Olet täällä

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 24.1.2018 10.29

Täällä osattiin taas kirjoittaa asiat paremmin auki. Itse tosiaan noden marketcap pohdingoista ymmärsin, että hän pohti minkä kokoiseksi tänään sijoitettu euro kasvaisi parhaimmillaan. Näinhän ei välttämättä ole kun luin viestin uudelleen, mutta jos alkuperäinen oletukseni noden postista piti paikkansa, että tämän hetkiseen market cappiin sijoitettu euro voisi muuttua yli satakertaiseksi niin se kuulosti turhan hurjalta.

Castelierolta pelkkää hyvää tekstiä ja ehdottomasti samaa mieltä siitä, että erilaisten cryptoalustojen arvo on todennäköisesti paljon korkeampi jatkossa.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 24.1.2018 06.26

Node ja Jens puhuu tietenkin aivan eri asioista kun toinen yrittää tehdä jonkunnäköistä arvonmääritystä ja toinen miettii missä kohtaa voisi olla huiput.

Ihmiset yrittävät tietenkin hakea jotain historiallista vertailukohtaa, mutta miksi sillä olisi jotain merkitystä minkänäköinen kupla on joskus saatu aikaan.

Aikalailla mutkat suoriksi ajattelua lähteä hakemaan historiallisesti suurinta kuplaa jostain omaisuusluokasta ja alkaa inflaatiokorjaamaan tätä ja sitten tästä saadaan seuraava kuplan koko täysin erilaiseen omaisuusluokkaan.

Kenen rahoja ne 60000 miljardia siellä kryptojen 2 vuoden päästä olevassa ATH:ssa on?

Nopealla googlella tällä hetkelllä top-100 firmojen market cap on reilu 20000 miljardia. Ketkä vielä laittaa lisää rahaa sisään kun market cap on 30000 miljardia ja miettii että joo kyllä tää varmaan tästä viel tuplaa? Tietysti uusi teknologia eikä mulla ainakaan ole minkäännäköistä hajua lopullisesta käyttöpotentiaalista, mutta kyllä tämä vaatii ihan totaalista muutosta jokaikiseen bisnekseen.

 

 

 

 

 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 23.1.2018 07.58

Itse en ole kryptoihin sijoittanut, mutta mielenkiinnolla seuraan kehittymistä.

Tuli vastaan tether, josta ei täällä ollut ollenkaan keskustelua.

Onko porukalla näkemystä miten tämän tilanne voi kehittyä, lyhyellä lukemalla hämmentää?

Tämähän toimii periaatteessa kuin keskuspankit jos ymmärrän oikein? 

Yksi tether vastaa yhtä jenkkidollaria.

Tethereitä on kiihtyvällä tahdilla lisätty kiertoon.

According to Tether Limited, each unit of Tether is backed by one United States dollar held in reserve by Tether Limited.

Tällä hetkellä tethereitä on jo 2 miljardia, eli nämä väittävät, että näillä on 2 miljardia dollaria varastossa? Itse kuvittelisin tämän olevan epätodennäköistä.

Muutenkin toiminta vaikuttaa erittäin laittomalta, jonka puolesta joku jenkkiviranomainen saattaisi olla valmis tekemään jotain. Tosin enpä ole tästäkään varma.

Anyway, kuulisin mielelläni jos joku osaa paremmin tiivistää idean ja onko tää scam vai oonko vaan pihalla? Näillä on ilmeisesti vahvat suhteet Bitfinexiin omistajatahon puolesta.

 

Näytä koko viesti