Olet täällä

Mandatum Trader - 27.1.2020 04.30

Moi,

Vaikka vastaukset eivät todennäköisesti ole enää ajankohtaisia alkuperäisille kysyjille, vastataan silti jos joku muu pohtii samoja asioita.

Erik kirjoitti:

Voiko Mandatumin kautta lainata omia osakkeitaan shorttaajille korvausta vastaan, jos niin kuinka suurista positioista puhutaan? Omassa salkussa, joka on käytännössä lähes 100 % long term hold, olisi paljon lappuja, joita mielellään lainaisi pientä extra yieldiä varten. En tiedä onko Suomessa yksityisenä / yrityksenä tälläinen mahdollista teidän kauttanne?

Lainaaminen shorttaajille ei vielä tällä hetkellä ole mahdollista, mutta siihen liittyen on tullut jonkin verran toivomuksia. Otamme palautteen huomioon palvelun kehityksessä.
 

Juniori kirjoitti:

Hei Mandatum Trader!

Pääseekö Mandatumin alustan kautta Toronton pörssiin (TSX.COM) ?

Traderissa pääsee käymään onlinekauppaa Torontossa sekä TSX- että TSX Venture -yhtiöillä.
 

Artsipappa kirjoitti:

Moi Mandatum Trader,

Pääsenkö Mandatumin alustan kautta Sofian pörssiin (bse-sofia.bg/en)?

Sofian pörssi ei valitettavasti ole Traderin valikoimassa.

Terveisin, Trader Team

Näytä koko viesti
Mandatum Trader - 24.10.2019 09.32

Moi amoult,

OTC Pink -markkinalle pääsee Mandatum Traderissa.

Tomi / Mandatum Trader

Näytä koko viesti
Mandatum Trader - 20.10.2019 09.29

muugg kirjoitti:

Löytyykö Mandatum Traderistä ns viputuotteille stop loss ja stop win/tp -ominaisuutta? Nordnetistä nämä puuttuvat edelleen.

Moi muugg,

Kyllä löytyy. Koko positiolle käytettävissä take profit / stop loss, ja position osalle OCO (one cancels the other order) stop- ja limit-toimeksiannoilla.

Ystävällisin terveisin,
Tomi / Mandatum Trader

Näytä koko viesti
Mandatum Trader - 20.10.2019 09.02

Tuulari kirjoitti:

Itsekin harkitsin arvoosuustilin siirtämistä Mandatum Traderiin. Tosin nyt tilin avattua minulle selvisi, että vaikka Saxon kautta on pääsy Eurexiin ja muihin isompiin markkinoihin niin johdannaisvalikoima on silti melko rajattu. Esimerkiksi Zalandon/UPM Kymmenen/Stora Enson optiota ei ole saatavilla mikä ei itselle käy järkeen vaikka löytyvät samalta markkinapaikalta. @Mandatum Traderi onko näitä kenties saatavilla jatkossa?

 

Moi Tuulari,

Kaikkien markkinoiden jokaista sijoituskohdetta ei ole lisätty kaupankäyntipalveluun automaattisesti vaan niiden lisääminen perustuu kysyntään.

Voit pyytää haluamiasi sijoituskohteita lisättäväksi valikoimaan instrumenttipyynnöllä kaupankäyntipalveluun sisäänkirjautuneena. Tukipyynnön sijoituskohteiden lisäämiseen löydät valitsemalla Ota yhteyttä tukeen --> Valitse vaihtoehto --> Instrumenttipyyntö. Pyynnöt käsitellään tapauskohtaisesti.

Ystävällisin terveisin,
Tomi / Mandatum Trader

Näytä koko viesti
Mandatum Trader - 11.10.2019 01.34

Moi Harri,

Kiitos palautteesta ja kiitos myös Jensille vastaamisesta.
Saxon lähiviikkoina hinnastosivullaan tekemien muutosten jälkeen reaaliaikaista dataa koskeva hinnasto on valitettavasti tullut aiempaa vaikeammaksi löytää. Ajoitus kommenttien kanssa oli puhdas sattuma.
Hinnaston löydät täältä: https://www.home.saxo/products/market-data-subscriptions
Lisäämme linkin myös Mandatum Traderin verkkosivuille Saxon hinnastolinkin yhteyteen, jonka kautta kyseinen tieto oli saatavissa aiemmin.

Kuten päättelitkin jo Jensin ketjussa, datahinnaston ajantasainen ylläpitäminen koko laajuudessa Mandatum Traderin verkkosivuilla on teknisesti haastavaa ja hoidettu sen vuoksi linkittämällä.

