Fortum -

Kiitos muistutuksesta FinnishDGI! Tämä oli jäänyt huomaamatta. Kävin äänestämässä, vaikka lopputulos lieneekin tiedossa...

Näytä koko viesti
Kysymys varojen jakamisesta kuolinpesästä henk.koht. käyttöön -

Oman kokemukseni perusteella osittain jakamattoman kuolinpesän osakkaana asiat toimivat Velhon kuvaamalla tavalla. Kuolinpesän tiliin oli valtakirjalla käyttöoikeus sukulaisella, joka ei edes ollut pesän osakas ja käteisvaroja pystyi jakamaan ongelmitta / ilman erillistä valtuutusta tai jakokirjaa. Pesä saatiin lopullisesti jaettua nyt kesällä ja muistaakseni siinä vaiheessa tarvittiin osakkailta valtakirja pankkitilin lakkauttamiseen, kun loput varat olivat jaettu.

Näytä koko viesti
Aspire Global -

Kiitos näkemyksistä Aki! Ainakin osittain asia jää nähtäväksi myöhemmin, koska osa mainituista henkilöistä ei ehdi ja pysty vastaamaan tarjousaikana.

Näytä koko viesti
Aspire Global -
B4D455 kirjoitti:

Nordealtakin tuli kirjepostia ja pääsi sitten sen saavuttua hyväksymään tarjouksen..

Kirjeessä luki maksupäivä 25.5. viimeinen vastauspäivä 23.5.. En nyt lähde henkeä vielä ensi viikolla pidättämään rahojen toivossa laugh

Kiitos aikaisemmasta vastauksesta! Postia tosiaan tuli ja Danskeltakin muutama päivä aikaisemmin. Mielenkiintoisesti oli kirjeissä vaihtoehdot ilmaistu ja numeroitu eri tavalla. Melko epäselvää viestintää... Johtunee pankkien alisäilyttäjiltä saamista tiedoista?

Onko kukaan perehtynyt Aspiren aineistoon niin tarkkaan, että tietäisi milloin mahdollinen lunastus voisi tapahtua ostajan saadessa yli 90%?. Lahjoitin osakkeita marraskuussa lähipiirille kurssin ollessa noin 80, joten he säästäisivät veroissa huomattavasti, jos vuosi lahjoituspäivästä ehtisi tulla täyteen. Kannattaisiko heidän osalta siinä toivossa jättää nyt tarjous hyväksymättä?

Näytä koko viesti
Aspire Global -

Useampi vuosi on tullut jo Sijoitustiedosta luettua hyvää ja tuottoisaakin sisältöä. Mm. Aspire Globalia tuli ostettua tämän ketjun ansiosta. Näin alkuun siis kiitokset sivuston ylläpidolle ja monille asiantuntijoille! Itselläni ja lähipiirillä on Aspirea Nordean ja Dansken ao-tileillä, mutta ostotarjouksesta ei ole tullut mitään tietoa tai tarjouslomaketta hyväksyttäväksi postissa tai verkkopankissa. Olisiko täällä muilla Nordean tai Dansken asiakkailla tietoa asiasta? Aspiren sivuilta käsitin, että tarjouksen hyväksymisaika on 27.4-25.5.2022.

Näytä koko viesti