Olet täällä

Betfair ja tilien sulkemiset - 18.3.2021 01.54

Ei tullut sähköpostiin enää vastausta niin kokeilin aspan chattia (https://support.betfair.com/app/contact_us/?launchMessenger=1&msgCategory=unauth-dispute) tuota reittiä mistä pääsee vaikka tili lukossa. Kyselin mikä on homman nimi ja chat lupasi että joku ottaa yhteyttä. Ehkä viikon päästä tuli maili missä pyydettiin lisää dokumentteja, esim. mystistä todistusta trustly-tilistä. Tästä noin pari viikkoa ja sain mailia "Thank you for your cooperation and patience while we reviewed your account. I have now requested a withdrawal of your balance to be returned to you by bank transfer."

On siis mahdollista, että noilla on matalammat standardit rahojen lähettämiselle, kuin tilin avaamiselle.

Näytä koko viesti
Betfair ja tilien sulkemiset - 18.3.2021 12.47

Rahat lähetettiin lopulta ja summakin ihan oikea, mutta tili pysyi lukossa. Kysyin tästä ja yllättäen pyysivät taas lisää dokumentteja, mistä toinen on jo kuukausia sitten kertaalleen lähetetty tiliote ja toinen sellainen pdf pokerivoitoista, mitä ei ole olemassakaan. Vastasin tähänkin vielä ihan asiallisesti, mutta en pidättäisi hengitystä tilin avaamista odottaessa. Ja vaikka aukeaisi, otan jatkossa oikein mielelläni vähän heikompiakin kertoimia muilta sivustoilta, jos pystyn Betfairia välttämään. Mutta nyt kun rahat on saatu, voi laittaa popcornit mikroon ja jännätä montako viikkoa menee ja mitä keksivät seuraavalla kerralla pyytää ja aukeaako tili koskaan. Ihan täydeltä kiusanteolta tämä tuntuu, vaikkei siinä mitään järkeä olekaan.

Pinnaclella vastaava prosessi: Pyysivät dokumentteja, mitkä lähetin. Parissa tunnissa vastaus, että tarvitaan tarkennusta tiettyihin asioihin ja selkeät ohjeet miten se hoidetaan. Lähetin tämän ja seuraavana päivänä tuli viesti, että tili kunnossa. 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 14.12.2020 10.41

mskomu kirjoitti:

Millaisia summia olette tuonne työntäneet, että alkavat hankalaksi? Mietin, että missä se raja kulkee? High 4-fig? Low 5-fig? High 5-fig?

Vähemmän yllättäen low-4 fig, niin ei ole paljon uteluita tullut.

Suuruusluokkaa mid 5, kun Betfair aloitti kyselyt ja tämän jälkeen ottivat kyllä useampia lisävetoja sisään, mistä viimeinen ihan pari päivää sitten. Low 6-fig siinä vaiheessa lyötynä, kun tili meni kiinni. Pinnaclella itsellä myös aika suuret vedot sisällä ja vaikkei niitäkään olla vielä maksettu, on lyöminen ainakin onnistunut ilman mitään selvittelyjä. Erona tosin se, että Pinnacle ollut aktiivisessa käytössä koko ajan ja Betfair täysin käyttämättömänä useamman vuoden. Omiin korviin ei ole myöskään kantautunut mitään ongelmia muiden toimistojen, kuin Betfairin kanssa.
Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 14.12.2020 08.05

ScatterBrain kirjoitti:

Oletteko saaneet Betfairin hyväksymään dokumenttinne ja mitä lähetitte kun pyysivät proof of fundsia?

Uusimmassa pyynnissä he pyysivät 3 kk palkkakuitteja ja/tai verotodistuksia. Vähän hankalaa kun rahat eivät tule palkasta eikä palkkaverotodistuksia ole. Toivottavasti arvopaperikaupat ja pankkitilien todisteet näistä kelpaavat - mutta nekin on suomeksi.

Lisäksi pyysivät EUTellerin, Netellerin ja Skrillin ewallettien tietoja tai proof of fundseja - mutta ensimmäinen ei ole edes normali eWallet ja jälkimmäisiä ei ole edes käytetty vuosiin Betfairin kanssa.

Saattaa olla että ollaan pitkällä keväällä ennen kuin näistä betseistä rahoja saa ulos. Kesti ainakin kuukauden päivät ennen kuin vastasivat edellisiin dokumentteihin. Jos joka kerta pyytävät vähän lisää ja kestää aina kuukausi vastata niin tämä "ilmainen" korko ei ollutkan niin edullista.

Hyvin vastaavat kokemukset täällä. Kysyivät dokumentteja ja selvitystä tuloista noin 1kk sitten. Lähetin ja sain kahden viikon päästä pyynnön lisädokumenteista tuloihin (pokeri) liittyen. Lähetin niitä, eikä mitään kuulunut, mutta nyt huomasin kirjautuessa että tili on lukittu. Ei varsinaisesti ole betfairin pisteet noussu tämän rumban aikana, kun vetorajojakin sai talletus kerrallaan kitkuttaa ylemmäs hitaan aspan kanssa.

Näytä koko viesti