Ostetaan/myydään listaamattomia yhtiöitä -

Olen kiinnostunut ostamaan Bolt.worksia sekä Coinmotionia!

Näytä koko viesti
bolt.works -

Kiitokset! Mainittiinko siellä mitään Alma Career -diilistä ja miten siinä jatko-optiot eli uhkaako lunastus?

Tuskimpa tuota ns. oikeaa käyttökatetasoa saadaan nähdä vähään aikaan kun firma investoi kasvuun, ja hyvä niin. Kova meininki päällä, mainokset pukkaa vastaan joka puolella ja jos 70m euroa menee rikki tänä vuonna nollatuloksellakin niin on se kova suoritus. 

Näytä koko viesti
bolt.works -

Ei sattunut kukaan olemaan kuulolla yhtiökokouksessa?

Näytä koko viesti
Coinmotion -

Tuosta 390 miljoonasta eurosta voi laskea provikkatason hehtaariluokkaa.. 
Eli kuten yllä todettu, volyymin nousu skaalaa hyvin voimakkaasti viimeiselle riville. Ja onhan siellä muita palveluja tullut ja tulossa.

En pidä tällä kurssilla pahasti hinnoiteltuna, mulle sopivin tapa olla ns kryptomarkkinassa pienellä siivulla kiinni. Target on jossain 5+ vuoden päässä, voi olla silloin nolla tai kurssissa nolla perässä, molemmat ihan mahdollisia. 

Paremmalla sijoittajastoorilla ja -viestinnällä kurssi olisi jo nyt eri tasolla.

Näytä koko viesti
Coinmotion -

Hesarissa haastateltiin toimaria: https://www.hs.fi/visio/art-2000007981129.html

Pieni päivitys sisältyi juttuun: "Tänä vuonna huhtikuun loppuun mennessä liikevaihto oli noin kahdeksan miljoonaa euroa ja liikevoittoa kertyi jo noin 5,5 miljoonaa euroa"

On kyllä sinänsä hauska osake kun miettii upsidemahdollisuuksia. Olen tässä mukana kun en jaksa ostaa kryptoja suoraan, eli siivu löytyy ja hauska hekumoida mikä voisi olla firman arvo jos joku ulkkari ostaisi sen pois. 

22m€ on markkina-arvo nyt, olisiko niitä kryptoja taseessa n. 10m€:llä markkinan sulamisen myötä?

 

Näytä koko viesti
bolt.works -

Katsos vihdoin ja viimein vastaus! Loistavaa!

Samaa mieltä, iso kuva näyttää oikein hyvältä ja tulosta ei kannata nyt tuijotella, paitsi huomioida että se ei ole lainkaan pahasti pakkasella näillä kasvulukemilla. 

2021 -ennuste olikin trenox -kaupan yhteydessä mainittu, lv. 70m€ = +75% kasvu. https://privanet.fi/news/bolt-ostaa-nosturivalittaja-trenoxin/

Ostaisin turvallisin mielin lisää, mutta salkkuun tullut hankittua hieman enemmän kuin mitä oli suunnitelma. 
 

 

Näytä koko viesti
Coinmotion -

No firma voisi ainakin sijoittajaviestinnässään olla napsun verran kunnianhimoisempi.

= Firman tulos riippuu volyymeista ja skaalaa ylös / alas vikkelästi riippuen miten kryptoja treidataan. Kulutaso on ollut melko flat 500k per kk.
Jos kryptomarkkina pysyy aktiivisena ja hinnat korkealla niin nykyinen valuaatio on naurettavan alhainen. Jos historia toistaa itseään siinä mielessä että tulee taas kohtapuolin hiljaisempia kausia niin sitten markkinat ovat oikeassa.

Kysymysmerkki minulle on aina ollut tämän kanssa se, että kuinka paljon firman taseessa on bitcoineja sun muita.

Mielenkiintoinen osake seurattavaksi ja yksi tapa olla mukana kryptomarkkinassa. Firmalla on ollut myös asiallinen strategia ja platta on parantunut paljonkin. Lisäksi siellä on tehty hommia compliance -puolella jne. 

Näytä koko viesti