Olet täällä

Ostin/Myin tänään - 18.2.2021 12.29

Aspirea on myyty sen verran että saa tehtyä aloitusmerkinnän PYN Eliteen. Tällä hetkellä ei ole mitään rahastoa, niin pienennän omien sekoilujen riskiä antamalla jotain muitten käsiin ja toisaalta uskon kasvuun idässä.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 16.2.2021 12.01

Aki Pyysing kirjoitti:

Raha on vain numeroita, mutta salikunto on todellista. 

Aspiret on tosiaan noussu kivasti mutta tuohon kuntoon ja sen ylläpitoon vinkki, joka on itsellä päivittäisessä käytössä eli joka-aamuinen mobilisaatiojumppa:

https://vimeo.com/17282317

Tuon kun mukaan kun ottaa aamurutiinin (tai soveltaen sopivasti), niin ainakin itsellä ei vanhat vaivat kolota ja toisaalta aamulla tehtynä herättää hermoston mukavasti ja päivä lähtee virkeänä käyntiin. Sen verran voi myös tässä varmaan mainostaa, että tuo videon ukkeli (Pekka Taipale) on erittäin pätevä osteopaatti. Käyn hänellä itse säännöllisesti pitämässä kehoa kunnossa.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 11.2.2021 03.32

PikkuPro kirjoitti:

Joo, meditaatiota oon tehnyt jonkin verran vaikka onkin haastavaa pitää ajatukset kasassa, vähän adhd ehkä. Mulle meditaatiota lähellä on usein juokseminen. Auringon paisteessa kun ei tarvitse tarkkailla liikennettä, "hyvää" musiikkia...mullehan siis juokseminen kivassa kelissä on nautinto sinällään. Vaikka siitä ei olisi mitään "hyötyä" mutta se on mulla nykyään tosi kokonaisvaltaista läsnäoloa, ei mulla ole yleensä kiire "perille" vaan olen siinä missä olen. Tänään on vähän viileä mutta menettelee kyllä kun aurinko ja tästä vain mennään parempaan suuntaan. laugh

Mä olen tajunnut, että ajatuksia ei lopulta tarvitse/pysty edes hallitsemaan, vaan ne tulevat ja menevät. Jopa se niihin samaistuminen ja sen havaitseminen ei ole jotain mitä tekee vaan jotain mitä tapahtuu. Tää kaikki on kokemuksellisesti hyvin vapauttavaa. Naistenlehtien kamaa :D mutta ehkä eri tasolla.

Olen tosiaan lukenutkin, että juoksu on sulle tuota läsnäoloa ja kuulostaa hyvältä tuo "olla siinä missä on". Tuossa meditaation muodossa tulee sitten päälle ne liikkumisen terveyshyödyt. 

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 11.2.2021 12.17

Esitänpä minäkin ehdotuksen, se on meditaatio. Jos siis yhtään kiinnostaa, niin olisi varmaan tuossa(kin) tilanteessa hyvää stimulaatiota aivoille. Itselle nämä on kovimpia (kovin) juttuja mitä on tullut vastaan. Sam Harriksen WakinUp pääsee linkistä testaamaan kuukauden ajan. Jos tuohon ei ole tutustunut, niin se ei todennäköisesti ole yhtään sitä mitä on kuvitellut.

https://dynamic.wakingup.com/redeemMonth/ad89f6 

Ettei nyt olisi ihan kokonaan ton jutun mainostamista, niin kiitokset mielenkiintoisesta blogista ja siitä että avaat ajattelua. Itselle on tullut siinä jotain uusia oivalluksia.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 8.2.2021 01.04

Siivu Aspirea myyty @55SEK ja ostettu tilalle Cityconia @8,08. Paljoa ei saanu myytyä :)

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 7.1.2021 08.05

Never_too_old_to_rock kirjoitti:

Yhdessä bullissa mukana olleena, voin sanoa että kyllä osakkeet alkaa taas siinä kohtaa kiinnostamaan kun alas tullaan kaksinumeroisia prosentteja päivittäin. Ja sekin aika tullee vielä. 

Pääosa rahoista on ja pysyy osakkeissa. Lähinnä siedätyksenä ajattelin nämä vaihtelut, erityisesti laskevat. Totta kyllä, että nyt on menty taas ylöspäin kryptoissa aika hurjalla vauhdilla.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 6.1.2021 11.26

Nyt kun näissä krytoissa on omaa rahaa ja tulee seurattua, niin sellaisen huomion olen tehnyt, että osakkeiden päivävaihtelut ei tunnu enää miltään :D

Näytä koko viesti
Joutomiesten vertaistukiryhmä - 29.12.2020 10.25

Itse en ole taloudellisesti riippumaton mutta tällä hetkellä teen työtä, jota ainakin jossain muodossa voisin tehdä ilmaiseksikin. Parhaat fiilikset ja merkityksellisyyden kokemukset olen saanut vapaaehtoispohjalta (=ilmaiseksi) tehdyistä hommista ja projekteista. Olen nähnyt mielenkiintoisia paikkoja, tavannut uskomattoman mielenkiintoista porukkaa ja näin päässyt avartamaan omaa ajattelua. Näissä parasta on se, että hommat voi valita itse. Kenttä on laaja ja osaajille voi löytyä kysyntää yllättävistäkin suunnista. Parhaimmillaan osa tehtävistäkin on sellaisia, ettei vastaavaan pääse edes rahalla.

Näytä koko viesti
Sijoitustieto.fi - Kehitysehdotukset ja palaute - 22.12.2020 09.39

WellGo kirjoitti:

Lisäksi: tuo etusivun jättibanneri latautuu selaimella kaikkea muuta infoa myöhemmin. Tulee klikkailtua suurinpiirtein jokatoinen latauskerta väärää linkkiä, kun sisältö hyppääkin klikkaushetkellä mainosbannerin verran alaspäin. Löytyisikö tuohon joku tekninen ratkaisu, että tuo banneri ladataan ennen alempana olevaa sisältöä? Tai edes latausnopeudet jollain tapaa lähemmäs samaa tasoa muun sisällön kanssa.

Itse olen aina olettanut, että tuollaiset latautuu juuri tarkoituksella niin kuin latautuu ja kävijä saadaan vahingossa klikkaamaan sivulle tai vähintään huomio kiinnitettyä.

Näytä koko viesti
Saga Furs Oyj - 18.12.2020 08.57

Tinggeli kirjoitti:

 

Iinuppi kirjoitti:

Olikohan tämä seitsemäs tai kuudes postaus perään ja muita kommenttia ei kukaan viitsi antaa. Ymmärrän tietoiseti tämän alan keskustelu vaikeuksista, kun ala on hieman ala-arvoinen.

 

Vaikka postauksia ei kommentoida, ei se tarkoita sitä ettei niitä mielellään lueta. Ja kun ei ole antaa mitään lisättävää aiheeseen (en omista tämän sektorin osakkeita), niin parempi olla avaamatta mitään tyhmää / jonnin joutavaa.

Juurikin näin. Asiantuntevat kirjoitukset alan tilasta tuovat lisäarvoa palstalle ja hyvää tietoa monelle, vaikka ei ole suoraan siihen mitään sanottavaa. Itse luen kaikki Linuppin kirjoitukset tähän ketjuun. Itse en alalle halua sijoittaa kun en siitä tarpeeksi näe ymmärtäväni. Toisaalta näen riskejä pitkällä aikavälillä ja tämä taas korostaa lyhyen aikavälin ymmärryksen merkitystä.

 

Näytä koko viesti