delay!

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 19.9.2020 11.02

Chair of the Senate Judiciary Committee. Tää on kai senaatin puhemies tai oleellisin ukko näissä asioissa

 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 19.9.2020 02.47

Artsipappa kirjoitti:

 

Ei ole todellakaan sanottu että kaikki republikaanit äänestäisi Trumpin ehdotusta. Ja tutustu miten kävi kun Scalia kuoli 2016. Eli ei ole mitenkään varmaa että saa läpi.

Juu, ei oo. Katoin just jonku klipin missä republikaanien silmäätekevät ja myös Trump sanoivat tuolloin 2016 että pitäis odottaa seuraavia vaaleja. Mut viha on suuri molemmin puolin joten saa nähdä. Se 2016 ei oo ihan verrannollinen koska silloinkin republikaaneilla oli senaatti joten ne ois voineet torpata muutenkin.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 19.9.2020 02.39

vasemmisto-juhlissa:

fuck you Ruth Bader Ginsburg

fuck you for not retiring under Obama

fuck you for dying under Trump

 

tee-juhlissa:

rapu-reivi

https://www.youtube.com/watch?v=g-uV0q1Nd8g&feature=youtu.be&fbclid=IwAR...

 

jos naurat joudut suoraan helvettiin

 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 19.9.2020 11.41

Jaa, kappas. Näemmä kolme kieltäytyjää riittää kun republikaaneja on 53 ja 51 tarvitaan eli oikeassa olet. Eipähän ole Trumpin petos sitten jos noita tulee lisää. Kivasti liberaalien "burn it all down" (jos Trump nimittää) huudot alkanu jo Twitterissä. Presidentiltä tuli kaunis muistelokirjoitus niin kuin sopii, ei viisaasti ole mitään sanonut nimityksiin vielä.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 19.9.2020 10.48

Nythän republikaaneilla on presidentti ja senaatti eli nyt saa varmasti läpi. Demarit sitten mellakoivat siitäkin. Mä näkisin että republikaanit pitäisivät jonkinlaisena petoksena ja kiristyksenä sitä ettei Trump nyt nimittäisi uutta nopeasti kun mahdollisuus on. Iteltäni ainakin romahtais kunnioitus. Oletan tässä että kuukaudessa ehtii kun niin on sanottu, varmasti on valmiiksi jo lista henkilöitä. Se on sata varma että omassa hyvyydessään loistavat demarit ei epäröis hetkeäkään jos heillä ois tilaisuus.

Jos se nimitys jää roikkumaan niin innostaa se demokraattejakin siinä missä republikaaneja äänestämään.

Näin ollen veikkaan että Trump viisaasti nimittää tuomarin jos ja kun kerkee. En myöskään usko että liikkuvat äänestäjät siitä rankaisevat, pelin henki ja miks se nimitys tällä presidenttikaudella ois sen epiksempää kuin seuraavallakaan.

 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 8.9.2020 05.57

Biden kerroin:

7. Helmikuuta 7,4 back

11. Helmikuuta on ollut 15 back

12. Helmikuuta on ollut 17,5 back

17. Helmikuuta 10,5 lay

25. Helmikuuta 13,5 lay

26. Helmikuuta 8,2 ja 7 lay

27. Helmikuuta 6.8 lay

28. Helmikuuta 4.8 lay

Noi löytyy mun Betfair betsi historiasta eli 100-varmaa tietoa.

 

Wiki-linkistäsi näkyy että Helmikuun alkupuolella Biden on ollu ykkönen mielipidemittauksissa ja loppupuolella Sanders. Hyvin tasoissa ykkösinä näyttävät olleen tuolloin 11. Helmikuuta (jollon 15 kerroin). Noista pitäis tietää milloin mittaukset on julkistettu jolloin niillä on väliä vedonlyönnissä, tossahan on kova pomppu Sandersille 5.-9. päivä haastatelluissa, sitten taas Biden voittaa niukemmin 7.-11. haastatellut. Mut uskotaan että Sanders varmaan menny just ohi tuohon aikaan tai trendi ainakin ollut selvä.

Pointti kaikessa on se että Bideniin uskottiin paaljon vähemmän kuin mitä pollien (tai 538) mukaan ois pitänyt esivaaleissa.

 

Laitetaas lisää, blast from the past: Trumpille sai 14 Betfairilla kun hän oli alkutaipaleella selkee ykkönen pollseissa 2016 republikaanien esivaalissa. (muistin varassa taas)

 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 8.9.2020 03.11

Artsipappa kirjoitti:

En oikeen löydä syytä sille miksi vedonlyöntimarkkina olisi paremmin perillä presidentinvaalien lopputuloksesta kun polleja työkseen tekevät? Tuntuu absurdilta väitteeltä 🤔 Ainakaan 2016 ei ollut. Ja nytkin markkina elänyt aika paljon vaikka gallupit ei varsinaisesti ole antanut syytä. Nytkin kerroin liikkunut parissa päivässä Biden 2.0 -> 1.85 ilman sen suurempaa syytä. Vedonlyöntimarkkina ei todellakaan ole aina kovin tehokas. Mcgregor vs. Mayweather tästä myös aika hyvä esimerkki. Vaikka vetoa lyötiin yhteensä järjettömillä summilla. 

Ei tossa tarvitse olla ristiriitaa, pollit yrittävät saada selville ketä ihmiset kannattavat (äänestäisivät?) tänään, vedonlyöjät arvaavat kumpi voittaa sitten  myöhemmin vaaleissa. Betsari betsaa myös tulevaisuuden kehitystä, pollit eivät siihen ota kantaa.

Sitten on noi mallit jotka yrittävät arvioida jotenkin kehitystä, niihin luottaisin vähiten.

Tää vedonlyöntimarkkina vaaleissa ei vakuuta mua tehokkuudellaan samalla tavalla kuin joku pörssi. Vaihto on kuitenkin pientä ja halutessaan joku vois aika halvalla noita liikuttaa ja saada momentumia mediassa ja muuten, kuten vaikka Bloomberg olis voinut tehdä esivaaleissa. Esivaaleissa muuten Bidenilla oli about 15 kerroin vaikka oli ykkönen maanlaajuisissa mielipidemittauksissa.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 31.8.2020 01.26

Aki Pyysing kirjoitti:

Kaikenlaisia ongelmia. Yritin siirtää kymppiä Betfairille, mutta pankkisiirto bouncasi kaksi kertaa. Hyvä niin, koska Bidenin popular vote kerroin oli noussut odotellessa 1,28:aan. Sitten yritin läimäistä kaikkea sisään, mutta jostain täysin mystisestä syystä sain sisään vain 9.500. Josta tosin 502$ vielä odottaa ottajaansa, mutta ei nyt niin iso juttu.

Jos siellä oli vain 9500 betsin edestä vastapuolen rahaa tolla kertoimella. Toi popular vote on pienempi markkina ni hyvin vois käydä niin. Sit kun sentimentit liikkuu Bidenin suuntaan ja kerroin pienenemään päin niin ei oo tullu ottajaa myöhemminkään.

Näytä koko viesti