Olet täällä

Telia - 29.1.2020 10.15
Lyyrikko kirjoitti:

Teliaa kolmatta kertaa tänä vuonna ja ties monettako kertaa kautta aikain veivimielessä salkkuun @3,86. Perusteeksi samat kuin aiemminkin: saa halvemmalla kuin edellinen myynti. Eiköhän tämä (viimeistään) ennen kevään osinkoa ole taas pitkälti päälle nelosen. Tai jos ei, niin julistanen tämän strategian toimimattomaksi ja markkinat tehokkaiksi. 

Päädyin tinkimään nelosen targetista ja pistin laput pihalle @3,98. Syynä tähän nihkeähkö ohjeistus vuodelle 2020. Lisäksi kun kurssi nousi niin päätös oli helppo. Huomenna lienee tulevan myös ennustepäivityksiä, kun analyytikot viilaavat ennusteita alaspäin.

Näytä koko viesti
Musti ja Mirri - 22.1.2020 09.02

Maalitus aloitettu. Ehkä joku haluaa lyödä kapuloita IPOn rattaisiin. Onko rasistista, jos ei tykkää Mustista?

https://twitter.com/juhavaris/status/1219853965237587968?s=21

 

 

Näytä koko viesti
Eezy (os. VMP) - 16.1.2020 11.13
Lyyrikko kirjoitti:

Dansken myynnit taisivat loppua aamun blokkiin. @6,40 on kuitenkin vielä 10k lappua tarjolla. Sen jälkeen voidaan laittaa Uriah Heepin Eezy Livin’ soimaan!

https://m.youtube.com/watch?v=6c7ceMUZZl8

 

Näytä koko viesti
Vincit Group Oyj - 14.1.2020 10.15
Lyyrikko kirjoitti:

Osallistuin itsekin jäävuoren sulatteluun. Yhtiötä en  hirveän hyvin tunne, mutta single-seller-setupit ovat lempparitilanteita.

Myynnit saattoivat muuten jo loppua.

Näytä koko viesti
NoHo Partners ent. Restamax - 14.1.2020 10.11
Löyhä kirjoitti:

Jos tää 11,50€ asti sattuu nousemaan niin tää on 15€ hyvin äkkiä.

Haluatko perustella?

Näytä koko viesti
Vincit Group Oyj - 13.1.2020 03.06

Osallistuin itsekin jäävuoren sulatteluun. Yhtiötä en  hirveän hyvin tunne, mutta single-seller-setupit ovat lempparitilanteita.

Näytä koko viesti
NoHo Partners ent. Restamax - 13.1.2020 02.31

Hyppäsin kuitenkin katsomon puolelle @10,70. Tässä lienee tulossa vielä lisää Interan myyntejä, jolloin uusia ostopaikkoja saattaa hyvinkin tulla. Lisäksi tässä on kivempi olla ilman possaa tuloksen yli.

Näytä koko viesti
Tammiralli - 10.1.2020 08.40
kuponginleikkaaja kirjoitti:

Oleko kysynyt Nordnetistä että miten tässä näin kävi? Minulla kävi samoin, kun ostelin jälkikasvulle ja vaimolle kaikkia kolmea superia, onneksi vain satasilla 30.12. ennen yhtä. Kaikki toteutettu 3.1.  Ei se rahanmeno, mutta meni luotto Nordnetin toimintaan piirun verran alemmas.

 

Olen aloittanut selvityksen, mutta asiointi on hyvin hidasta, kun heidän päässään vastaaminen kestää aina pari päivää. Toistaiseksi vastaus oli luokkaa ”Nordnet ei voi vaikuttaa asiaan / nyt kävi näin.” Luottamushan tässä on se pääasia, tuskin uskallan mitään isompia operaatioita edes koskaan kokeilla. Toki myös kolminumeroinen summa tässä tuli hävittyä.

Näytä koko viesti
Tammiralli - 9.1.2020 11.09
MooMoo kirjoitti:

Eikös kaikki rahastot toimi forward pricing perusteella niin niiden kanssa ei ihan tarkkaan tiedä millä hinnalla myynti tapahtuu?? 

Kyllä. Mutta tämä tarkoittaa sitä, että toimeksiantoa jätettäessä ei tiedä mihin kurssiin kauppa tapahtuu, mutta tietää kyllä minkä päivän arvoon se tehdään. Eli suomeksi et voi tietää 13.00 cut-offin aikaan mikä on päivän päätöskurssi, mutta saat kuitenkin kyseisen päivän arvoon. Ja tässä Nordnet/Öhman on tehnyt pahan virheen.

Näytä koko viesti
Tammiralli - 8.1.2020 04.17
Lyyrikko kirjoitti:
Lyyrikko kirjoitti:

Vähän olen miettinyt, josko sitä ottaisi tammirallibetsiksi indeksiä. Tämä siksi, että ainakin Superrahastolla saisi mukavasti ilman transaktiokustannuksia. Merkintä toiseksi viimeisen tai viimeisen päivän arvoon ja lunastus tammikuun alussa. Vähän pitää kyllä vielä miettiä, kun indeksi kuuluu aika lailla sarjaan ”en koske pitkällä tikullakaan”.

Päädyin ottamaan tammirallibetsiksi suunnitelmieni mukaan Nordnetin Superia. Harmikseni huomasin, että rahaston maksimimerkintä on vain 10k€. Siispä tuulipuku kahisten laitoin tämän. On se kumma kun ei raha kelpaa.

Tämä onnistui teorian osalta aivan täydellisesti: suuret yhtiöt nousivat ensimmäisenä kaupankäyntipäivänä huomattavasti ja iloitsin jo OMXH25 1,5% noususta.

Pelkkien markkinavoimien voittaminen ei kuitenkaan riittänyt vaan toteutus meni omista toimista riippumattomasti päin helvettiä. Annoin nimittäin toimeksiannon 30.12. ennen iltapäivän cut-off -aikaa, jotta saan saman päivän arvolla. Jostain toistaiseksi tietämättömästä syystä Nordnet/Öhman on arponut arvopäiväksi 3.1. Eli siis positio on nyt turskalla ja sulaa koko ajan lisää. En voi ymmärtää tälläistä sähläystä. Onneksi on vain läppäpositio 10k€, kun eivät enempää suostuneet ottamaan.

Ainakin sen opin, että rahastot ovat itselleni aivan liian suuririskisiä tämän kaltaisen mielivaltaisen toiminnan vuoksi. Täytyy pysyä turvallisissa suorissa osakkeissa.

Näytä koko viesti