Olet täällä

Kempower - 2.12.2021 11.17

Pääseekö tähän retail-instikat osallistumaan ollenkaan? Instituutioannin osalta ei löydy merkintäohjeita.

Näytä koko viesti
Lamor Corporation Oyj - 28.11.2021 01.40

Ihan mahdollista ja luonnollista, että kasvuodotusten tueksi tilauskantaakin on viritetty pörssikuntoon hieman reilummalla riskillä. Uskoisi jotain merkittävää tapahtuneen yhtiössä, kun tilauksiin on saatu tuollainen piikki.

Kai noinkin vakiintuneen toimijan tarjooma on maailmalla kohtuu hyvin kartoitettu, eli mitenköhän päätyneet Kuwaitin ym. tutkaan juuri nyt mammuttidiilien merkeissä. Yhtäkkiä vain päätetty että lähdetään kasvamaan kovaa? Yhtiön toimintaa paremmin tuntevat ovat erittäin tervetulleita jakamaan ajatuksiaan tähän harppaukseen liittyen yes

Näytä koko viesti
Lamor Corporation Oyj - 26.11.2021 03.10

Jostain tuollaisesta epäilemättä kyse. Osui vain silmään pienen google-checkin yhteydessä.

Tilauskannan kasvu on kyllä mielenkiintoisimpia seikkoja Lamorissa. Vuosikaudet toimittu alalla ja nyt listautumisen ovella päästy äkkiä kiinni miljoonadiileihin maissa, joissa öljyjätteen kanssa riittää hommia.

Näytä koko viesti
Lamor Corporation Oyj - 26.11.2021 01.44

Miksi Finderissa on Lamorille tällaisia lukuja? Eivät vastaa kovin hyvin markkinointiesitteessä annettuja...

Markkinointiesite:

Näytä koko viesti
Nurminen Logistics - 19.11.2021 02.59

Historiasta tulisi varmastikin huomioida Vuosaaren terminaalista koitunut tulosrasite, jota tj on nostanut haastatteluissaan esiin. Tämä ongelmahan on raportoidusti taklattu 2020 lopun suunnatun annin yhteydessä. Tappiollinen putki oli pitkä ja jos tuo epäedullinen terminaalidiili on ollut siihen niin painava syyllinen kuin tj väittää sen olevan, edellytykset vakiintuneempaan tuloskäänteeseen ovat olemassa. Tästä signaalina mm. äskettäin tehdyt verosaamisten taseaktivoinnit, joita ei tehtäisi ilman riittävää näkyvyyttä positiivisesta tulokehityksestä.

Inderesin uusin positio (liikevaihtotavoitteita ei saavuteta) on perusteltu, koska hintojen vetoavun ei voi odottaa pysyvän yhtä vahvana kuin nykytilanteessa. Lisäksi omien junien kapasiteetti on rajattu, eikä kapasiteetilla voi pidemmässä juoksussa haukata kunnolla merirahtien osuudesta tavaravirroissa (konttien lkm per kuljetus).

 

Näytä koko viesti
Nurminen Logistics - 12.11.2021 11.29

Kuinkahan pitkälle markkina tätä Nurmisen casea katsoo... yhteensä verosaamisia oli ~10M, joista kaikki olisi luultavasti aktivoitu, jos verotettavaa tuloa olisi riittävällä todennäköisyydellä odotettavissa sen verran, että noita pääsee käyttämään. Kirjaus ihan hyvän kokoinen vrt. esim. Nurmisen H1 '21 tulos 2,2M.

Näytä koko viesti
Nurminen Logistics - 8.11.2021 07.18

https://www.kauppalehti.fi/porssitiedotteet/nurminen-logistics-laajentaa...

Logistiikan Nordic Hub olisi onnistuessaan kova juttu. Yritystä näyttää olevan, hienoa.

Näytä koko viesti
Nurminen Logistics - 1.11.2021 02.52

jelly kirjoitti:

 

jelly kirjoitti:

Päivitetty omistajaluettelo (31.8.)

https://www.nurminenlogistics.com/fi/sijoittajille/osaketieto/osakkeenom...

 

Kaksi omistajaa myy:

1. H. G. Paloheimo Oy: -414 196 osaketta (jäljellä 1 904 167)

2. Assai Oy: -132 648 osaketta (jäljellä 1 901 412)

 

Koko elokuun vaihto noin 1 400 000 osaketta. 

 

Paloheimo/Assai pidättelee siis tällä hetkellä kurssia. Ulostettavaa tosin löytyy vielä joten jos myynnit jatkuvat niin kurssi pysynee nykyisellä tasollaan. 

 

Päivitetty omistajaluettelo (30.9.)

https://www.nurminenlogistics.com/fi/sijoittajille/osaketieto/osakkeenom...

Ainoastaan yksi omistaja myy

1. H. G. Paloheimo Oy: -137 972 osaketta (jäljellä 1 766 195)

Viime kuun Assai Oy on nyt pidättäytynyt myynneistä

 

Paloheimo siis pidättelee yksin kurssia. Toki varaa nykyvaihdolla ja jäljellä olevien osakkeiden perusteella pitää kurssia vielä alhaalla. 

 

31.10. omistajaluettelon mukaan suurimmat omistajat eivät ole juuri myyneet lokakuun aikana. Kurssi teki pienen tasokorjauksen, jota ei kevään tapaan myyty samantien alas.

Pohjanvirran ja Nurmisen välinen kauppa oli suurin muutos listalaisten keskuudessa. Ulkomaiset välittäjät ovat olleet melko harvinainen näky Nurmisen välittäjätilastoissa. Lokakuun aikana näitä on silloin tällöin vilahdellut.

Näytä koko viesti
Nurminen Logistics - 22.10.2021 09.06

KL foorumilla muuten tehty kunnolla myyräntyötä siitä, kuka Nurmisella on viime vuosina mahdollisesti käynyt kauppaa ja mitä yhtiössä on samalla tapahtunut. 

Värikäs case, seurantaa ei juuri ole. Inderesin Pulkkisen haastattelussa elokuussa tj sanoi, että 2010-luvun lopun tappiot ovat olleet käytännössä täysin epäedullisen kiinteistöjärjestelyn syytä, mikä korjattiin suunnatulla annilla 2020 lopussa. Antihan oli käytännössä pienosakkaiden ryöstö, mutta se on eri keskustelu. 
 

Uusi kiinteistöjärjestely mahdollistaa yhtiön mukaan esim. selvästi korkeamman velkaisuuden, mikä ollut Inderesin analyytikon (Petri G) papereissa iso huoli, ja todnäk myös laajemmin markkinan näkökulmasta pitänyt riskiprofiilin korkeana. 

Näytä koko viesti
Nurminen Logistics - 22.10.2021 08.54

Nurmisen vaihto vilkastui selvästi tällä viikolla. Yhtiön omaa tiedottamista ei ollut, muutamia rahtihuolien täyteisiä uutisia kylläkin, kuten yllä linkattu Yle-uutinen, jossa yhtiön myyntijohtaja luotaa kiireistä tulevaisuutta Aasian liikenteessä.

Kiinnostavaa, että vaihto vilkastui selvästi ma klo 16 eteenpäin n. päivää ennen sisäpiiritiedotetta, ja jatkui paljon normaalia suurempana läpi viikon. Kynttilöitä voi vertailla huhtikuun pomppuun. Nyt tosin, hieman yllättäen, viikko päättyi vihreään.

Tj Pohjanvirta siis myi hallituksen jäsenelle (J. Nurminen) vajaa 182k kpl @1,12. Markkina ei ottanut tästä mallia hinnoitteluun.

Näytä koko viesti