Olet täällä

Koronavirus Covid-19 - 1.5.2021 02.25

TN kirjoitti:

Onko tässä jokin kuvakulma mitä en vain näe? Toivon että kyseessä on vain big pharman megaluokan rahastus, mutta en pysty poissulkemaan sitä kaikkein rajuinta foliohattua eli populaation pienentämistä. Tämä stressaa älyttömästi ja välillä jopa epäilen mielenterveyttäni. 

Occamin partaveitsi sivaltaa tässäkin ja sanoo, että kyse todennäköisesti ei ole mistään maailmanluokan salaliitosta. Kun alkaa miettimään, että miten tällainen edes saataisiin halutulla etenemisellä, vaikutuksilla, järjestyksellä jne toteutettua, niin näkee että ei tuossa ajatuksessa ole mitään järkeä. Vähän ärhäkämmällä taudilla porukka vähenisi paljon paremmin. (Toki en tiedä meninkö tässä vaan trollin naruun mutta toisaalta vastaavia olen lukenut muualtakin).

Näytä koko viesti
Kamux - 21.4.2021 08.31

Moniosaaja kirjoitti:

Onko tämä ollut jo julkisuudessa ja onko asia ihan OK vai piiloriski?

Kamux on maksanut vuosia bensakorvauksia ja antanut autoja ilmaiseen käyttöön, jos auton siirtävä henkilö vie sen heille sopivaan paikkaan. Erikseen tälläisen siirtopalvelun ostaminen maksaisi satasia ja vuositasolla Kamux saattaa säästää miljoonia ja kiertää veroja. (60 657 autoa vuonna 2020 Lähde: Kamux)

Suomen osakesäästäjien järjestämässä Kamux sijoituskohteena tapahtumassa joku kysyi tästä. Henkilöstöihmisen vastaus oli, että Kamux tottakai maksaa verot ja noudattaa työehtosopimuksia. En osaa sanoa mistä tuossa on lopulta kyse jos ihmiset vapaaehtoisesti ajelevat noita autoja paikasta toiseen.

Näytä koko viesti
Laskentaekonomin sijoituspäiväkirja - 20.4.2021 07.53

Accounting 101 kirjoitti:

 

Farseer kirjoitti:

Kiitoksia paljon näistä sinun erittäin analyyttisistä ja sisältörikkaista yhtiöanalyyseista. Ei ole tullut kommentoitua, kun ei ole oikein ollut mitään lisättävää. Mutta mielenkiintoista luettavaa!

 

 

Kiitoksia! Mukava kuulla, että blogista on jotain hyötyä muullekin kuin allekirjoittaneelle.

Minkälaista hyötyä koet saavasi itse tänne kirjoittamisesta? Uskon että näitä lukee moni suurella mielenkiinnolla, minä mukaanlukien. Eipä noihin ole itsellä ollut kommentoitavaa mutta oma pää on yleensä lähtenyt jotain raksuttamaan ja pohtimaan.

Näytä koko viesti
Itseruoskintaketju - 6.4.2021 08.16

Tuon hauskan CassieFin tarinan innoittamana itse voisin hiukan nostaa tikunnokkaan sen että olen asunut pääkaupunkiseudulla 2000- luvun alkupuolelta asti ostamatta omistusasuntoa. Alussa koska rahoitus ja riskit ja tällä hetkellä ei ole vaan "vielä sopivaa löytynyt". Bitcoinia alle 1, niin sillä ei vielä ostella taloja, edes Varkaudesta.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 18.2.2021 12.29

Aspirea on myyty sen verran että saa tehtyä aloitusmerkinnän PYN Eliteen. Tällä hetkellä ei ole mitään rahastoa, niin pienennän omien sekoilujen riskiä antamalla jotain muitten käsiin ja toisaalta uskon kasvuun idässä.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 16.2.2021 12.01

Aki Pyysing kirjoitti:

Raha on vain numeroita, mutta salikunto on todellista. 

