Sijoitusyhtiön perustaminen ja henkilökohtaiset lainat -

Hei

viime kesänä vastaavaan kuvioon neuvotellessani lainoja kahden eri pankin kanssa, lopputuloksena jäi käteen. Asiakkuus pankista ehdot hyvät pankille, mutta yhtiölle ei liiketoiminnalisesti kannattavat. Toisen kanssa ehdot ok, mutta soveltui ainostaan omistus aika periodille kaksi vuotta. Tämä olisi sopinut kuviooni, mutta case kuitenkin päättyi myyjän peruuttamaan hyväksyttyyn ostotarjoukseen, josta sopimusakkoa tuli hänelle 5 % sovitusta kauppahinnasta.

Yrityslainat ovat lyhyt aikaisia max viisi vuotta tai bullet lainoja max kaksi vuotta. Korko- ja kuluhinnoittelu huomattavasti yksityistätasoa korkeampi. Sopii mainiosti lyhytaikaiseen omistamiseen, mutta ei esim vuokraus bisnekseen. Liiketoiminta suunnitelma on ehdoton, edes lainaehtojen saamiseksi.

Näytä koko viesti
Tecnotree -

Tecnotree Oyj

Pörssitiedote Tecnotree sopinut toimituksen jakamisesta kahteen toimitusprojektiin Latinalaisessa Amerikassa Tecnotree Oyj Pörssitiedote 27.1.2015 klo 09.30 Tecnotree on sopinut Latinalaisessa Amerikassa sijaitsevan operaattoriryhmän kanssa, että 20.12.2011 julkistetun 30,5 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen toimitus jaetaan kahteen toimitusprojektiin. Ensimmäinen kokonaisuus on arvoltaan 13,2 miljoonaa dollaria, ja siihen kuuluvat ennakkomaksuasiakkaiden veloitusjärjestelmän ja tilaustenhallinnan järjestelmätoimitukset. Ensimmäinen vaihe on valmistumassa ja saatetaan päätökseen alkuvuonna 2015. Sovittu vaiheistus alentaa Tecnotreen tilauskantaa 17,3 miljoonalla dollarilla, koska 20.12.2011 solmittu 30,5 miljoonan dollarin toimitussopimus jaetaan kahteen projektiin eikä jälkimmäisen osan kaupallisia neuvotteluja ole saatettu päätökseen. Vaiheistus selkeyttää toimituskokonaisuutta ja vapauttaa 5,6 miljoonaa dollaria käyttöpääomaa, koska alkuperäisen kaupan ehtojen mukaan laskutusoikeus syntyi koko järjestelmän toimituksen edetessä. Nyt sovitussa vaiheistuksessa laskutusoikeus syntyy osatoimitusten myötä. Osana vaiheistusta osapuolet ovat sopineet Tecnotree Agility(TM) -ohjelmistoperheen Convergent Charging Solution -tuotteen toimittamisesta matkaviestinnän dataliikenteen veloitusjärjestelmäksi kolmeen maahan. Veloitusjärjestelmän lisäksi Tecnotree toimittaa asiantuntijapalveluja, joilla varmistetaan ratkaisun sujuva integrointi olemassa oleviin verkko- ja liiketoiminnan tukijärjestelmiin. Toisen vaiheen kaupallinen arvo tarkentuu neuvottelujen aikana, ja sen toimitus jakaantuu vuosille 2015 ja 2016. Nyt sovittu toimituksen vaiheistus selkeytt toimituskokonaisuutta ja vapauttaa käyttöpääomaa. Lisäksi toimituksen toinen vaihe on hyvin synerginen samalle operaattoriryhmälle 24.4.2012 julkistetun Tecnotree Agility(TM) -ohjelmistoperheen Convergent Charging Solution -toimitussopimuksen kanssa ja vahvistaa Tecnotreen asemaa johtavana veloitusjärjestelmien toimittajana Lainalaisessa Amerikassa, kommentoi Ilkka Aura, aluejohtaja, Eurooppa ja Amerikat. Nyt sovitulla vaiheistuksella ei ole vaikutusta vuoden 2014 tai 2015 ohjeistukseen.

TECNOTREE OYJ Lisätietoja: Ilkka Raiskinen toimitusjohtaja puhelin 045 311 3113 Ilkka.raiskinen [at] tecnotree.com (Ilkka[dot]raiskinen[at]tecnotree[dot]com)

 

Liiketoimintaa painanut akuutti kassakriisi siis selätetty ja kurssikin näyttää pitävän siitä tänään 3,13 % uppia ja yhtiön kassaan 5,6milj. dollaria. Vaihto tänään 466 tuhatta kappalette versus normaalipäivä keskiarvo 32 tuhatta.

Toisaalta, kun jo olemassa olevia sopimuksia muutetaan, niin harvoin nallekarkit vaihtuu yksi yhteen. Mutta kaupankäynti avaa aina myös mahdollisuuden uusille sopimuksille. Lisäksi kerrottaan, että vaiheistuksella ei vaikutusta 2014 tai 2015 ohjeistukseen.

 

Kiitoshan tästä vanhasta sopimuksesta kuuluu ex-toimari kaitsulle. Hyvä yritys saada Tecnotree sovittua sopimuksilla konkurssiin.

