Lisämiljoonia peesaamalla -

Onko yrittäjän pakko liittyä YEL-systeemiin, vaikka yritys ei maksaisi yrittäjälle palkkaa lainkaan ( Vuotuinen työtulo yrityksen kautta on nolla.) 

Ilmeisesti systeemiin on osallistuttava, jos omistaa yksin yli 30 prosenttia tai yhdessä perheenjäsentensä kanssa yli 50 prosenttia osakkeista tai äänimäärästä. (Vaikka ei palkkaa lainkaaan maksaisikaan, vaan nostaisi pelkkiä osinkoja.)

=> Olenko ymmärtänyt oikein, että tästä ei voi oikein luistella pois palkanmaksun lopettamallakaan?

Näytä koko viesti
Aspire Global -

Täytin netistä ladatun tarjouksenhyväksymiskaavakkeen ja sähköpostitin täytetyn PDF-lomakkeen ohjeen mukaan Ruotsalaiseen Mangold-pankkiiriliikkeeseen. 

 

Sieltä kuitenkin infosivat, että ulkomaalaisten pitää hyväksyä tarjous oman osakevälittäjän kautta... No Nordnetissa ei ainakaan vielä ole "Yhtiötapahtumat" -sivulla mitään hyväksymiskaavaketta tästä. 

Soitin Nordnetin meklarille ja hän kertoi uskovansa, että todennäköisesti kaavake ilmestyy "Yhtiötapahtumat" -sivulle ensi viikolla...

Tämä on tämänhetkinen tieto. Saa päivittää, jos jollakin parempaa tietoa :) 

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita -

Mielenkiintoinen tämä uusi asuntorakennuskuvio kauppakeskusten yhteyteen. Joulukuussa kerrottiin, että Citycon rakennuttaa useita taloja kauppakeskus Lippulaivan yhteyteen Espoonlahdessa:
 

Lippulaivan yhteyteen, bussiterminaalin päälle rakennetaan neljä 4–14-kerroksista vuokrakerrostaloa. Citycon on tehnyt hanketta koskevan sopimuksen rakennusyhtiö Skanskan kanssa. Rakentaminen alkaa keväällä 2021, ja kerrostalot valmistuvat vuodenvaihteessa 2022–2023. Uusia asuntoja tulee noin 275.

Lippulaivan välittömään yhteyteen rakennetaan kaikkiaan kahdeksan asuinkerrostaloa, joihin tulee noin 550 uutta asuntoa.

 

Koko tarina:
https://www.lansivayla.fi/paikalliset/3198686

Näytä koko viesti
Ilkka -

Löytyy Ilkkaa omastakin salkusta. Kohtuullisesti hinnoitellulta vaikuttaa. 

Lisäoptiona vielä se, että Jorma Ollila kätilöi jossakin vaiheessa Otavan ja Alma Media fuusion lähivuosina. Tällöin Otava varmaan hankkisi loputkin Alma-osakkeet preemiolla Ilkalta? Miten todennäköisenä pidätte ja montakohan vuotta pitää holdailla tätä odotellen? 

Näytä koko viesti