Olet täällä

mustapörssi

mustapörssi

  • Liittynyt 22.3.2015
  • 91 viestiä
  • 3 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

USA Vaalit 2016 - 10.10.2016 5.57

Trumppi vei mun silmällä tän matsin isolla marginaalilla, toi peloilla maalailu toimii hyvin tänä päivänä ja ja Trumppi käyttää sitä hyvin. Kaikki poliittiset päätökset mitä Hillary on tehnyt on ollu karmeita Trumpin mielestä, samalla itse pääsee kuin koira veräjästä kun sillä ei ole aiempia poliittisia päätöksiä mitä kritisoida.

Jos kertoimet nousee huomenna Hillarylla laitan betsin sisään, rebublikaaneilla on joku teoreettinen mahdollisuus siirtää vielä Pence ehdokkaaksi, sitä kautta parempi kerroin Hillarylle, muttei se enää tän illan jälkeen tunnu vaihtoehdolta.

USA Vaalit 2016 - 8.10.2016 10.03

Kävi mielessä et lyön vedon Clintonin puolesta kun siinähän olis lähinnä enää kyse siitä pysyykö Hillary tolpillaan äänestyspäivään asti.

Kävin muutaman toimiston läpi ja en löytänyt vetoa missä olis pelkästään Trump vs. Clinton, vaan kaikki muut kandidaatit on mukana vielä mukana kertoimissa. Tää mua huolestettuu sen takia koska Trump pystyy ryssimään niin isosti ja eilisen kaltaisia videoita voi vielä olla monta varastossa. Kysymys kuuluukin pystyykö Rebublikaanit vielä vaihtamaan ehdokastaan?

://www.washingtonpost.com/politics/trump-recorded-having-extremely-lewd-con...

 

Päivän lööppi - 18.4.2016 2.54

#^/₩{<##!!!

Jäi perjantaina liian iso kasa Nesteen lappuja hanskaan ja toki se sukeltaa huomenna vaikka jalostamo onkin.

Nordea - 6.4.2016 19.58

Olisko mahdollista että tuolla jotain instituutioita jotka laittais lappunsa laitaan imagosyistä?

Tähän löytyy niin herkullisia minifutuja, et vaikee pitää näppejänsä erossa, mut venailen vielä hetken.

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 5.4.2016 19.31

Kävi kans mielessä, mut tää on kyl 2.0 jos on Dharma.

Päivän lööppi - 4.4.2016 22.25

TEP1S kirjoitti:

 

mustapörssi wrote:

 

... ei ollu eka kerta kun Nordea saa aiheesta huutia. 

Voisko tää jopa johtaa ennenaikaisiin vaaleihin suomessa? Jos ei Vasemmalla laidalla oo omia nimiä ryvettymässä tässä, niin luulis olevan aika helppo duuni saada sellanen älämölö aikaseksi et jopa ennenaikaset vaalit on mahdolliset.

Ennenaikaiset vaalit? Vaikea uskoa, sillä eihän tuossa ainakaan toistaiseksi ole ryvettynyt ketään suomalaisia kärkipoliitikkoja. Jos Monacossa asuva Keke (tai MOT:issa vilahtanut liikemies Rauno Puolimatka) harrastaa veronkiertoa veroparatiisien kautta, niin eipä sillä oikein ole suoraa yhtymäkohtaa kotimaiseen politiikkaan.

 

Ei sen tarvi yhdistyä suoraan kärkipoliitikkoon, riittää että oot vallassa tällä hetkellä, joten se on sun vika. Seuraava kyselytunti on yhtä hurmosta oppositiolta, missä kerrotaan hallituksen tekevän kaikki leikkaukset päin helvettiä kun olis käytettävissä veronkiertorahoja miljardien edestä.  

Olisko Kekellä joku yritys Suomessa joka liittyis jollain tavalla veroparatiiseihin?

Päivän lööppi - 4.4.2016 21.01

"nyt rupes kuuluu heikosti, mä oon varikolla" Äänestä päätellen Keke MOT soittaessa hänelle. :D

 

Jännä seurata mitä tää kohu saa aikaseksi, yllättävän iisisti MOT on vielä vetänyt tän kanssa, odotin raflaavampaa. Tosin tässä ei varmaan tarvi sen suuremmin tarvi väritellä kun herkullista materiaalia riittää vuosiksi. Nallen on aika turha selittää ettei tienny mitään ja ei ollu eka kerta kun Nordea saa aiheesta huutia. 

Voisko tää jopa johtaa ennenaikaisiin vaaleihin suomessa? Jos ei Vasemmalla laidalla oo omia nimiä ryvettymässä tässä, niin luulis olevan aika helppo duuni saada sellanen älämölö aikaseksi et jopa ennenaikaset vaalit on mahdolliset.

Omasta mielestä tää on hyvä purkaa kunnolla, tiedä vaikka johtais lopulta siihen et saatais jonkinlainen sopimus valtioiden kesken veroparatiisien merkittävään vähentämiseen.

Päivän lööppi - 3.4.2016 2.30

Lucky Luke kirjoitti:

Tsemppiä Elinalle! 

Tsemppi ei taida ihan riittää, on niin monta kertaa jäätynyt ja ollu epävarma väittelyissä, Li Andersson ja kumppanit syö tälläsiä aamupalaksi.

http://areena.yle.fi/1-2226497

Päivän lööppi - 31.3.2016 21.26

Ai ai ai, ku kohta tulee isolla kädellä...

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/03/31/maailman-suurin-tietovuoto

Toivottavasti MOT on saanu terävämmän toimittajan kun sen Berglundin jolle ei auennu ees osinkoverotus.

Neste - 30.3.2016 15.38

Onko yhtiökokoukset aina tälläsiä seniorikansalaisten vänkäystilaisuuksia, vai onko Nesteellä tehty suunnattuja osakeanteja vanhainkoteihin? Oon kuunnellu noin 20 kysymystä paikalla olevilta osakkeen omistajilta ja ne on mennyt tyyliin

- voisiko yliopistoille tarkoitettua lahjoitusta nostaa 2 miljardiin koska Nesteellä menee niin hirmu hyvin? (esitettynä oli 1,5 miljoonaa)

- Onko mies väärässä kun on yksin metsässä ja ketään naista ei ole kuulemassa?