NATO ja Suomen pörssikurssit - 2.5.2023 - 09:25
abdullah kirjoitti:

Hienoa että ollaan tyytyväisiä vallitsevaan politiikkaan. Itse en aio henkilökohtaisesti taistella monikansallisten joukkojen tai etujen puolesta. Enkä koe 90-luvulla vannotun sotilasvalani edes velvoittavan tätä, koska silloin olimme puolueettomia ja lupasin puolustaa nimenomaan suomea ja vain suomea.

 

Ilmeisesti vanhempikin kaarti voi halutessaan laittaa eropaperit vetämään sotilastouhuista, pääsee sitten mahdollisten tositoimien koittaessa vähän helpommalla esim. varustevarastolla kalsarin pesijänä.

Yleisestä kirjoitusasustasi päätellen, näin vanhana kesäkessuna arvaisin, että ei tartteis taistella vaikka halut jossain kohtaa heräiskin. 

 

 

Näytä koko viesti
NATO ja Suomen pörssikurssit - 28.4.2023 - 16:37
abdullah kirjoitti:

Miksi oletat että ainoastaan venäjä voisi käyttää ydinasetta ensimmäisenä?

 

Kukas muu niillä on tässä lähiaikoina uhkaillut? 

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 11.4.2023 - 14:48
Farseer kirjoitti:

Ongelmana tuossa on että tuohon ihannepainoon on koitettu päästä taas ainakin viisi vuotta. Liukunut keskimäärin vain vähän kauemmaksi. Toki voi selittää poikkeusoloilla ja gradustressillä sekä muulla, mutta ei se painoa muuksi muuta.

Normaalitilanteessa toki 5,5 kilon pudotus neljässä viikossa olisi todella kova saavutus. Tuossa kuitenkin lienee pari kiloa turvotusta ja taustalla kokonaisvaltainen kuuri, niin ei ole normaalitilanne. Mutta toki elämä on merkittävästi (5,5 kiloa) kevyempää kuin neljä viikkoa sitten ja veriarvotkin olivat viikko sitten otetuissa testeissä kohentuneet reippaasti.

 

Kova rykäisy saada 5.5kg parissa viikossa pois. Itse aikoinaan kokeilin samanmoisia mutta järkyttävä ruuan himo kaatoi dietin yleensä 3-4 päivän sisään.

Itsellä toimi lopulta hyvin 5-6 aterian kuvio. Aamupala välipala lounas välipala päivällinen iltapala. Lisäksi päätin muuten syödä yhtä nautinnollisesti kuin ennen, mutta jätin kaikista epäterveellisimmät sapuskat pois. Itsellä ne oli pizzat ja kebabit. Tämä ja mieleiset liikuntamuodot tiputti painoa 16kg pariin vuoteen ja on pysynyt.

Näytä koko viesti
Pokeri Suomessa 2020-luvulla - 6.4.2023 - 21:25
joeplotter kirjoitti:

Ei oo. Oot voittanut liikaa? laugh

 

Ahaa no sit ei ole mitään Suomi-blokkia. Pitää selvitellä aspasta jahka saan kotituksen tilille. Muistelen, että Party on ajoittain sulkenut mielivaltaisesti tilejä, ehkä tämä on nyt sitten sitä.

Näytä koko viesti
Pokeri Suomessa 2020-luvulla - 5.4.2023 - 18:46

Onko muilla nettipokeri-Niiloilla tullut estot Partypokerille? Mulla ilman erillistä ilmoitusta kävi näin 

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 25.2.2023 - 23:31
Mies1234 kirjoitti:

 

Kyllä sekin on urheutta kuolla järjettömässä sodassa, kun maan johto on niin päättänyt. Se on todellista partiotismia ettei kyseenalaisteta päätöksiä. Tämä tekee toiveesta Venäjän sisäiselle vallankumoukselle epätodennäköisempää, jos sotilaat kävelevät aukioiden yli kuolemaansa, kun niin on määrätty. Se on mentaliteetti, joka on suuressa määrin kadonnut länsimaista. 

Todellisia patriootteja olivat esim. Käärmesaaren viimeiset ukrainalaiset, kun huutelivat tarinan mukaan ylivoiman edessä törkeyksiä heitä piirittäneille ryssille. Venäläiset ja vaikka pohjois-korealaiset rivimiehet eivät tiedä patriotismista mitään. Alistettuja.

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 24.2.2023 - 09:12

Kaikki armeijan käyneet tietää että sotiminen on aikalailla arvuuttelua( toki arvaillaan tiedustelu jne tukena). Sitten parhaiten arvaillut usein vie pisimmän korren.

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne - 3.2.2023 - 22:20
GHearst kirjoitti:

En tiedä, mutta olenko ainoa jota suuresti vituttaa pelata päivittäin GG:llä pokeria venäläisiä vastaan?

Oma valinta. Itse löin ajat sitten kiinni kaikki gg skinit.

Näytä koko viesti
Akin pokeriblogi - 3.2.2023 - 09:09

Ohoh kiitos tästä!

Näytä koko viesti
Akin pokeriblogi - 3.2.2023 - 05:52

Kokeillaan kepillä jäätä edelliseen liittyen; Mistä päin Eurooppaa nykyisellään löytyy 1/1€ omahaa/texua niin, että suht varman epävarmasti on pöytä auki, kun kesäkuussa marssii paikalle?

Näytä koko viesti