Olet täällä

Koronavirus Covid-19 - 27.8.2021 06.29

Nostradamus kirjoitti:

Valtamedian vasallit vauhdissa 🤣 , katotaan kun alkaa porukkaa kupsahtelemaan " turvallisiin rokotteisiin ". Rokottakaa koko suku , vauvasta vaariin. Päästään teistäkin eroon 🤩.  Muistakaa se 10 rokote antaa vasta täyden suojan 🤣

Lainaan tätä viestiä tähän varsinaisesti suoraan vastaamatta. Vaimoni esitti näet erinomaisen teorian, joka tästä tuli taas mieleeni. Entä jos nyt rokotetaan kaikki "lampaat" turvaan ja sitten päästäänkin oikea virus liikkeelle ja pyyhitään pois kaikki "itseajattelevat" kriittiset. :D Nythän siis kun heidän mielestä ei mitään virusta ole ollutkaan. 

Näytä koko viesti
Aspire Global - 18.8.2021 12.52

Late kirjoitti:

Joo, aika vaikea pala on päättää huomisen panoksen koosta. Aspire porskuttaa edelleen kovaa, ja viime osarin jälkeen lähes kaikki uutisvirta ja tiedotteet ovat olleet myöntesiä. Nyt vaan vertailukohtana viime vuoden hype ja koronaboosti.... Osa foorumista kevennellyt isomminkin, itse taidan painaa nykylastilla huomiseen - onhan tällä jo yksi kierros rahastettu. Mielenkiintoista olisi kuulla muiden mietteitä, kun tällä kurssitasolla omat analyysit alkaa olla käytetty :)

Täältäkään ei ole tulossa mitään rautaista analyysiä mutta kovasti olen pohtinut, että uskaltaisiko kasvattaa panosta vielä ja olen toistaiseksi ollut lisäämättä mutta myös keventämättä. Jos olisi pakko tehdä jompikumpi tänään, niin ostaisin lisää. Mielenkiinnolla odotan huomista, kun salkusta on tässä kuitenkin vielä lähes 10%.

EDIT: Ostin kuitenkin 700kpl lisää, saa nähdä.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 15.6.2021 01.50

PikkuPro kirjoitti:

Muistetaan elää vielä kun ehditään. 

Nuorempana tein vapaaehtoistyötä vanhusten ystäväpalvelussa muutaman vuoden ajan. Sain astella erään yksinäisen vielä kotona asuvan veteraanin kanssa hänen viimeisen vuotensa. Laakson kuntoutus tuli myös tutuksia sieltä. Oli se yksinäisyys ja sairaus välillä aika raakaa katsottavaa ja näki vanhenemisen lähempää kuin vaikka omien isovanhempien kohdalla. Siinä sai "elää" koko sota-ajan useampaan kertaan, kun tarinoita kuunteli. Viimeisellä sairaalareissulla miekkonen sanoi "toivovansa että olisin hänen poikansa mutta ei se taida enää onnistua". Huumori oli vielä lopussakin mukana.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 9.6.2021 12.33

Mukava lukea että toipuminen etenee ja asenne on pysynyt hommalle suosiollisena. Tsemppiä myös jatkoon! Tämä sinun blogi on itselle kokonaisuutena ollut tosi mielenkiintoinen ja opettavainen.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 1.5.2021 02.25

TN kirjoitti:

Onko tässä jokin kuvakulma mitä en vain näe? Toivon että kyseessä on vain big pharman megaluokan rahastus, mutta en pysty poissulkemaan sitä kaikkein rajuinta foliohattua eli populaation pienentämistä. Tämä stressaa älyttömästi ja välillä jopa epäilen mielenterveyttäni. 

Occamin partaveitsi sivaltaa tässäkin ja sanoo, että kyse todennäköisesti ei ole mistään maailmanluokan salaliitosta. Kun alkaa miettimään, että miten tällainen edes saataisiin halutulla etenemisellä, vaikutuksilla, järjestyksellä jne toteutettua, niin näkee että ei tuossa ajatuksessa ole mitään järkeä. Vähän ärhäkämmällä taudilla porukka vähenisi paljon paremmin. (Toki en tiedä meninkö tässä vaan trollin naruun mutta toisaalta vastaavia olen lukenut muualtakin).

