Nordea -

Nordea on tällä hetkellä pohjoismaiden suurin pankki mutta kysymykseni kuuluukin että tuliko Nordeasta Suomen suurin pankki pääkonttorin muuton myötä?

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju -
Kapteeni Ilmiselva kirjoitti:

Seuraavan paivan paivitetty arvo. https://www.seligson.fi/suomi/esitteet/Esitteet_20171101/Rahastoesite_20171101_kiidit.pdf

Sivulta 4 on nahtavissa Global top 25 Brandsille: "Toimeksianto edellisenä päivänä ennen 16.00". "Lunastuspäivä on se päivä, jonka rahastoarvolla suoritetaan vastaanotettu lunastustoimeksianto."

Kiitos!!

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju -

Hei!

Ja pahoittelut tyhmästä kysymyksestä. Jos lunastan Seligsonin Global Top 25 Brands rahastoa niin lasketaanko rahoston osuuksien lunastusarvo siitä arvosta joka näkyy parhaillaan osuuksille vai tuleeko lunastusarvoksi seuraavan päivän päivitetty arvo jota ei voi tietää etukäteen.

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju -

Hei!

Jos ostan normaalisti vaikka rahasto-osuuksia tai osakkeita (joista ei makseta osinkoa) ja sijoitus aikani on 10 vuotta. Joudunko maksamaan myydessäni vasta 10 vuoden päästä kertyneestä mahdollisesta voistoista veroa vai joudunko maksamaan tämän 10 vuoden aikana vuosittain mahdollisista yli 1000e voitoista veroja. Jäin vain tätä yksinkertaista asiaa miettimään kun luin että jos omistaa vaikka osakkeita sijoitusvakuutuksen kautta, joutuu vasta maksamaan veroja sitten kun lunastaa sijoituksen mutta eikö se normaalistikin ole näin? 

- Hämmentynyt aloitteleva sijoittaja

Näytä koko viesti