KPY -

KPY tiedottaa: Julkaisemme tilinpäätöksen maaliskuussa.

Nyt kyllä tärähti, on tapahtunut huikeaa kehitystä! Enteileekö tämä listaamista vuonna 2024? Sitähän ei ole vielä torpattu. Tiedotteeseen oli lisätty Youtubemainos Novapolis/ Momentum strategiasta. (lisään sen tähän loppuun.) Mainoksesta oli häivytetty kokonaan pois Voimatel ja Enfo. Tämän perusteella voisi päätellä, ettei listausta tule  tämä vuonna, koska Voimatel ja Enfo ovat kuitenkin vielä organisaatiossa mukana.

https://youtu.be/JlkvLiIe-Hg 

Näytä koko viesti
Citycon -

Kysymys: Onko Citycon osinko-ansa? Millä % arvioitte, ettei tänä vuonna tule 0,50€  pääomanpalautusta.

Näytä koko viesti
KPY -

Piti oikein käydä OptiWatin nettisivut lukemassa. Viimeisin ajankohtaista tiedote on elokuulta ja esittelymatsku pari vuotta vanhaa. Firma vaikuttaa pystyyn kuolleelta. Lievästi pettynyt olo. Sekä olen pettynyt, jos viime vuoden tulosta ei saada voitolliseksi. Kun sähkönhinta vaihtelee päivänsisäisesti satoja prosentteja ja media on pitänyt asiaa esillä jo kohta pari vuotta, niin vaikea kuvitella parempaa markkinatilannetta. 

Kuulun edellisen kirjoittajan (TL) samaan asiakasryhmään,  jolle on vaikea myydä OptiWatin tuotteita. Olisin kuitenkin kiinnostunut pelkästä softapaketista, koska mulla on huoneissa wifi-yhteydellä termostaatit. Softan avulla voisi ohjailla lämmitystä päälle yön edullisimpaan aikaan automaattisesti.  

Näytä koko viesti
KPY -

Nyt on baana auki OptiWatille. KPY:n Voimatel tuli pääomistajaksi pari vuotta sitten. OptiWatin liikevaihto n. 2 milliä tulos lievästi tappiollinen. 

Olosuhde on muuttunut OptiWatille erittäin myönteiseksi. Pörssisähkön käyttäjiä jo 1/3 osa eli potentiaalisia asiakkaita satoja tuhansia. Pörssisähkön hinnoittelu on aivan sekaisin ja sekopäistä, voi olla sitä vaikka kuinka kauan.

Jopa minä ostan ajatuksen säästää sähköä tämän avulla 40%.  Tällä on kevyesti mahikset tenbaggeriksi. KPY/Voimatel/OptiWatti älkää nyt mokatko tätä(kin) bisnestä.

KPY-sisärinki postin OptiWatti mainos: 

Kuva poistettu.

Pienempi sähkölasku OptiWatilla: -10%

Lämmitys vie yli puolet kodin sähkönkulutuksesta, ja sähköllä lämpiävä käyttövesi viidesosan. Hyödyntämällä OptiWatti-älyohjausta voit säästää sähkölämmityksessä jopa 40 % asuinmukavuudesta tinkimättä. Suurin säästö syntyy, kun suorasähkölämmitystä optimoidaan huonekohtaisesti käyttötarpeen mukaan. Nyt saat kampanjaetuna 10 % alennuksen järjestelmän hankintahinnasta. OptiWatin hinta määräytyy ohjattavien huoneiden mukaan.

Näytä koko viesti
KPY -

Jatketaan tuuleen huutelua. 

Ainakin parivuosikymmentä KPY on väittänyt olevansa sijoitusyhtiö. Sijoitusyhtiöllä pitää olla markkinapaikka jossa osakevaihto on mahdollista. Nyt on mennyt 2 vuotta selitellen ympäripyöreitä. Käytännössä kustu omistajia silmään. 

Strategiauudistus taisi alkaa samoihin aikoihin pari vuotta sitten, edustajistossa oli silloin jotain riitaa asioista ja niihin aikoihin toimitusjohtaja ja osa sisäpiiristä myi omistustaan. Miksi strategiauudistus tehtiin kun siihen ei uskottu itsekkään?  Seurauksena Enfon tj S.Kuula  nosti kytkintä kuullessaan, että KPY laittaa Enfon myyntiin. Voimatelin tj jäi, mutta nosti kädet ilmaan ja jalat pöydälle. Eihän noin tärkeitä muutoksia voi tehdä niin, että huudellaan koko maailmalle, että laitetaan firmat lihoiksi. Todennäköisesti Enfosta on jo lähtenyt tärkeimmät työntekijät ja asiakkaat.

