Olet täällä

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 27.7.2018 11.27

En tiiä jos rölläsit mut huippuammattilaisilla on tottakai aina varatietokoneet, sähkökatko generaattorit ja varanetit valmiina, pieni sijoitus mikä voi Jenssin kaltaiselle huippuammattilaiselle säästää satoja tuhansia euroja. Netti voi kuitenkin katketa juuri väärään paikkaan kun sulla enää muutaman sekuntti aikaa miettiä ja häviät voittavalla kädellä ennenku saat varasetupin toimimaan. 

Tiedän varmaan yhteensä satakunta ammattipokerinpelaajaa, joista kenelläkään ei ole kuvailemasi kaltainen setup ikinä käytössään. Harvoin on puhelimen hotspottia enempää varasuunnitelmaa. Etenkään käteispeleissä, joihin Jenskin on erikoistunut, ei aika yleensä yksinkertaisesti riitä edes varanetin käyttöön. Jos useita softia avoinna samaan aikaan, niin heikompitasoiset softat myös heittää käyttäjän pihalle IP-osoitteen vaihtuessa. 

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju - 6.6.2018 07.58

Mitenkäs sijoitustietolaiset seuraavat Helsingin pörssin sisäpiirikauppoja? Onko tähän olemassa jotain muitakin työkaluja/tietolähteitä kuin firmojen/pörssin tiedotelistaukset? 

Näytä koko viesti