Olet täällä

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 22.9.2021 05.03

Myönnettäköön, että itsellä on tällä hetkellä aika vahvat Fantom-silmälasit päässä. Siitä huolimatta, mielenkiintoinen artikkeli ylipäänsä millaisia käyttökohteita lohkoketjulla voi olla kaupunkiolosuhteissa:

https://www.coinspeaker.com/fantom-enters-into-a-blockchain-deal-with-th...

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 9.9.2021 11.10

Rape-55 kirjoitti:

Mitä mieltä Liero on Cardanosta?

Jos jaksat lukea tätä lankaa edes noin 3 sivun verran takautuvasti, niin tuosta löytyy kannanottoja.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 2.9.2021 11.38

vonenzo kirjoitti:

https://www.coindesk.com/tech/2021/08/30/ethereum-scaler-fantom-commits-...

Kiinnostava ilmiö, että monet layer-1 ratkaisut (Fantom, Avalance, Celo) ovat parin viikon sisään käynnistäneet kannustinohjelmia protokolladevaajille aivan valtavilla summilla. Suapi nähdä, johtaako tämä ekosysteemien fiksuun kasvuun vai ripuliprotokollien räjähdykseen. Fantom ainakin väittää ohjelman välttävän pahimmat sudenkuopat. 

EDIT: Binance Smart Chain ilmeisesti käynnisti insentiiviohjelman viime syksynä ja melkoinen villi länsi siitä kehkeytykin, liekö ohjelmalla ollut osuutta asiaan?

Noista nyt huudossa olevista layer1 -tuottajista ainakin tähän mennessä Fantom tuntuu olevan laadukkaimmasta päästä. Montaa projektia tuolla ei ole, mutta kohtuullisen kunnianhimoisia ja laadukkaita tuntuvat olevan kun vertaa esim. Avalanchen tai Polygonin vastaaviin. Esimerkkinä näistä vaikkapa Zoocoin, jossa yhteen platformiin on ympätty NFT:tä, Dexiä, karttatoiminnallisuuksia jne. Tällaiselle taviskäyttäjälle transaktioiden nopeus on myös yllättänyt positiivisesti. Ei ole sikäli yllätys että transaktiomäärä on alkanut näyttää yläviistoon ja rahaa liikkumaan ketjussa. 

Binancellahan oli joku Buidl-ohjelma tosiaan, ja ymmärsin että sisäänpääsijät joutuivat kulkemaan CZ:n tiukan seulan läpi. En kylläkään ole kuullut koko ohjelmasta sen jälkeen kun siihen oli haku päällä. BSC:stähän tuli ainakin aluksi ihan kilpailukykyisiäkin proggiksia varsinkin DeFi-kentälle, mutta jossain kohtaa kun pajeetit keksivät että kuka tahansa pystyy luomaan BEP20-tokenin niin homma meni "vähän" villiksi.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 11.8.2021 11.55

Casteliero kirjoitti:

 

Esim Ledgerin mukana tulee softa, joka toimii lohkoketjun ja sinun priva-avaimien välissä (hardware-walletit säilöö priva-avaimet, ei kolikoita) ja mahdollistaa sinun kolikoiden käytön. Eli käytännössä toimii lompakkona. Se on todella helppo käyttää.

 

 

Kyssäri Ledgeristä: miten kannattaa säilöä Ledgerin tukemattomia kolikoita? Mulla esim. NEO ja GAS löytyy foliosta, mutta Ledgerin Live ei noita tue. Onko Ledgerissä joku ominaisuus, tyyliin paperilompsapuoli minne nuo voi säilöä, vai pitääkö tässä alkaa tekemään useampi erillinen lompsa (esim. NEOlle omansa) että saa nuo säilöttyä järkevästi? 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 1.8.2021 10.16

Johannes Ankelo kirjoitti:

 

 

Stacks, STX

Oot sen verran tuota täällä pakottanut että pitää tässä jotain olla. :-D Ostin siivun Minaa ja STX kanssa käyn vielä tänä yönä kaupoilla. 50/50 siivut näitä niin ei mene munat yhteen koriin. Kiitti kaikille vastauksista. Dfinityä mulla oli pikkupossa jo ennestään.

 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 30.7.2021 12.44

Heissan! Mulla on pienimuotoinen henkilökohtainen haaste, johon toivoisin forkalta tulitukea. Olen aikaisemmin ollut BNB-maksimalisti, lähinnä sillä näkemyksellä että CZ on keksinyt kivoja juttuja kolikon ympärille, mm. Binance Smart Chain jne., jo(t)ka kolikon arvoa on mukavasti tuonutkin ylöspäin. Tällä erää en enää usko että BNB tulee keulimaan merkittävästi, lähinnä Binancen ongelmien takia (SEPA-siirrot, oikeusjutut jne.), ja eihän tuolla suljetulla ketjulla luultavasti mitään merkittävää ratkaista tulevaisuudessa. Olen alkanut miettimään että lataisin merkittävän osan BNB-kassasta johonkin muuhun kolikkoon, mutta en tiedä mihin? Foliosta löytyy myös merkittävä osuus ETH, ja siivut mm. Fantom, Solana, NEO, Graph. Löytyykö täältä apuja pienellä perustelulla kylkeen?

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 7.5.2021 07.00

jetl kirjoitti:

et voi edes esitellä sitä uskottavasti kellekkään

Onko tämä omaisuuden pääasiallinen käyttötarkoitus? Miten esittelet oman pankkitilisi saldoa tuttavillesi? Printtaatko rahamäärän paperille vai käytätkö mobiilipankkisoftaa? Molemmat onnistuvat myös kryptovaluutoissa.

 

Näytä koko viesti
Reddit Wallstreetbets - 9.3.2021 05.47

GME on by the way taas viikon aikana ottanut uppia noin 100%. Onkohan tälle mitään järkiperäistä syytä?

Näytä koko viesti
Reddit Wallstreetbets - 29.1.2021 04.40

Casteliero kirjoitti:

No nyt se alkoi sitten valumaan sinne kryptojen puolelle. Musk laittoi #bitcoin tekstin Twitteriinsä ja Bitcoin nousi +20%. Eilen oli ilmeisesti postannut kuvan koirasta ja Dogecoin +450%. 

Kyllä tuo Dogen nousu näyttäisi olevan ihan Redditin peruja sekin. Joku keksi Dogen langassa että tehdäänpä sama Dogelle kuin Gamestopille ja siitä se sit läksi. 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 19.1.2021 06.03

Mua on viime aikoina kummastuttanut Tetherin market capin paikallaan pysyminen. Tetherin taikominen on nähtävästi asetettu tauolle, ja siitä lähtien BTC on tehnyt lähinnä dropin ja liikkunut korkeintaan sivuttaissuunnassa. Kartasta näkee aika hyvin miten Tether on tukenut BTC nousua. Tuo tasaisen alku sijoittuu BTC ATH:n paikkeille. Onko arvon palstalaisilla näkemystä mistä tuo pysähtyminen johtuu?

 

Näytä koko viesti