Venäjän tilanne -

Kyllä näin on ja Lavrov sopi jatkosta, kun varmistui että on mahdollista polkupyörällä kulkea YK-kokouksiin. Ruokana molemmilla herroilla pääosin itse ongittua ahventa ja oman pellon puikulaperunata.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -

Vittumaista varianssia noissa betseissä ajoittain. Jotka yleensä kääntyy juuri bookkerin eduksi. Itsellä karvain kokemus PAFilta, jossa löin joku vuosi sitten itselle isohkon betsin Kläbölle hiihdon mm-kisoihin. Kläbö vetäytyi lähdöstä ennen lähtöä, jolloin veto luonnollisesti mitätöitiin, mutta panoskin jäi PAFille. Kyllä vitutti ja pitkään.

Näytä koko viesti
Akin pokeriblogi -

Arvaisin lonkalta että tällä taisteluparilla nimenomaan on ”jonkun verran” liveriidejä puolin ja toisin. Itsekkin nettivihuna karsastaisin ko peliä, ehkä 22 4bet soven hyväksyisin, mutta jo kilpparin 3bet sizingistä lähtien moni voi arvata kyseessä olevan todellakin erikoispeli. Joten pidän turpani kiinni.

Näytä koko viesti
Suomen presidentinvaalit 2024 -

Tämä muuten varmasti pitää paikkansa. Varsinkin Stubbin habitus luultavasti turhan vieras perus möhömaha pikkukylien miehille.

Näytä koko viesti
Suomen presidentinvaalit 2024 -

Näinä aikoina, kuka muu vaan paitsi neiti Haavisto. Katsotaan Haaviston kohdalla sitten helpompia vuosia vähän myöhemmin.

Näytä koko viesti
NATO ja Suomen pörssikurssit -
abdullah kirjoitti:

Hienoa että ollaan tyytyväisiä vallitsevaan politiikkaan. Itse en aio henkilökohtaisesti taistella monikansallisten joukkojen tai etujen puolesta. Enkä koe 90-luvulla vannotun sotilasvalani edes velvoittavan tätä, koska silloin olimme puolueettomia ja lupasin puolustaa nimenomaan suomea ja vain suomea.

 

Ilmeisesti vanhempikin kaarti voi halutessaan laittaa eropaperit vetämään sotilastouhuista, pääsee sitten mahdollisten tositoimien koittaessa vähän helpommalla esim. varustevarastolla kalsarin pesijänä.

Yleisestä kirjoitusasustasi päätellen, näin vanhana kesäkessuna arvaisin, että ei tartteis taistella vaikka halut jossain kohtaa heräiskin. 

 

 

Näytä koko viesti
NATO ja Suomen pörssikurssit -
abdullah kirjoitti:

Miksi oletat että ainoastaan venäjä voisi käyttää ydinasetta ensimmäisenä?

 

Kukas muu niillä on tässä lähiaikoina uhkaillut? 

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -
Farseer kirjoitti:

Ongelmana tuossa on että tuohon ihannepainoon on koitettu päästä taas ainakin viisi vuotta. Liukunut keskimäärin vain vähän kauemmaksi. Toki voi selittää poikkeusoloilla ja gradustressillä sekä muulla, mutta ei se painoa muuksi muuta.

Normaalitilanteessa toki 5,5 kilon pudotus neljässä viikossa olisi todella kova saavutus. Tuossa kuitenkin lienee pari kiloa turvotusta ja taustalla kokonaisvaltainen kuuri, niin ei ole normaalitilanne. Mutta toki elämä on merkittävästi (5,5 kiloa) kevyempää kuin neljä viikkoa sitten ja veriarvotkin olivat viikko sitten otetuissa testeissä kohentuneet reippaasti.

 

Kova rykäisy saada 5.5kg parissa viikossa pois. Itse aikoinaan kokeilin samanmoisia mutta järkyttävä ruuan himo kaatoi dietin yleensä 3-4 päivän sisään.

Itsellä toimi lopulta hyvin 5-6 aterian kuvio. Aamupala välipala lounas välipala päivällinen iltapala. Lisäksi päätin muuten syödä yhtä nautinnollisesti kuin ennen, mutta jätin kaikista epäterveellisimmät sapuskat pois. Itsellä ne oli pizzat ja kebabit. Tämä ja mieleiset liikuntamuodot tiputti painoa 16kg pariin vuoteen ja on pysynyt.

Näytä koko viesti
Pokeri Suomessa 2020-luvulla -
joeplotter kirjoitti:

Ei oo. Oot voittanut liikaa? laugh

 

Ahaa no sit ei ole mitään Suomi-blokkia. Pitää selvitellä aspasta jahka saan kotituksen tilille. Muistelen, että Party on ajoittain sulkenut mielivaltaisesti tilejä, ehkä tämä on nyt sitten sitä.

Näytä koko viesti
Pokeri Suomessa 2020-luvulla -

Onko muilla nettipokeri-Niiloilla tullut estot Partypokerille? Mulla ilman erillistä ilmoitusta kävi näin 

Näytä koko viesti