Olet täällä

Mielenkiintoisia pienyhtiöitä maailmalla - 2.2.2021 04.34

GLNG kurssi edelleen 11 dollarin kieppeillä.

Onko tässä nyt jotain mitä en ymmärrä ? Ilmaista rahaa pöydällä ? En ole vielä käynyt rikkomaan lukuja, mutta GLNG:n julkaisussa on hyvin kiteytettynä koko kuvio https://ml-eu.globenewswire.com/Resource/Download/03d5d4a4-ac47-4f99-a7b...

Maakaasu on energiamarkkinasta se itselleni kaikkein vierain otus. Käsittääkseni kaikesta green energy-, biokaasu- ja vetyhypestä riippumatta, maakaasua tullaan kuitenkin vielä käyttämään pitkän aikaa. Maakaasuhan on itseasiassa varsin ympäristöystävällistä (vaikka sen käyttö tietysti purkaa sitoutunutta hiilidioksidia ilmakehään) ja tukee hyvin biokaasua paitsi siirtymäaikana, myös sen jälkeen. Nämähän ovat käytännössä keskenään vaihdettavissa ja maakaasulla on olemassaoleva "pumppaus"infra ja jakeluverkosto.

Voisiko joku tästä keissistä parhaiten perilläoleva avata, mitä riskejä, ja millainen downside tähän GLNG-kuvioon liittyy?

Edit: ja tosiaan, ensimmäinen viesti ja niin edespäin. Olen kuitenkin seuraillut sivusta keskusteluja täällä jo tovin. Arvostan täällä käyskentelevän ( ja artikkeleita kirjoittelevan) porukan näkemyksiä äärimmäisen paljon. Pidän myös siitä, että keskustelu Sijoitustiedolla on säilyt erittäin laadukkaana, huolimatta kansankapitalismin räjähdysmäisestä inflaatiosta. Vertailukohtana esimerkiksi Inderes-foorumi, josta toisinaan saa vähän WallStreetBets-viboja.

Tosin mikä se minä olen huutelemaan. Ihan yhtä laadutonta materiaalia suollan itsekin eetteriin.

 

Näytä koko viesti