Twitter -

Samoilla linjoilla edellisten viestien kanssa All-In Podista. Tulee kuunneltua nykyään puoliväkisin, koska ajattelen että on parempi tuntea kuin olla tuntematta itsensä kanssa erimielisten tucker carlsonien ajattelua. 

Kovin hiljaa tuppaavat All-Inin ukot muutenkin olevan pieleen menneistä ennusteistaan, kuten siitä että Eurooppa olisi taipunut lopettamaan Ukrainan tukemisen energiakriisin myötä viime talvena. Chamath ja Jcal onneksi muistuttavat kyllä, jos ovat joskus ennustaneet jotain oikein. Kai rikkinäinen kellokin on kahdesti päivässä oikeassa.

Toivoisin suutarien pysyvän lestissään, koska näen Podissa silti potentiaalia. Ukot edustavat monessa asiassa ilmeistä vastavirtaa lennokkaine ideoineen ja ovat kenties useammin väärässä kuin oikeassa. Mutta silloin kun ovat oikeassa, niin ovat oikeassa venture kapitalisteille tyypilliseen tapaan isosti. Jos ei muuta, niin Podi ainakin haastaa omaa ajattelua.

Näytä koko viesti
Suomen presidentinvaalit 2024 -

Löin mielikuvituksettomasti Pekkaa hieman ylipainolla, kun Kellyn kaavaan sijoittamat mielipidemittausten prosentit viittoivat siihen suuntaan. Jätin kuitenkin vielä varaa fiksailla panosmääriä kisan edetessä ja muuttuessa.

Näytä koko viesti
Suomen presidentinvaalit 2024 -

Oman hihasta ravistetun arvion mukaan joko Stubb tai Haavisto voittaisi pelin noin 85% todennäköisyydellä. Oikeistoblokki leiriytynee mielipidekyselyiden jäljiltä yhden ehdokkaan taakse, joka toistaiseksi näyttää olevan Stubb. En myöskään näe, että oikeistoblokista kukaan muu Rolexanderin ohella olisi kykenevä haastamaan Haavistoa.

Täten päädyin lyömään Coolbetin kertoimilla (Pekka 2.50, Alex 3.00) molempia ehdokkaita, koska en pidä näiden kerrointen indikoimaa 73%:n todennäköisyyttä jomman kumman voitolle realistisena. Pidän muutenkin suhteellisen pienten kertoimien lyömisestä, kun näissä viihdevedoissa suuri yleisö taitaa hakea mieluummin isoja mutta epätodennäköisiä voittoja.

Voi kuitenkin olla, että on liian aikaista tehdä perusteltuja arvioita ehdokkaiden voiton todennäköisyyksistä. Kisa on vasta alkamassa ja mitä vaan voi tapahtua. Luonnollisesti olen valmis tervaan ja höyheniin, jos vedot menee reisille.

Näytä koko viesti