Näytä koko viesti
Tecnotree -

Tecnopuun omistajaluettelo 31/12/2014 analyysiä:

-Yhtiö julkaisee sadan suurimman omistajan tiedot sivuillaan

-Joulukuussa näistä sadasta omistajasta neljätoista lisännyt postiotaan ja taas neljä on vähentänyt

-Kokonaisuutena sadan suurimman osakkeenomistajan salkku on kasvanut 0,62 %

-Periodilla 10-12/2014 sadan suurimman osakeomistus on kasvanut salkussa 1,62 %

 

Postiivista lisäystä voi pitää postiivisena, mutta lukuna 0,62 % tai Q4 periodin 1,62 % lisäyksestä en osaa vetää pidempiä riidejä? Lisäksi ei ole tietoa kuinka montaa näistä omistajista sitoo sisäpiiritieto tai miten laki rajoittaa kaupankäyntiä? Tällaisen joskus kuullut, että ennen vanhaa (ei välttämättä koskaan) sisäpiiriläiset olivat oikeutettuja käyttämään sisäpiiritietoa, vain siksi koska olivat asemassaan. Eli antaa muiden maksaa lasku.

 

http://www.tecnotree.com/investors_eng/Share-information/Major-Sharehol…

 

ilmainen kamppis vinkki keskoselle ja s-röhmölle. Antakaa kaikkien sisäpiirikorttilaisten shoppailla loppuvuosi ilmaiseksi, niin saatte pidettyä asiakkaanne ja jonkinlaista sisäpiirikorttikasvuakin voisi olla odotettavissa.

 

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne -

http://youtu.be/m7W5FTj_C-k
 

Ei vielä Oscar ehdokkuutta videon kaverille, mutta ohjaaja käsikirjoittaja akselilla suoritukset on jo huimaavia. Loppuuko kaikki elokuvat onnelliseen loppuun?

Näytä koko viesti
Sijoitan rahaa, koska... -

Update:

 

Kauppa se kannattaa! Päiväkauppaa olen käynyt johdonpätkillä. Osakesalkussa on kaksi osaketta jotka pitkänä, TOT ja TEM1V. Ensimmäinen näistä halpa nyt sekä varma osingonmaksaja. Tietty mennyt ei ole takuu ja arvostus pitkälti ölpän hinnassa. Seuraavassa yhtiössä näen paljon, mutta siitä lisää TEM1V omassa ketjussa.

 

Päiväkauppaa käydessä olen huomannut, että pokeritaustasta on hyötyä etenkin hektisen ja painetta luovan tilanteen syntyessä. Markkinat on täynnä valhetta, petosta ja oman edun tavoittelua. Kiehtova maailma siis. Luetun ymmärtämisen olenkin kääntänyt modeen, että mikä on lähteen motiivi. Vaikka meitä on täällä moneen lähtöön, niin kaikki lukevat sekä kirjoittavat ihmisiä ja kaikkea pyörittää R...

 

”Jatkan tästä huomenna selvinpäin.”

Näytä koko viesti
UPM-Kymmene -

Öljyn hinta voi laskea, mutta absoluuttinen pohja on 42-46 $. Ei kukaan myy tuotettaan kovin pitkään alle tuotantokustannusten ja jos myy markkinatalous korjaa tämän syliinsä hempeään lopulta. Mikä öljyn hinta on vuoden päästä? En tiedä, mutta enemmän kuin nyt.

UPM:n ydinliiketoimintaa tarkemmin tuntematta,  selluloosa, paperi ja energiaa omaan käyttöön? Mihin nuoret sukupolvet enää tarvitsee paperia, ehkä paperilennokkeihin?

 

Norskien öljykenttien kannattavuus päivän hinnalla:

http://e24.no/spesial/2014/feltutbygginger/

 

Oikeen teit, kun UPM myit!

Näytä koko viesti
Tecnotree -

Tecnopuu kellotti 9,2% nousut tälle viikolle. Ei liikaa liian nopesti, mutta tähän yhtiöön se ei sovi nyt. Olemme vasta vuoren juurella nyt. Lisäksi positiivista oli nousevassa trendissä oleva vaihtomäärä ja EUR/USD valuuttaparin kehitys.

 

Ensi viikosta tulee mielenkiintoinen, kun Q4 osari julkistetaan 30.1.2015.

 

Näytä koko viesti
EKP:n QE 22.1.2015 -

Vola tulee tappamaan tänään paljon johdannaisia, niin ylös kuin alas päin. Tiistaina myin EUR/USD V position ja tänään kevennän kultaa ennen Marion tulevia taikatemppuja. Tietty näitä sitten lisää, jos kolme mansikkaa tai kahden tähden lukituspaikka tarjolla.

Entäs sä?

Näytä koko viesti
Tecnotree -

Kurssi kirmaa, kuin Valion maitotyttö heinikossa! 3,89 % / 0,187 €

Tecnopuun liiketoiminta:

Tecnotree lyhyesti Tecnotree on kansainvälinen teleoperaattoreiden IT-ratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa ratkaisuja palveluiden, asiakkaiden ja laskutuksen hallintaan. Tecnotree auttaa tietoliikennepalvelujen tarjoajia kehittämään liiketoimintaansa kohti digitaalisten palvelujen markkinapaikkoja. Tecnotreen ratkaisujen avulla operaattorit voivat tarjota yksilöllisiä palvelupaketteja, parantaa asiakaskokemusta ja kasvattaa lisäarvoa asiakkaidensa elinkaaren kaikissa vaiheissa. Yhtiöllä on yli 1000 työntekijää, jotka palvelevat maailmanlaajuisesti yli 100 operaattoria yli 70 eri maassa. Yhtiön osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla tunnuksella

Näytä koko viesti
Tecnotree -

Tiedän ketjun jota tarkoitat. Kyseisten nimimerkkien kirjoituksista paistaa trollaus. Heidän motiivia voi vain spekuloida, mutta näkemyksenä otan, että ehkä he ovat mätiä omenia, jotka tiputettiin terveestä puusta pois.

http://www.taloussanomat.fi/porssi/2014/10/28/tecnotreen-ytt-paatokseen…

Yhtiö työllistää maailmanlaajuisesti 1 060 henkilöä, joista Suomessa työskentelee 91.

Näytä koko viesti