Olet täällä

Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 22.12.2017 12.06

Kiitos vastauksesta! Hyvinhän lasten sijoitukset on kehittynyt viimevuosina vaikka mihin ne olisi ilman näkemystä tunkenut.

Kiinnosti vain sinun näkemyksesi ja kun näillä rahoilla riskiä sietää ja ajallisesti saa hajautettua, niin muokkasin toisen lapsen säästö ohjelmaa lukemani perusteella.

Täytyy vielä huikata tässä muistutuksena, että varsinkin superrahastot ovat kuluttomuudessaan huippuja tehdä alle 1000€ verottomat myynnit. 

Varsinkinlapsille säästäessä hankintahintaa pystyy nostaa kivan monta kertaa vuosien saatossa.  Nämä ovat myös hyviä hetkiä mielestäni analysoida pienen potin kanssa pysyykö säästösuunnitelmassa vai mihin suuntaan mennä. Itse olen päätynyt tämän potin tiputtelemaan osissa takaisin rahastoihin, jolloin koen tekeväni kaksinkertaisen ajallisen hajauttaminen... En tiedä olenko aivan pihalla? :)

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 21.12.2017 10.41

Oli pakko rekisteröityä. Kiitos jälleen hyvästä blogista ja mahtavasta sisällöntuotosta.

Viimeinen kirjoituksesi herätti mielenkiinnon mielipiteestäsi lapsille kk säästämisen kohteesta? Jos sijoitusaika on 13v+ ja puhutaan kympeistä (20-100€/kk) kuukausittaisena sijoituksena? 

Löytyykö nordnetin kuukausisäästettävistä ETF.stä (esim kehittyvät markkinat) jotain joka olisi lähellä näkemystäsi? Seligsson indeksit esim. kehittyviin? Superrahastot? 

Suosisitko isomman potin keräämistä ja näiden sijoittamista osakkeisiin vai edellämainittua tasaista tiputtelua?

 

Näytä koko viesti