Olet täällä

GoPro - 17.10.2014 06.44

http://www.digitoday.fi/vimpaimet/2014/10/16/gopro-schumacher-kohun-aihe...

Yleensä se kiinnityskappale on kaksipuolisella teipillä kiinni siinä kypärässä (jossei schumi tehnyt omia säätöjä). Eli kyllä se siitä pitäis irti lähteä kunnon kolauksessa. Periaatteessa jos todella kova isku tulee suoraan siihen kiinnityskappaleeseen oikeassa kulmassa, niin se voima tulee kyllä suhteellisen pienelle pinta-alalle, ja jos se kiinnityskappalemateriaali on todella kestävää, niin läpihän se varmasti tulee. Schumi kaatui 60-70 km/h vauhdilla ja löi päänsä kiveen, niin eiköhän siinä olisi huonosti käynyt, vaikka tuota kameraa ei olisi ollutkaan kypärässä. Itse kyllä veikkailisin että ei tuo GoPron syy ollut, mutta eiköhän viisaammat tutki tuon.

 

http://au.ibtimes.com/articles/569623/20141015/michael-schumacher-skiing...

" The helmet was broken, but the GoPro camera attached to it was left "undamaged." "

Kestävä se ainakin on...

Näytä koko viesti
GoPro - 1.10.2014 02.55

On sitä tultu jo mukavasti +117%. Euron laskukin on toki tähän vaikuttanut positiivisesti. Salkussani on 11 eri osaketta ja GoPron osuus jo 25%, eli aikas painavasti alkaa olemaan kuormaa. Varmaankin jätän testaamatta tuon väyrysen toteamuksen ja ainakin kevennän potentiaalista vitutusta. Kiitoksia maanläheisistä näkemyksistä.

Näytä koko viesti
GoPro - 1.10.2014 02.21

Nythän GoProlta tulee uusi karvalakkimalli markkinoille, joka maksanee about $130 kaupasta ostettuna. Eli pyrkimystä on halvempaankin hintasegmenttiin.

Olet juurikin oikeassa tuon ostotapahtuman suhteen. Tämä on ainoa omistamani lappu, joka on ostettu lähinnä fiilispohjalta. Tosin tämä fiilis oli hautunut jo pitkään ja päätin jo keväällä että ostan instana kun lappu tulee myytäväksi. Tarkistin toki joitain lukuja (mitä oli saatavilla), mutta ne eivät vaikuttaneet itse ostopäätökseen.

Brändäykseen varmasti kuluu paljon rahaa, mutta mielestäni se on välttämätöntä jos halutaan pysyä kärkipaikalla ja kasvaa.

 

Näytä koko viesti