Näytä koko viesti
Kamux - 21.4.2021 08.31

Moniosaaja kirjoitti:

Onko tämä ollut jo julkisuudessa ja onko asia ihan OK vai piiloriski?

Kamux on maksanut vuosia bensakorvauksia ja antanut autoja ilmaiseen käyttöön, jos auton siirtävä henkilö vie sen heille sopivaan paikkaan. Erikseen tälläisen siirtopalvelun ostaminen maksaisi satasia ja vuositasolla Kamux saattaa säästää miljoonia ja kiertää veroja. (60 657 autoa vuonna 2020 Lähde: Kamux)

Suomen osakesäästäjien järjestämässä Kamux sijoituskohteena tapahtumassa joku kysyi tästä. Henkilöstöihmisen vastaus oli, että Kamux tottakai maksaa verot ja noudattaa työehtosopimuksia. En osaa sanoa mistä tuossa on lopulta kyse jos ihmiset vapaaehtoisesti ajelevat noita autoja paikasta toiseen.

Näytä koko viesti
Laskentaekonomin sijoituspäiväkirja - 20.4.2021 07.53

Accounting 101 kirjoitti:

 

Farseer kirjoitti:

Kiitoksia paljon näistä sinun erittäin analyyttisistä ja sisältörikkaista yhtiöanalyyseista. Ei ole tullut kommentoitua, kun ei ole oikein ollut mitään lisättävää. Mutta mielenkiintoista luettavaa!

 

 

Kiitoksia! Mukava kuulla, että blogista on jotain hyötyä muullekin kuin allekirjoittaneelle.

Minkälaista hyötyä koet saavasi itse tänne kirjoittamisesta? Uskon että näitä lukee moni suurella mielenkiinnolla, minä mukaanlukien. Eipä noihin ole itsellä ollut kommentoitavaa mutta oma pää on yleensä lähtenyt jotain raksuttamaan ja pohtimaan.

Näytä koko viesti
Itseruoskintaketju - 6.4.2021 08.16

Tuon hauskan CassieFin tarinan innoittamana itse voisin hiukan nostaa tikunnokkaan sen että olen asunut pääkaupunkiseudulla 2000- luvun alkupuolelta asti ostamatta omistusasuntoa. Alussa koska rahoitus ja riskit ja tällä hetkellä ei ole vaan "vielä sopivaa löytynyt". Bitcoinia alle 1, niin sillä ei vielä ostella taloja, edes Varkaudesta.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 18.2.2021 12.29

Aspirea on myyty sen verran että saa tehtyä aloitusmerkinnän PYN Eliteen. Tällä hetkellä ei ole mitään rahastoa, niin pienennän omien sekoilujen riskiä antamalla jotain muitten käsiin ja toisaalta uskon kasvuun idässä.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 16.2.2021 12.01

Aki Pyysing kirjoitti:

Raha on vain numeroita, mutta salikunto on todellista. 

Aspiret on tosiaan noussu kivasti mutta tuohon kuntoon ja sen ylläpitoon vinkki, joka on itsellä päivittäisessä käytössä eli joka-aamuinen mobilisaatiojumppa:

https://vimeo.com/17282317

Tuon kun mukaan kun ottaa aamurutiinin (tai soveltaen sopivasti), niin ainakin itsellä ei vanhat vaivat kolota ja toisaalta aamulla tehtynä herättää hermoston mukavasti ja päivä lähtee virkeänä käyntiin. Sen verran voi myös tässä varmaan mainostaa, että tuo videon ukkeli (Pekka Taipale) on erittäin pätevä osteopaatti. Käyn hänellä itse säännöllisesti pitämässä kehoa kunnossa.

Näytä koko viesti