Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen -

Täytyypä tutkia palstaa.. Ilman muuta yritän olla asiallinen ja vaikka lahjoa vuokralaisen ulos kämpästä, mikäli asunto on seiniä lukuunottamatta kunnossa. Mutta jos asunto on siinä kunnossa, että remontointi maksaa 5-20 k€, niin on se iso raha maksaa omasta lompakosta. Kirpaisee, kun vasta sen itse remontoin, mutta ei voi mitään.

Näytä koko viesti
Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen -

Kiitos vastauksista! Sain poliisin puhelimen päähän ja hän kertoi, että vuokralainen oli tuhonnut asunnon. Ainakin seinät oli sotkettu maalilla ja oman irtaimiston vuokralainen oli pistänyt säpäleiksi. Poliisi käski odottamaan viikon verran, että tutkinta on ohi ja vuokralainen pääsee pois. Ajattelin pyytää ensin vuokralaista suosiolla muuttamaan välittömästi pois asunnosta ja sitten teettää remontin. Remontin kuluja sitten periä häneltä pois, vaikka tuskin saan häneltä mitään. Jos ei suostu lähtemään, niin hoidetaanko se käräjien kautta? Kaikki vinkit tilanteen hoitamiseksi otetaan vastaan!

Näytä koko viesti
Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen -

Hei!

Onko kellään kokemusta/tietoa mitä tilanteelle voisi tehdä, kun: vuokralainen oli sekaisin (ilmeisesti huumeissa) ja hajotti ainakin astioitaan kämpässä (naapureiden juttujen mukaan). Poliisit hakivat sen putkaan ja ruuvasivat oven kiinni. Veikkaisin, että tutkinnan vuoksi ruuvasivat oven. Minua tietenkin huolestuttaa, että onko vuokralainen tuhonnut koko kämpän. Ensinnäkin haluaisin päästä käymään asunnossa ja toiseksi haluaisin irtisanoa vuokrasopimuksen. Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, jossa on ehtona että voidaan irtisanoa vasta kun on asuttu vuoden verran. Jos aiemmin irtisanoo, niin sopimusrikosta on kuukauden vuokran verran seuraamuksia, jossa on varmaankin 3kk irtisanomisaika? Onko näissä tapauksissa perusteita purkaa suoraan vuokrasopimuksen?   Terveisin: Oppirahojen maksaja

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -
tappio kirjoitti:

Coconino 303; Trump 60% ja Apache 1.022 Trump 16.6%.

Vielä jäljellä 130.467 ja johto Bidenillä 21.188. Menee tosi tiukaksi.

Bettson pudotti USA vaalit pois kohteista, sitä ennen betsasin 1/4 pois ottamalla Trumpia kertoimella 5.5.

Yöllä oli tullut Pinaliin 6925 ääntä, joista 4700 Trumpille ja 2225 Bidenille, eli 67,9%. Ero kaventui 2475 äänellä. Politicon kartan mukaan 91,2% laskettu nyt Pinalista. Eli olisiko sieltä tulossa ainakin 16k ääniä ja ero voisi kaventua vielä 5-6k ääntä sieltä.

Ei näyttänyt olevan Betfairillakaan tätä kohdetta. 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -
tappio kirjoitti:

 

metalhed90 kirjoitti:

Mitä mieltä porukka on, voiko Arizonasta löytää enää epätoivoista peliä 7.5 kertoimella Trumpille?

 

Missään ei tunnu olevan ajantasaista dataa tarjolla. Trump on saanut lasketuista nyt yli 55% ja saavuttaa koko ajan. Itse mietin aikaisemmin heittämäni dem-vedon hedgaamista kun alkaa mennä liian jännäksi, nyt saisi Trumpille 5.5 kertoimet.

Nyt jostain oli ilmestynyt 1,3k ääniä ja 74% niistä Bidenille Arizonassa. Ei ainakaan noihin viiteen osavaltioon ollut tullut, mitä olen seurannut... 

Jostain luin, että 125k ääniä olisi vielä tulossa.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Kirjoitin vähän epäselvästi tuosta Arizonasta. Ideana oli, että vähän yli 100k ääniä tulossa. Trumpin ero Bideniin 20573 ääntä. Trumpin mahdollisuudet voittoon repiä tuollaiset erot jäljellä olevista alueista:

Maricopa 7k 

Pinal 7k

Mohave, Yavapai, Yuma yht. 7k

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Jos jotain kiinnostaa tuo Arizona, niin mun tietojen mukaan siellä on vielä karvan yli 100k ääniä tulossa. Maricopasta tuli viimeksi 45k ja niistä Trumpille 7,5k enemmän. Jos olen oikein haistellut, niin Maricopasta uupuu vielä suunnilleen saman suuruinen satsi. Pinalissa on politicon kartan mukaan laskettu 87,3% ja sieltä Trump saalistanut viime satsissa 64%.  Eli sieltä olisi vielä vajaa 25k ääniä tulossa, josta Trump voisi kiskoa 7k eroa. Eli lopuista ~30k äänistä Trumpin pitäisi kuroa 7k eroa, että menisi Bidenin ohi. Kerroin betfairilla nyt 5 Trumpille.

Prosentit noilla kartoilla on oman kokemuksen mukaan ollut vähän sinnepäin, joten suurta luottoa ei näille ole. Mutta pelasin silti 7,5 kertoimella :D

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

2 tuntia sitten oli Wall Street Journalissa tällainen:

The vast majority of the ballots still being counted in Arizona are from Maricopa County, with next update expected around 11 a.m. EST on Saturday, the AP said.

State officials said Friday there are 150,000 votes still to be counted in the state, where Democrat Joe Biden currently leads by 29,861 votes, or less than 1%.

The Associated Press called the race in Arizona for Mr. Biden earlier this week, but the Trump campaign argued that was premature. Some networks have held off on making a call on the state. The AP said Thursday it is monitoring the vote count in the state as ballots continued to be tallied.

“The Associated Press continues to watch and analyze vote count results from Arizona as they come in,” said Sally Buzbee, AP’s executive editor. “We will follow the facts in all cases.”

Hetki sitten tuli taas 48k ääniä ja ero väheni 7k ääntä. Trumpille meni nämä äänet 57,6%. Ero nyt 20573 ääntä. Lähelle se menee, mutta ei taida riittää...

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Mitä mieltä porukka on, voiko Arizonasta löytää enää epätoivoista peliä 7.5 kertoimella Trumpille?

Vielä olisi politico.com kartan mukaan Maricopa, Mohave, Pinal, Yavapai, Yuma kesken. Vertailin eiliseen ehdokkaiden ääniä ja Trumpille oli eilisestä tähän hetkeen mennyt äänet 55%, 82%, 64%, 75%, 48% tuossa järjestyksessä. Ellei statistiikkani valehtele... Onko tietoa paljonko Arizonasta puuttuu ääniä?

Laskin, että jos noiden alueiden äänet täyttyisi sataan, niin 132k ääniä tulisi vielä ja jos noilla prosenteilla menisi, niin trump ottaisi 22k ääniä kiinni ja jäisi *5-6k päähän. 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Tottakai otan. Tarkoitus on ottaa kaikki huomioon :) Ei ollut tarkoitus antaa sitä kuvaa, että Trump olisi voittamassa Pennsylvaniaa, vaan vähän näkökulmaa. Sitä, että Bidenin kiri voi vielä hidastua. Paljon laskematta alueilta, jossa Trump on ollut tähän asti suositumpi. Postiäänet kääntää niitä, mutta kuinka paljon? 

Näytä koko viesti