Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -

Heissan,

Pakko iha kommentoida ekaa kertaa täällä. Farseeri toki tuttu nimimerkki jo pokerin puolelta foorumeilta. Aiheuttanut ehkä vähän ristiriitaisiakin tunteita näyttöpäätteen tällä puolella, mutta aina kuitenkin blogeihin uudestaan eksynyt. Itse vähän eri pelin parissa microtasoilla häärään ja koitan saada edes jonkun lantin sijoituksiin/osakkeisiin kuussa kerättyä. 

Mutta siistiä saadan juuri tämän tyylisiä blogeja. Itse työn kautta pankkialalla, sekä harrastajana jo monta vuotta asioita seuranneena saanut jonkunlaisen käsityksen sijoittamisesta. Viimeaikoina vasta kuitenkin ruvennut enemmän perehtymään kirjallisuuteen yms. ja huomannut että aika pihalla sitä on ollut ja ollaan edelleen vaikka on miten APV1 ja 2 tutkinnot suoritettu. Mutta eikö se sama sanonta päde melkein joka asiaan, että mitä enemmän tietää, sitä paremmin huomaa miten vähän sitä todellisuudessa tietääkään. Itsellä aika samanlainen strategia sijoittamisen suhteen idea tasolla atm, mutta summat ikäväkyllä vähän maltillisemmat. Toivotaan, että saadaan blogiin paljon keskustelua aikaan kiinnostavista osakkeista ja eri osakevaihtoehtojen puntarointia.

Mitä itsellä heräsi kysyttävää kun lukaisin blogin tähän asti läpi.  Sulla on nyt nuo "alkudepot" lyöty noihin eri osakkeisiin/rahastoihin, ja ilmeisesti tililtä vielä lantteja löytyy ja sinne tuleva rahavirta on kuitenki suhteellisen tasaista. Ootko miettinyt että laitat kuluttoman kk säästömahiksen omaaviin pienikuluisiin ETF rahastoihin ja superrahastoihin KK säästöllä rahaa menemään. Varmaan sopis sinunkin tän hetken sijoitusstrategiaan. Nuo on kuitenkin tosi kustannustehokas tapa hajauttaa sijoituksia maantieteellisesti ja kk säästön kautta ajallinen hajautus tulee itsestään.

Mutta jees, toivotaan että blogissa keskustelu tulee olemaan vilkasta.

Näytä koko viesti