Olet täällä

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 18.11.2022 10.47

Aki Pyysing kirjoitti:

Kryptokeskustelua sivusilmällä seuranneena hilpeimpiä ilmiöitä on Bitcoin-maksimalistien jyrkkä mutta molemminpuolinen halveksunta Ethereumuskovaisia kohtaan. Tunteet vaikuttavat siis vahvemmilta kuin miedän pelkillä fiateilla ajelevien ja kryptokyytiläisten välillä.

Bitcoin-maximalismi on kuin uskonto: teesit on aikanaan opeteltu ja ei muuta kuin päätä pensaaseen ja toistamaan mantraa.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 9.11.2022 09.50

Kertoo jotain suomi-median ymmärryksestä kryptoskenestä, kun näin merkittävistä tapahtumista ei ole tullut ainakaan itselle vastaan yhtään uutista. Liekkö joku toimittaja bongaa jotain tapahtuneen kun pohjat joskus löytyy surprise

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 25.5.2022 05.19

Casteliero kirjoitti:

 

mameluk1 kirjoitti:

Varmasti hypen mukana tulee nousemaan siinä missä muutkin. Periaatteessa olisi kiva "myydä lapioita kullankaivajille" ostamalla tämän tyyppisiä ekosysteemi-tokeneita, jotka eivät ole yksittäisen pelin menestyksestä kiinni. Taidan kuitenkin ahnehtia ja lähteä itse kaivuuhommiin angel.

 

Ei ne läheskään kaikki nouse. 2017 oli paljon hyviä projekteja, jotka oikeasti yritti tehdä hyviä tuotteita, mutta harva niistä merkittävästi 2018 montuista nousi. Todella hankala valita sieltä niitä voittajia. Minä näen tuossa IMX:ssä itse merkittävää potentiaalia, mutta sen näkee sitten ajan kanssa miten se ottaa vauhtia alleen.

No joo tuo edellinen viestini oli huonosti muotoiltu. Uskon myös IMX:n menestykseen, mutta tokenin arvonnoususta en ole niin vakuuttunut. Pyrin löytämään voittajat noiden itse pelien tokenien joukosta ja toistaiseksi oikeasti vakuuttavia pelejä ei kyllä montaa ole vielä markkinoilla.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 25.5.2022 04.24

Casteliero kirjoitti:

Etsitään taas niitä hype-kolikoita ja jos IMX on saanut hyvää jalansijaa jo pelimarkkinoilla tai isoja yhteistyökuvioita, niin oma fiilis on ainakin, että pelaamiseen liittyvät tokenit on kovemmassa kysynnässäkun esim metaverse tokenit.

Varmasti hypen mukana tulee nousemaan siinä missä muutkin. Periaatteessa olisi kiva "myydä lapioita kullankaivajille" ostamalla tämän tyyppisiä ekosysteemi-tokeneita, jotka eivät ole yksittäisen pelin menestyksestä kiinni. Taidan kuitenkin ahnehtia ja lähteä itse kaivuuhommiin angel.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 25.5.2022 04.04

Casteliero kirjoitti:

Itse taidan ainakin ostaa jonkin verran lisää IMX:ää, vaikka aika hyvät kassit sitä jo on valmiiksi.

En tarkemmin ole perehtynyt Immutablen tokenomicseihin, mutta tämmöinen kommentti tuli vastaan toisella palstalla

"I think short-mid term tokenomics of IMX is a dangerous play considering the fully diluted market cap + tokens being dumped by the gamestop partnership. The IMX team hold an absolute tonne of tokens and will use it to build its tech via grants/development/marketing etc which is great for the tech and businesses that are building on top of it, but not so great for the token holders imo." 

Kannattaa ainakin tarkasti perehtyä ennen sijoittamista. Vaikka tuo nyt saa kovasti käyttäjiä, niin se ei välttämättä tokenin hinnassa näy suorassa suhteessa? Vahva suositus kyllä tuolla oleville NFT:ille, aiemmin mainitsemani Illuviumin land sale viikon päästä IMX:llä. Vielä kerkeää ostaa sILV2:sta reilusti alle ILV:n hinnan.