Terveisin,
Tomi / Mandatum Trader

 

Näytä koko viesti
Mandatum Trader - 18.4.2019 12.32

Vielä lisäyksenä aiempaan keskusteluun datan hinnasta ja maksajasta: Saxo Bank maksaa datantarjoajille kaikesta asiakkaalle välittämästään datasta, ja reaaliaikainen data on tietysti kalliimpaa kuin viivästetty data. Tästä johtuen veloitamme asiakkaita livekursseista ja tarjoustasodatasta.

Hauskaa pääsiäista,

Alex / Mandatum Trader

Näytä koko viesti
Mandatum Trader - 15.4.2019 09.18

Hei,

kiitos taas hyvistä kysymyksistä ja pahoittelut vastauksen viipymisestä.

Von Fyrckendahl: Soveltuuko palvelunne listaamattomien yritysten osakkeille?
Mandatum Traderiin voi siirtää säilytykseen sellaisia arvopapereita, joilla voi käydä palvelussa kauppaa. Jos käyttäjä ei tiedä, voiko tietyllä arvopaperilla käydä kauppaa Mandatum Traderissa, asiakaspalvelumme (trader@mandatumlife.fi) voi selvittää asian.

BöC nosti esiin Saxo Bankin sivuilla mainitun "Inactivity Feen", eli passiivisuusmaksun. Mandatum Traderissa asiakkailta ei peritä tällaisia maksuja, eli kuten sivuillamme sanotaan, asiakas maksaa vain kaupankäynnistä.

Palaan muihin esiin nousseisiin kysymyksiin vielä toisessa viestissä!

Alex / Mandatum Trader

 

Näytä koko viesti
Mandatum Trader - 12.4.2019 03.22

Hei,

Vastauksena vielä von Fyrckendahlin viimeisimpään viestiin:

Mikä käyttäjäryhmä käy kauppaa ilman reaaliaikaisia kursseja? 

Mandatum Traderin kautta käyttäjä pääsee käsiksin yli kolmeenkymmeneen eri markkinaan, ja olemme olettaneet, ettei ole tarkoituksenmukaista tarjota kaikille käyttäjille reaaliaikaisia kursseja kaikista pörsseistä tai kaikkia tarjoustasoja ilman lisämaksua. Näin jokainen käyttäjä voi itse valita, mistä lisäpalveluista on valmis maksamaan.

Ymmärrämme kuitenkin hyvin asian herättämän hämmennyksen ja tarkennamme hinnoittelusivun viestiä. Otamme tämän palautteen myös huomioon, kun kehitämme palvelua edelleen!

Alex / Mandatum Trader

 

Näytä koko viesti
Mandatum Trader - 12.4.2019 01.50

Hei, kiitos palautteesta ja kysymyksistä!

Kuten aiemmin jo vastasimme, näkemyksemme mukaan käyttäjien vaatimukset vaihtelevat laajasti, eivätkä kaikki sijoittajat tarvitse reaaliaikaisia hintoja kaupankäyntiinsä. Tämäkin on asia, jossa kuuntelemme tarkalla korvalla käyttäjiämme lähikuukausien aikana.

Tarjoamme kaikille käyttäjille mahdollisuuden tilata tarvitsemansa reaaliaikaiset hinnat ja markkinasyvyyden haluamilleen markkinoille, kuukauden määräajaksi kerrallaan. Ei-ammattimaisille asiakkaille osake- ja ETF-markkinoiden 1-tason hintojen maksu hyvitetään takaisin, jos asiakas on tehnyt kalenterikuukauden markkinakohtaisen minimimäärän verran toteutuneita toimeksiantoja.

Lisäämme maininnan 1-tason reaaliaikaisten hintojen hyvittämisestä ja siihen liittyvistä ehdoista palvelun hinnoittelu-sivulle mahdollisimman pian.

Apollo ja von Fyrckendahl: Pahoittelut, että hinnoittelumerkin selite oli merkitty epäselvästi. Selite löytyy hinnoittelusivun alalaidasta. https://www.mandatumtrader.fi/hinnoittelu

Katsomme, saako selitteen aseteltua nykyistä selvemmin sivulle.

Tomi / Mandatum Trader

Näytä koko viesti
Mandatum Trader - 9.4.2019 12.43

Reaaliaikaisten kurssien hinnat vaihtelevat Mandatum Traderissa pörsseittäin ja indeksittäin. Päädyimme tähän ratkaisuun, koska näkemyksemme mukaan kaikki käyttäjät eivät tarvitse reaaliaikaisia kursseja kaupankäynnissään, vaan tarpeet vaihtelevat käyttäjäkohtaisesti. Nyt jokainen voi räätälöidä itselleen sopivat reaaliaikaiset kurssidatat tarpeidensa mukaan.

Tämäkin on toki asia, jonka suhteen kuuntelemme käyttäjien palautetta tarkasti, kun kehitämme palvelua.

Alex/ Mandatum Trader

Näytä koko viesti