Listaamattomat yritykset -

Listaamattomista yhtiöistä on pelkästään positiivisia kokemuksia.

Ekokem oli menestys. Aikoinaan mietin 35 euron hintaan ostamista mutta jätin väliin vielä slloin. Palasin parin vuoden jälkeen ja ostin pienen satsin 75 euron hintaan. Tankkasin lisää 90 euron kohdalla. No viime keväänähän Fortum osti koko potin pois 165 euron hintaan. Erittäin menestynyt sijoitus + osingot päälle. Nyt viimesimpänä Finda, viime kesänä sai Findaa vielä 24 euron hintaan. DNA:n listauksessa kurssi pompahti suoraan 36 euroon, ja vielä jatkoa on luvassa?

Lounea on mielenkiintoinen kohde, eli entiset Forssan seudun puhelin ja Salon seudun puhelin, jotka yhdistyivät Louneaksi. Elisa on ainakin ilmoittanut kiinnostuksensa. Valtaaminen on vielä hankalaa viimeisen yhtiökokouksen päätöksen takia. Lounea tekee yhteistyötä DNA:n kanssa, joten olisiko tässä DNA:n kasvun paikka ostaa Lounea pois Elisan edestä? Valokuituverkkoa rakentavat akselille Forssa-Salo. Mitä arvoa tälle annetaan? Osinko 25 euroa ollut jo vuosia ja tulee jatkumaan ellei sitten jopa nouse.

Muita potentiaalisia "helmiä" en ole havainnut viime aikoina, KPY saattaisi ehkä olla? Ja ehkä Laitilan Wirvoitusjuomatehdas, jos jenkkimyynti alkaa vetämään kunnolla. Hieman jopa harmittaa tuo Ekokemin siirtyminen Fortumille. Ekokemin kyydissä oleminen oli yhtä juhlaa.

Näytä koko viesti
Finda -

Olisiko Akilla tai muilla mahdollisuus kommentoida / analysoida mitä seuraavaksi tapahtuu Findassa? 5 euron osinkohan on tuloillaan, mutta mitä Aurejärvet aikovat seuraavaksi. Alkaako Findan purkaminen nopeasti vai nyhdetäänkö osinkoja pikkuhiljaa kassavaroista ja sen jälkeen jaetaan DNA:n osakkeet? Jos ei pureta, niin osinkojahan sataa vuosittain Findan laariin DNA:sta ja tytäryhtiöistä? Turhaahan tämä on, joten jokin ratkaisu varmasti on tulossa. Minkälainen arvo on tytäryhtiöillä mm. Omnitele. Onko näillä yhtiöillä minkäänlaista arvoa Findalle? Paljon kysymyksiä ja niin vähän vastauksia. Mielenkiinnolla piensijoittajana odotellaan mitä Aurejärvet keksivät.

 

Näytä koko viesti