Olet täällä

One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 13.9.2021 08.50

Tai ehkä se muutos on liian iso, kun ekat rakastumisvuodet esitetään vuossadan rakkaustarinaa ja sitten tulee lapset ja sitten käy vituttamaan ja sitten ollaan niinku oikeesti ollaan ja sitten katotaan et vittu tuo toinen on kyllä ihan erilainen kun sillon alussa et ihan paskiainen. Sitten erotaan. Sitten otetaan uus puoliso ja sama kaava. 

Tekee alusta asti pääosin siitä mistä tykkää eikä esitä ylirakastunutta, niin ei tule yllätyksiä. Silleen ne suhteet kestää.

Näytä koko viesti
Matkalla 50 miljoonaan euroon - 9.7.2021 11.53

Susilla on laumassa yksi alfa ja se on lauman vahvin ja älykkäin. Yksinäiset sudet ei kelpaa laumaan, ne on yhden suden laumoja, häiriintyneitä toisten pihoille kuseskelijoita ja niitä ei kunnioita kukaan.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 5.5.2020 10.49

Oon käsittänyt että oot jonkun sortin 5card plo spesilaisti? Winamaxilla pyörii peli aika hyvin 1,2 ja 4€ isolla blindilla ainakin viikonloppusin, kai myös viikolla. Reikki toki isohko mutta pelurit vähän heikompia sitten, koska Ranska saitti. Paljon anonymous pöytiä seassa mut muutamassa orbitissa huomaa kantsiiko jatkaa.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 23.4.2020 03.31

Kiitti näkemyksistä, mielenkiintosia. Mulla oli 10% et pääsee Eurooppaan heinäkuussa peleillä+ei karanteenia kotiutuessa ja 90% et ei pääse hupimatkoille tai tulee karanteeni kotona.Itsellä ekana kans oli mielessä tuo, et siellä on vaan regut istumassa kun pelit aukeaa. Paistit keksii kyllä turvallisempaa huvia mihin rahat saa survottua. 

Lightningeissahan olis hygieenisempaa pelata, mut niitä on harvassa ja yks ulottuvuus liveriidauksesta häviää kun Tärinä-Kallet pystyy keskittymään vaan siihen omaan näyttöönsä.

Mutta ei muuta kun onnea ja taitoa sijoitteluun!

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 22.4.2020 03.44

Terve Pikkupro. Tammikuussa hommattiin matkat Wieniin peleille. Voisi sanoa että reissun suunnittelu ei lähteny ihan toivotulla tavalla käyntiin kun eka tuli uutinen, että kaikki Itävallan kassut ratsattu ja suljettu ps. valtion oma lafka, joissa lowroller-viinaanmeneville reissaajille liian kallis taso overall. Ja nyt tää toinen keissi.  Mitä arvaat livepelien uudelleen käynnistymisestä,millon suunnilleen pelit palautunut ennalleen ja milloin ylipäätään livet käynnistyy Euroopassa? Itse arvailin 10/90 että pääsee heinäkuussa peleille+ ei karanteenia. 

Näytä koko viesti