Aspiret on tosiaan noussu kivasti mutta tuohon kuntoon ja sen ylläpitoon vinkki, joka on itsellä päivittäisessä käytössä eli joka-aamuinen mobilisaatiojumppa:

https://vimeo.com/17282317

Tuon kun mukaan kun ottaa aamurutiinin (tai soveltaen sopivasti), niin ainakin itsellä ei vanhat vaivat kolota ja toisaalta aamulla tehtynä herättää hermoston mukavasti ja päivä lähtee virkeänä käyntiin. Sen verran voi myös tässä varmaan mainostaa, että tuo videon ukkeli (Pekka Taipale) on erittäin pätevä osteopaatti. Käyn hänellä itse säännöllisesti pitämässä kehoa kunnossa.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 11.2.2021 03.32

PikkuPro kirjoitti:

Joo, meditaatiota oon tehnyt jonkin verran vaikka onkin haastavaa pitää ajatukset kasassa, vähän adhd ehkä. Mulle meditaatiota lähellä on usein juokseminen. Auringon paisteessa kun ei tarvitse tarkkailla liikennettä, "hyvää" musiikkia...mullehan siis juokseminen kivassa kelissä on nautinto sinällään. Vaikka siitä ei olisi mitään "hyötyä" mutta se on mulla nykyään tosi kokonaisvaltaista läsnäoloa, ei mulla ole yleensä kiire "perille" vaan olen siinä missä olen. Tänään on vähän viileä mutta menettelee kyllä kun aurinko ja tästä vain mennään parempaan suuntaan. laugh

Mä olen tajunnut, että ajatuksia ei lopulta tarvitse/pysty edes hallitsemaan, vaan ne tulevat ja menevät. Jopa se niihin samaistuminen ja sen havaitseminen ei ole jotain mitä tekee vaan jotain mitä tapahtuu. Tää kaikki on kokemuksellisesti hyvin vapauttavaa. Naistenlehtien kamaa :D mutta ehkä eri tasolla.

Olen tosiaan lukenutkin, että juoksu on sulle tuota läsnäoloa ja kuulostaa hyvältä tuo "olla siinä missä on". Tuossa meditaation muodossa tulee sitten päälle ne liikkumisen terveyshyödyt. 

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 11.2.2021 12.17

Esitänpä minäkin ehdotuksen, se on meditaatio. Jos siis yhtään kiinnostaa, niin olisi varmaan tuossa(kin) tilanteessa hyvää stimulaatiota aivoille. Itselle nämä on kovimpia (kovin) juttuja mitä on tullut vastaan. Sam Harriksen WakinUp pääsee linkistä testaamaan kuukauden ajan. Jos tuohon ei ole tutustunut, niin se ei todennäköisesti ole yhtään sitä mitä on kuvitellut.

https://dynamic.wakingup.com/redeemMonth/ad89f6 

Ettei nyt olisi ihan kokonaan ton jutun mainostamista, niin kiitokset mielenkiintoisesta blogista ja siitä että avaat ajattelua. Itselle on tullut siinä jotain uusia oivalluksia.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 8.2.2021 01.04

Siivu Aspirea myyty @55SEK ja ostettu tilalle Cityconia @8,08. Paljoa ei saanu myytyä :)

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 7.1.2021 08.05

Never_too_old_to_rock kirjoitti:

Yhdessä bullissa mukana olleena, voin sanoa että kyllä osakkeet alkaa taas siinä kohtaa kiinnostamaan kun alas tullaan kaksinumeroisia prosentteja päivittäin. Ja sekin aika tullee vielä. 

Pääosa rahoista on ja pysyy osakkeissa. Lähinnä siedätyksenä ajattelin nämä vaihtelut, erityisesti laskevat. Totta kyllä, että nyt on menty taas ylöspäin kryptoissa aika hurjalla vauhdilla.

Näytä koko viesti