Olet täällä

Aspire Global - 18.1.2022 09.45

Olen pettynyt tohon ostotarjoukseen. Mielestäni menee "halvalla" firman potentiaaliin nähden, koska vauhti on tällä hetkellä Aspirella kova ja suunta oikea. 

Näytä koko viesti
Kempower - 2.12.2021 12.04

Merkattu. Näkisin että tässä firmassa on potentiaalia. Kemppi taustalla antaa uskottavuutta puheille ja siellä on näyttää kovan luokan tuotteet ja innovatiivista kehitystä.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 11.11.2021 04.10

Tuosta Waterhouse raportista pisti silmään sisäpiirin omistus 67%. En ollut tajunnut että luku on noin korkea (jos tuo pitää paikkansa).

Jokatapauksessa itse olen ajatellut pitää nykyisestä omistuksesta tiukasti kiinni, kun meno näyttää kaikin puolin hyvältä.

Näytä koko viesti
KPY - 27.10.2021 01.47

Mahtavaa! Toivottavasti listautumishanke etenee. Näin myös edustajisto ajaisi pienosakkaiden etua. Itse olen ehtinyt tässä jo tuskailla vähäisten lappujen kanssa, kun ei oikein saa selvää kuvaa, että mitä on yhtiössä menossa.

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 24.10.2021 04.14

Käytkö meressä myös? Mulle aamuisin pulahdus mereen on näin kesäkautena rutiini. Vielä just ite tarkenee ja mahtava katsella siinä rannalta ja merestä hetki sitä aamua. Toki asun silleen että pystyy menemään vaan uikkarit jalassa. 

Näytä koko viesti
Autostore IPO - 20.10.2021 02.28

Merkitsin myös mutta eipä näy mitään tulleen, ei edes ilmoitusta ettei tule.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 11.10.2021 04.43

Kryptot ja varsinkin Bitcoin ovat seuranneet pörssiä/indeksejä tai ainakin ottaneet sieltä aikalailla suuntaa. En ole asiaan mitenkään kovin tarkkaan perehtynyt mutta mietin, että onko jotain tapahtumassa sen suhteen. Nähdäänkö Bitcoin jo oikeasti turvasatamana kullan rinnalla?

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 6.10.2021 02.30

Farseer kirjoitti:

Joo, en minä mitään avausrangejen hiojaa ole hakemassa. Ei vain houkuta etsiä terapeuttia vain todetakseni että on joku entinen työterveydenhuollon ruoska ja jonka mielestä vain laiskiainen herää aamukuuden jälkeen. Tai toisaalta joku kristallihippi, jolle menestys on kirosana. Huonot kokemukset terveydenhuollon puolelta opettavat olemaan (välillä liiankin) kriittinen.

Noh, joka tapauksessa tänään oli soittoaika (piti olla videoaika, mutta lähin olisi ollut parin viikon päässä), veriarvot kunnossa ja lääkärikin siirtyi fyysisten oireiden etsinnästä vähitellen hoitamaan juuriongelmaa. Tuplataan lääkitys kun ei ole aiheuttanut sivuvaikutuksia (tarjosi myös toista toisen lääkärin ehdottamaa, mutta muistelisin että 2006-2008 jossai välissä kokeillut eikä silloin ollut mistään hyviä kokemuksia) ja keskustelun jälkeen laittoi lähetteen YTHS:n lyhytterapiaan.

Tarjolla olisi ollut nettiterapiaa (juu ei) ja psykoterapiaa KELAn tuella, mikä oli toinen vaihtoehto. Sanoi kuitenkin että hyvät psykoterapeutit ovat nyt kiven alla, hinnat nousseet ja siitä huolimatta kuulemma jotkin hänen hoidossaan olevat opiskelijat ovat lähettäneet 50 sähköpostia saamatta hoitokosketusta. Jätetään rumba toistaiseksi väliin ja kokeillaan tämä (vissiin 8-10 käynnin) lyhytterapia, vaikka sinnekin oli pari kuukautta jonoa (sain ajan 1,5kk päähän, toki nihkeä aamuaika).

Jos tarvitsee terapia-apua, niin sitä kannattaa hakea ja ottaa sen sopivan terapeutin löytyminen ykkösprioriteetiksi. Toimiva pää kun nyt vaikuttaa kaikkeen. Kyllä niitä hyviä terapeutteja löytyy (sillä miten vaikeaa sen joku sanoo olevan ei ole mitään väliä) ja kuten PP sanoi, niin se hyvä tyyppi on tärkein. Parhaat maksaa mutta tästä syystä niille voi myös päästä. Sitten jos ei saa kelan tukea, niin omalla rahalla. Itse käytin aikanaan prosentuaalisesti aika paljon rahaa varallisuuteeni nähden parin vuoden yksityiseen terapiaan ilman kelakorvausta, koska näin että se oli sillä hetkellä parasta tuottoa. Olen hyvin tyytyväinen näihin ratkaisuihin jälkikäteen. Lääkitykset auttaa jotain joo mutta melkein se isoin apu on että aivot on niiden ansiosta plastisemmassa tilassa oppimaan uusia toimintamalleja ja näkökulmia. Tutkitusti terapia ja lääkitys toimivat parhaiten yhdessä. Tsemppiä syksyyn!

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 27.8.2021 06.29

Nostradamus kirjoitti:

Valtamedian vasallit vauhdissa 🤣 , katotaan kun alkaa porukkaa kupsahtelemaan " turvallisiin rokotteisiin ". Rokottakaa koko suku , vauvasta vaariin. Päästään teistäkin eroon 🤩.  Muistakaa se 10 rokote antaa vasta täyden suojan 🤣

Lainaan tätä viestiä tähän varsinaisesti suoraan vastaamatta. Vaimoni esitti näet erinomaisen teorian, joka tästä tuli taas mieleeni. Entä jos nyt rokotetaan kaikki "lampaat" turvaan ja sitten päästäänkin oikea virus liikkeelle ja pyyhitään pois kaikki "itseajattelevat" kriittiset. :D Nythän siis kun heidän mielestä ei mitään virusta ole ollutkaan. 

Näytä koko viesti
Aspire Global - 18.8.2021 12.52

Late kirjoitti:

Joo, aika vaikea pala on päättää huomisen panoksen koosta. Aspire porskuttaa edelleen kovaa, ja viime osarin jälkeen lähes kaikki uutisvirta ja tiedotteet ovat olleet myöntesiä. Nyt vaan vertailukohtana viime vuoden hype ja koronaboosti.... Osa foorumista kevennellyt isomminkin, itse taidan painaa nykylastilla huomiseen - onhan tällä jo yksi kierros rahastettu. Mielenkiintoista olisi kuulla muiden mietteitä, kun tällä kurssitasolla omat analyysit alkaa olla käytetty :)

Täältäkään ei ole tulossa mitään rautaista analyysiä mutta kovasti olen pohtinut, että uskaltaisiko kasvattaa panosta vielä ja olen toistaiseksi ollut lisäämättä mutta myös keventämättä. Jos olisi pakko tehdä jompikumpi tänään, niin ostaisin lisää. Mielenkiinnolla odotan huomista, kun salkusta on tässä kuitenkin vielä lähes 10%.

EDIT: Ostin kuitenkin 700kpl lisää, saa nähdä.

Näytä koko viesti