Hyvä paneelikeskustelu Permissionless-tapahtumassa Immutablesta ja gamefista; isoimmat kryptopelikihot keskustelemassa Axie Infinityltä, Illuviumilta, Gala gamesilta ja Immutable X:n pomo. Alkaa kohdasta 1:52:30  https://youtu.be/SE6tsYdp6fg

Näytä koko viesti
Harvia - 16.5.2022 11.21

Joulukuussa sijoitustiedon kolumnissa laskettiin Harvian fair valueksi 58,9 euroa per osake. Kurssi nyt 32 euron pinnassa. Venäjän osuus liikevaihdosta oli 6,4% ja makrotalouden näkymät heikentyneet joulukuusta. Yli 50% lasku huipuista tuntuisi kuitenkin ylireagoinnilta, joko aletaan olla ostohinnoissa?

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 12.5.2022 02.53

Lakaisija kirjoitti:

..Naurattaa hiukan vielä profeetta-Tonin kertomus siitä että jotkut NBA-pelaajat haluavat palkkansa Bitcoineina..

Sinähän se tähän ketjuun tulit naureskelemaan. Pörssiromahdukset ovat luonnollinen osa markkinoiden toimintaa. Ilman kataboliaa ei voi olla anaboliaa.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 12.5.2022 01.52

Nasdaq 100 indeksi tullut huipuista 5000 pykälää alaspäin, olen todella huolissani kaikista osakkeisiin sijoittaneista pienistä valtioista crying

Kryptovaluutat eivät ole menossa mihinkään. Kuvitteletteko Lakaisija&kumppanit tosiaan, että Facebook (META) unohtaa nyt metaverse-projektinsa, kun bitcoinin arvo hetkellisesti kyykkää? Microsoft osti Blizzardin syksyllä 70 miljardilla ja varmaan nyt sitten luovuttaa omien metaverse-pelien kehittämisensä? NFT:t tulevat tällä viikolla Instagramiin jne. Lohkoketjuteknologiaa otetaan jatkuvasti käyttöön ja maailma digitalisoituu.

Vielä varmaan hieman alamäkeä luvassa, mutta kunhan pohja löydetään, niin parhaat alt-coinit tulevat jossain tuolla horisontissa siintävän härkämarkkinan alkaessa näkemään melkoisia nousuja. VC-rahaa virtaa web3-peleihin jatkuvasti, vaikka kurssit suuntaavat kaakkoon. Mihin alt-coineihin aiotte sijoittaa ja millä perusteilla?

 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 10.5.2022 03.59

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 10.5.2022 03.45

Lakaisija kirjoitti:

En osannut vastauksestasi lukea mikä sinun oma teoriasi on JO VAKIINTUNEEN ARVONSÄILYTTÄJÄN järkyttävästä 60% romahduksesta? Jos tosiaan tällä termillä usea alan "guru" Bitcoinia luonnehtii, niin eihän tälläinen volatiliteetti ole mahdollista. 

Itse esitin oman näkemykseni toki hieman karrikoidusti, mutta pääpiirteittäin en näe mitään mikä siinä ei pitäisi paikkaansa.

Tuohon ei otettu mitenkään kantaa, vaan kritisoitiin tyyliäsi perustella väitteitäsi. Ei ole kenenkään muun velvollisuus selittää miksi juuri sinun teoriasi ei pidä paikkaansa. Jos haluat tuoda näkemyksesi esille muita keskustelijoita vakuuttavalla tavalla niin ei kannata pohjata väitteitä "musta tuntuu" tyyppisiin teorioihin. Tinggelin viestissä tuli hyvin esille numeroin perustellen, että myös kullan arvo on vuosien mittaan vaihdellut kyllä voimakkaasti, mutta silti sitä pidetään arvon säilyttäjänä. Casteliero myös toi esille, että bitcoin on LUONTEELTAAN arvonsäilyttäjäksi tarkoitettu assetti narratiiviltaan. Itse en ole bitcoiniin sijoittanut, enkä aio sijoittaa, mutta sen narratiiviin kyllä kuuluu myös voimakas volatiliteetti ja sijoitushorisontti pidetään pitkänä, jolloin moni käyttää termiä "arvonsäilyttäjä" (vertaa kullan graafiin).

Näytä koko viesti