Jo vuosia olen pyytänyt ja vaatinut että, hallitus ja edustajisto lisäisi osakeomistusta KPY:ssä. No nyt niillä on enemmän osakkeita kuin aiemmin, splitin ansiosta. Olen samaa mieltä edellisten kirjoittajien kanssa että, splitti tehtiin hämäystarkoituksessa.  Meitä omistajia pidetään pilkkanaan.

Olen aivan vakuuttunut että, myös Novapoliksen tulos pystytään tuhoamaan parissa vuodessa. Esim. Tekemällä kannattamattomia hukka-investointeja. 

Näytä koko viesti
KPY -

Osinkko_Sijoittaja wrote:

 

KPY:n listaamista on varmaan turha odottaa enää tälle vuodelle? Lopuksi jotain positiivista, keväällä maksettava osuuskorko on pienemällä verolla.

Voi rähmä KPY ei aio maksaa osuuskorkoa viime vuodelta. Nyt edustajisto ryhtiä. Myyntiin Esim. Enersensen osakkeet ja rahat jakoon omistajille. 

Näytä koko viesti
KPY -

 

KPY:n listaamista on varmaan turha odottaa enää tälle vuodelle? Lopuksi jotain positiivista, keväällä maksettava osuuskorko on pienemällä verolla.

https://www.kpy.fi/uutiset/kpy-paivittaa-tietoja-suunnitellun-first-nor…

Onpas tahmeata meno KPYssä. Listaus siirtyy vähintään ensi vuodelle. Todennäköisesti osuuuskunta ARVO listautuu ennen KPY:tä

 

Näytä koko viesti
KPY -
Aki Pyysing kirjoitti:

KPY yritti myydä melko halvalla Voimatelin Enersenselle, mutta kilpailuvirasto ei hyväksynyt. Tämä on luultavasti kuitenkin huono uutinen.

Höpö höpö eikun hyvä uutinen Voimatelin  arvo palautuu Inderesin  10/21 tekemän analyysin  mukaan 31 miljoonaan. 

No oikeesti eihän kilpailijat tietenkään hyväksy sitä, että Enerse saa Voimatelin alihintaan. No mikseivät sitten itse osallistuneet kisaan? Voimatel on ollut viime kesästä lähtien tuuliajolla, jännityksellä odotamme kuinka monta miljoonaa se tulouttaa osinkoina KPY:lle viime vuoden tuloksesta.

Enfossa on otettu pakkokeinot käyttöön, sitäkin jännityksellä odotamme mitä tuleman pitää.

Novapoliksessa on lupa odottaa viime vuodelta kelpo tulosta. Tämän vuoden tulos on sen sijaan kysymysmerkki, koska ei ole tietoa miten sähkön hinta on suojattu (kulutus 18 gigaa) tai velka (100 miljoonaa). Lienee realistista odottaa vuoden -23 Novapoliksen tuloksen puolittumista.

Mitähän lie miettivät KPY:n osakasyhtiöiden nykyiset ja tulevat muut omistajat, kun KPY mainostaa olevansa hyvä ja pitkäaikainen omistaja. Varmaankin helppoa rahaa ja osittaista exittiä.

KPY:n listaamista on varmaan turha odottaa enää tälle vuodelle? Lopuksi jotain positiivista, keväällä maksettava osuuskorko on pienemällä verolla.

Näytä koko viesti
KPY -

Onkos Sulkakoskella omat rahat kiinni KPY:ssä?

Listoilla on myös pari uusijaa, joilla on reilu tuhat osaketta. Oisko niissä mitään järkeä?

Näytä koko viesti
KPY -

KPY:n tuloksessa ei tainnut olla mitään ihmeellistä. Normi tulos, jatkossa minkä korona helpottaa sen inflaatio ja materiaalikustannus vie.

Mielestäni KPY:n listauksessa pitää olla anti (ei uusia osakkeita). Vaan myydä kpy:n omistamat osakkeet ja listata paperiset osakkeet sekä pyytää paria suurinta omistajaa luopumaan (Ilmarinen ja asiakasturva) sen verran, että tulisi myyntiin n. 10% osakkeista. Elikä 5000 henkilöä ja merkintä 100 kpl.  Tämä on kaupankäynnin ja hinnan muodostuksen kannalta erittäin tärkeä asia. Katsokaa vaikka Loihde ja Partnera jotka tuli vanhoilla omistajilla listoille. Kurssi laskee ja kaupankäynti hiipuu.

Elikäs paperisten KPY osakkeiden mitätöinti kiireesti työn alle!!!

 

Näytä koko viesti