Olet täällä

Mandatum Trader - 18.4.2019 12.32

Vielä lisäyksenä aiempaan keskusteluun datan hinnasta ja maksajasta: Saxo Bank maksaa datantarjoajille kaikesta asiakkaalle välittämästään datasta, ja reaaliaikainen data on tietysti kalliimpaa kuin viivästetty data. Tästä johtuen veloitamme asiakkaita livekursseista ja tarjoustasodatasta.

Hauskaa pääsiäista,

Alex / Mandatum Trader

Näytä koko viesti
Mandatum Trader - 15.4.2019 09.18

Hei,

kiitos taas hyvistä kysymyksistä ja pahoittelut vastauksen viipymisestä.

Von Fyrckendahl: Soveltuuko palvelunne listaamattomien yritysten osakkeille?
Mandatum Traderiin voi siirtää säilytykseen sellaisia arvopapereita, joilla voi käydä palvelussa kauppaa. Jos käyttäjä ei tiedä, voiko tietyllä arvopaperilla käydä kauppaa Mandatum Traderissa, asiakaspalvelumme (trader@mandatumlife.fi) voi selvittää asian.

BöC nosti esiin Saxo Bankin sivuilla mainitun "Inactivity Feen", eli passiivisuusmaksun. Mandatum Traderissa asiakkailta ei peritä tällaisia maksuja, eli kuten sivuillamme sanotaan, asiakas maksaa vain kaupankäynnistä.

Palaan muihin esiin nousseisiin kysymyksiin vielä toisessa viestissä!

Alex / Mandatum Trader

 

Näytä koko viesti
Mandatum Trader - 12.4.2019 03.22

Hei,

Vastauksena vielä von Fyrckendahlin viimeisimpään viestiin:

Mikä käyttäjäryhmä käy kauppaa ilman reaaliaikaisia kursseja? 

Mandatum Traderin kautta käyttäjä pääsee käsiksin yli kolmeenkymmeneen eri markkinaan, ja olemme olettaneet, ettei ole tarkoituksenmukaista tarjota kaikille käyttäjille reaaliaikaisia kursseja kaikista pörsseistä tai kaikkia tarjoustasoja ilman lisämaksua. Näin jokainen käyttäjä voi itse valita, mistä lisäpalveluista on valmis maksamaan.

Ymmärrämme kuitenkin hyvin asian herättämän hämmennyksen ja tarkennamme hinnoittelusivun viestiä. Otamme tämän palautteen myös huomioon, kun kehitämme palvelua edelleen!

Alex / Mandatum Trader

 

Näytä koko viesti
Mandatum Trader - 12.4.2019 01.50

Hei, kiitos palautteesta ja kysymyksistä!

Kuten aiemmin jo vastasimme, näkemyksemme mukaan käyttäjien vaatimukset vaihtelevat laajasti, eivätkä kaikki sijoittajat tarvitse reaaliaikaisia hintoja kaupankäyntiinsä. Tämäkin on asia, jossa kuuntelemme tarkalla korvalla käyttäjiämme lähikuukausien aikana.

Tarjoamme kaikille käyttäjille mahdollisuuden tilata tarvitsemansa reaaliaikaiset hinnat ja markkinasyvyyden haluamilleen markkinoille, kuukauden määräajaksi kerrallaan. Ei-ammattimaisille asiakkaille osake- ja ETF-markkinoiden 1-tason hintojen maksu hyvitetään takaisin, jos asiakas on tehnyt kalenterikuukauden markkinakohtaisen minimimäärän verran toteutuneita toimeksiantoja.

Lisäämme maininnan 1-tason reaaliaikaisten hintojen hyvittämisestä ja siihen liittyvistä ehdoista palvelun hinnoittelu-sivulle mahdollisimman pian.

Apollo ja von Fyrckendahl: Pahoittelut, että hinnoittelumerkin selite oli merkitty epäselvästi. Selite löytyy hinnoittelusivun alalaidasta. https://www.mandatumtrader.fi/hinnoittelu

Katsomme, saako selitteen aseteltua nykyistä selvemmin sivulle.

Tomi / Mandatum Trader

Näytä koko viesti
Mandatum Trader - 9.4.2019 12.43

Reaaliaikaisten kurssien hinnat vaihtelevat Mandatum Traderissa pörsseittäin ja indeksittäin. Päädyimme tähän ratkaisuun, koska näkemyksemme mukaan kaikki käyttäjät eivät tarvitse reaaliaikaisia kursseja kaupankäynnissään, vaan tarpeet vaihtelevat käyttäjäkohtaisesti. Nyt jokainen voi räätälöidä itselleen sopivat reaaliaikaiset kurssidatat tarpeidensa mukaan.

Tämäkin on toki asia, jonka suhteen kuuntelemme käyttäjien palautetta tarkasti, kun kehitämme palvelua.

Alex/ Mandatum Trader

Näytä koko viesti
Mandatum Trader - 8.4.2019 12.53

Moi,

kiitos kysymyksistä ja palautteesta!

Tavoitteena on tuoda osakesäästötili palveluumme vuoden 2020 alussa.

Valuutanvaihtokulu sekä kaupankäynnin yhteydessä että valuuttatilien välisessä rahansiirrossa on 0,25 %.

Mukava kuulla, että hinnasto vaikuttaa kilpailukykyiseltä. Vaikka salkunsiirto ei olisikaan ajankohtaista vielä, kannattaa tutustua huhtikuun avajaistarjoukseen ja uuden asiakkaan etuun, jos ne sattuisivatkin kohtaamaan omien sijoitussuunnitelmien kanssa.

Tomi / Mandatum Trader

Näytä koko viesti
Mandatum Trader - 5.4.2019 03.44

Moi,

kiitos kysymyksistä!

Meillä ei ole tällä hetkellä tarjolla luottoa tai suoraa shorttausmahdollisuutta, mutta tiedostamme tarpeen näille hyvin. Palaamme palvelun johdannaistarjontaan tarkemmin lähiaikoina.

Kehitämme palvelua aktiivisesti lähikuukausien ja loppuvuoden aikana, ja kuuntelemme tarkasti käyttäjiltä saatua palautetta. Kehitysehdotuksia voi esittää täällä tai lähettää osoitteeseen trader@mandatumlife.fi.

Alex/ Mandatum Trader

Näytä koko viesti