Olet täällä

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 13.9.2021 06.52

Tein suomeksi kattavan katsauksen kasvavasta kryptovaluutasta jonka takana on pörssilistattu ja reguloitu yhtiö nimeltään NAGA.
Muista pörssitokeneista poiketen NAGAssa pystyy treidaamaan myös osakkeita sekä johdannaisia kryptovaluuttojen lisäksi.

NAGA on suurin kilpailija eTorolle ja NAGAn kryptovaluutta treidaa tickerillä $NGC

https://medium.com/@muumipappa/naga-com-ja-naga-coin-suomeksi-3b18a162c9eb
 

NAGAn valuaatio on alle 5 miljoonaa euroa, kaikki tokenit mukaan laskien. Pörssitokenit ovat yleensä hyvinkin korkealle hinnoiteltuja kryptomarkkinoilla, mutta tämä NAGA ei. NGC-krypton valuaatio oli 2017 vuoden huipulla lähes 300 miljoonaa joten hinta on tippunut reilusti.  Yhtiöllä on siis yli 250 työntekijää, kymmenien miljoonien liikevaihto, pääsponsorisopimus Sevilla FC kanssa jonka arvo itsessään jo miljoonia myös. Markkinointiin käytetään enemmän rahaa kuin koskaan ja kryptopuoli on heräämässä myös pitkän tauon jälkeen.

Toimitusjohtaja on nyt sosiaalisessa mediassa kertonut lähiviikkoina, että on suuri focus Naga coinille ja kryptopuolelle yleensäkin.

Heidän pörssissä siis lähes miljardin volyymi päivittäin. NAGA investor relations sivultahan näkee tarkat speksit yhtiöön liittyen.

Pääsyy siis nykyhetken ngc-kolikon alhaiseen valuaatioon on se että kolikon integraatio vei kauan alustalle.

Naga.com/pay tuotejulkaisu eli mobiilipankki tulossa tässä kuussa sekä yhtiö on rakentamassa "sosiaalisen DeFin" tuotetta, Uniswap likviditeetti sekä lisää käyttötarkoituksia on tulossa heidän aikaisemmin "kuolleelle" kryptokolikolle. Tulee myös oma visa-kortti ja heillä on heidän korttiin sama palveluntarjoaja kuin Binancella.

Mielestäni tämä on "sleeping giant"

Kirjoitin siis tänään artikkeliin yhtiön kasvusta kattavasti ja mahdollisimman selkeästi enkä lisännyt mitään refulinkkejä sinne.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 26.8.2021 04.49

Olen seurannut Naga nimistä kryptovaluuttaa ja se on mielestäni hyvä ostos nykyvaluaatiolla. Yritys on pörssissä ja reguloitu.

Lyhyt tiivistelmä:
- 30 miljoonan revenue

- 150 työntekijää
-  viikko sitten julkaistiin Sevilla FC sponsorointisopimus jonka arvo 6 miljoonaa euroa

- naga.com käyttöalustalla on miljoona käyttäjää, ja kasvuvauhti on räjähdysmäinen

- naga.com/pay tuotejulkaisu tulossa Q3 2021 

Kirjoitin kolikosta artikkelin suomeksi:

https://medium.com/@moniman/naga-com-ja-naga-coin-suomeksi-3b18a162c9eb

Näytä koko viesti