Olet täällä

Aspire Global - 21.8.2020 07.51

Hyvä analyysi Jippej! 

Aspire tuntuu hyvältä osakkeelta pitää tässä tilanteessa kun näyttää olevan koronakestävä, löytyy muitakin kasvuajureita ja yleinen kehitys pelaamisen suhteen varmaan on vielä menossa enemmän tuonne netin suuntaan (mutu). Lisää en kyllä osta kun on salkun isoin omistus.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 19.8.2020 09.33

Marraskuu kirjoitti:

Pari erää kevensin, kun tällä on tapana ollut yllättää. Toki yllätyksiä on tullut molempiin suuntiin.

Hiukan ihmettelen miten tämän kaltaisessa toiminnassa tuloksen julkistaminen kestää näin pitkään. Oletan tuloksen olleen johdolla selvillä jo heinäkuun alkupuolella melko tarkkaan, joten helposti voi tieto myös vuotaa ulos. 

Minut tämä on yllättänyt useamman kerran negatiivisesti. Nyt en kuitenkaan myynyt. 

Olen itse myös ihmetellyt että miten julkistaminen on ylipäätään näin myöhään.

Näytä koko viesti
KPY - 3.8.2020 04.45

Toivottavasti siellä on selkeämpi käsitys ja enemmän konkretiaa tuosta uudesta suunnasta kuin mitä nyt kerrottiin.  

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 8.6.2020 10.35

Aspirea ostettu pienet erät vielä @21,75 @23,55 ja @27,2 (tänään). 

Näytä koko viesti
Millaista korkoa pyytäisit ystävälle myönnettävästä lainasta? - 22.5.2020 09.58

Alkuperäinen kysyjä taisi saada jo vastauksen mutta mielenkiintoinen ketju sinänsä. Itse olen aika vähän lainannut ja ei ole kyllä paljoa pyydettykään. Useammin olen sitten antanut pyytämättä, kun on nähnyt lähipiirissä jonkin ahdingon. Nämä ovat itselle myös sellaista hyväntekeväisyyttä kun en kuulu kirkkoon, niin olen päättänyt ainakin vuosittain kaksinkertaisena tuon kirkollisveroa vastaavan summan laittaa joko tarkkaan valikoituun hyväntekeväisyyteen, ja/tai jonkun tutun/tuttujen avustamiseen. Jollain tavalla tuollainen antaminen tuo varallisuuden tuntua ehkä enemmän kuin oikeastaan varat antaisivat ymmärtää, hyvää mieltä ainakin. Se mitä avustettava lopulta rahoilla tekee on hänen asiansa. Toki olen pyrkinyt siihen että en anna rahaa jos näen että se pahentaisi tilannetta ja yhden lainankin jätin tästä syystä läheiselle takaamatta (jälkikäteen näin että oli hyvä päätös).

Näytä koko viesti
Tamturbo - 19.5.2020 12.16

Mielenkiintoinen teknologia mutta oma huomio tarttui tässä jutussa mainittuun asiaan:

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/aiomme-syrjayttaa-nykyteknologian-lupaa-porssiin-tahtaava-kompressorivalmistaja-tamturbo/d7dfc3ac-848a-4fcf-a546-d5ad6665100f

Lopussa sanotaan "Tähän mennessä suurnopeusturboteknologian teollisuuden keskipainealueelle on onnistuneesti kehittänyt Tamturbon lisäksi vain alan markkinajohtaja Atlas Copco." 

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 4.5.2020 01.38

PikkuPro kirjoitti:

Tätä nyt täyty ostaa silleen et oksettaa koska muuten vaarana olis, et jälkikäteen vituttas huolella. Kahdesta pahasta piti valita pienempi ja ainakin vitutukseen voi kuulemma kuolla.

Tuo on muuten hyvä periaate valita selkeästi kahdesta pahasta pienempi ja käydä etukäteen loppuun asti asia mielessä, niin sitten ei voi harmittaa kovin käy miten käy. 

Itsellä on myös kohtuullisesti Aspirea ja mielenkiinnolla odottelen huomista. Hiukan on näköjään nousussa tänään toi kurssi.

Kiitokset vielä mielenkiintoisesta blogista. Tykkään seurata ihmisiä joiden ajatuksen juoksu on hiukan erilaista kuin oma ja yrittää oppia siinä samalla jotain.

Näytä koko viesti
KPY - 5.4.2020 10.46

Hyvä kirjoitus! Toivottavasti tätä luetaan Kuopion suunnalla ja tilanne korjataan syksyllä.

 

Näytä koko viesti
KPY - 2.4.2020 06.01

Oli tuolla kuitenki lause: 

"Koronavirusepidemian aiheuttaman epävarmuuden väistyttyä edustajiston kokous voi päättää myöhemmin tänä vuonna mahdollisesti maksettavasta osuuspääoman korosta"

Eli toivottavasti jotain tulee myöhemmin tänä vuonna!

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 27.3.2020 10.40

Ostettu erä Citycon @5,65. Perusteena lähinnä vaan Katzman ostot.

Näytä koko viesti