Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -
Farseer kirjoitti:

Ehkä kuulostaa vähän tyhmältä, mutta jos tätä lähtee painamaan niin kannattaa samalla painaa läpi iso kasa koska yhden slotin sijasta on järkevä pyörittää taustalla vaikka neljää (isoimmat on tuolla 35k€ kierrätyksen slotteja, viikko aikaa kierrättää ja 1€ padilla menee ~50 tuntia, joten plan on "Netflix & Slots" nyt viikon (tosin 6.12 on opiskelijajärjestön itsenäisyyspäivän juhlat, mutta se on miellyttävä välivaihe grindaamiseen). Kun noi on tehty, niin sit ne on tehty ja avautuu mahdollisuus saada noiltakin saiteilta privapromoja.

Masennus ja muut ovat vielä päällä, mutta nämä ovat kirjaimellisesti niin no-brain-hommaa että menevät aivokuolleenakin. Tulos ja fiilis saattaa olla jopa parempaa näin.

Joutuuko noita pelatessa tekemään jotain päätöksiä, mietin vaan et pystyisitkö jollain rpa/skripti softalla koodaamaan pätkän joka klikkailisi valtaosan työstä automaagisesti. Katso esim. UiPath.

Masennukseen liittyen lukusuosituksena Johann Harin "Mielen yhteydet" ja miksei myös Markus J. Rantalan "Masennuksen biologia"...

Kovasti tsemppiä kaikkeen!

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 -
AnonymousBettor kirjoitti:

Väkiluvultaan Suomen kokoinen Singapore on tästä tuore esimerkki, jossa yli 80% täydellä rokotekattavuudella (=2 piikkiä) on havaittu tartuntoja moninkertaisesti enemmän, kuin silloin kun rokotekattavuutta ei ollut. 

Mistä tuo tartuntojen määrän kasvu mielestäsi johtuu?

Miten sairaalahoitoa vaativat tapaukset, kuinka jyrkästi ne kasvoivat kun rokotekattavuus kasvoi?

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 -

Voiko koronaviruspotilaiden viemiä tehohoito/perussairaanhoito paikkoja todella verrata yksi yhteen influenssan kanssa?

 

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 -
Meuro kirjoitti:

Victoriassa 375 henkeä sairaalassa koronan takia, joista 78% täysin rokotettuja ja 17% kerran rokotettuja.
Täysin rokotettuja Victoriassa on 49%. 

https://www.msn.com/en-au/news/world/victoria-records-867-new-locally-ac...

Sanoi väärin tuossa. Todellisuudessa hieman toisin "Of the COVID-19 patients in hospital yesterday, 77 per cent were not vaccinated and 19 per cent were partially vaccinated. Four per cent were fully vaccinated, including a number of aged-care residents isolating in hospital for public health reasons."

https://www.dhhs.vic.gov.au/coronavirus-update-victoria-24-september-20…

 

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa -

Martin Berkhanin vanhaan Leangains blogiin kannattaa tutustua jos pätkäpaasto kiinnostaa. Käsittelee seikkaperäisesti alan tutkimuksia ja tekee niistä mielestäni ihan hyviä johtopäätöksiä.

Omat kokemukset 14h-16h pätkäpaastosta positiivisia. Aamupalan voi mielestäni huoletta jättää väliin. Berkhanin mukaan kahvia voi juoda paastolla.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa -

Kiitokset Jeanssille mielenkiintoisesta blogista ja onnea tuleviin koitoksiin!

Rotujen väliset IQ-erot sekä salaliitto/Snowden aihepiirit olivat myös Sam Harrisin loistavan podcastin aiheina äskettäin.

IQ-aihetta Harris käsitteli äskettäin vieraanaan Charles Murray:

"Sam Harris speaks with Charles Murray about the controversy over his book The Bell Curve, the validity and significance of IQ as a measure of intelligence, the problem of social stratification, the rise of Trump, universal basic income, and other topics."

Tapaus Snowdeniin liittyen haastattelussa oli Yhdysvaltain ilmavoimien kenraali Michael Hayden:

"In this episode of the Waking Up podcast, Sam Harris speaks with General Michael V. Hayden about the reality of spying, the difference between the NSA and the CIA, the ethics of secrecy, Edward Snowden, the Russian Hacking of the 2016 US Presidential election, and other topics."

Näytä koko viesti