Olet täällä

NET ENT - 11.5.2020 02.39

Onko kaikilla jo näkyvissä nuo NetEnt AB IL B:t?

Minun Nordean AOT:lle ei ole ilmaantunut, vaikka tänään niillä vissiin voisi jo käydä kauppaa...

Nordea aspa ei osannut sanoa mitään.

Mielenkiinnosta soittelin verottajallekkin kysyäkseni minkä päivän kurssin mukaan splitti määräytyy, sillä verottajan ohjeiden mukaan vaikuttaa myös alkuperäisen hankintahinnan alenemiseen ja toki lunastusosakkeen mahdollisen myynnin verotukseen, lupasivat tällä viikolla palata asiaan... Toki jos täällä on asiantuntemusta niin mielellään kuulisi jo ennen verottajan yhteydenottoa.

 

 

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 23.3.2020 08.55

Täytyy tehdä jotain, ehkäpä Nordnet-tili. 

Jos ei ole tehnyt ja meinaa tehdä niin kannattaa ehkä laittaa prosessiin. 

Kaverilla ainakin helmikuussa arvio tilin avaamiseen kuluvasta ajasta oli 4vko ja kolmisen viikkoa siinä vissiin menikin. Toki tilanne saattaa olla eri tällä hetkellä?!

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 9.11.2019 02.17

Minä aloitin osakkeiden oston nordnetillä. 

Kuitenkin omiin sijoitusmääriin ja haluihin sijoittaa osakkeisiin Nordnetin palvelumaksut olivat kestämättömät.

Ehdotin tänään aspaan, että Nordnet ottaisi 1% maksimipalkkion osakekaupankäyntiin, kuten esim Nordea ja OP.

Väitän,että lisäisi pienien osake SÄÄSTÄJIEN kaupankäyntiaktiivisuutta ja innostaisi nykyisiäkin asiakkaita kaupankäyntiin loppuvuoden esim veromyynteihin tjs.

Minun mielestä nordnetille "no brainer" ,jos siellä ei ole kovasti alle 700-900€ kauppaa  7-9€ kuluilla . Siitä mä en tiiä! 

Piensijoittajat huutakaa hep 1%palkkiokatolle!!:)

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 22.12.2017 12.06

Kiitos vastauksesta! Hyvinhän lasten sijoitukset on kehittynyt viimevuosina vaikka mihin ne olisi ilman näkemystä tunkenut.

Kiinnosti vain sinun näkemyksesi ja kun näillä rahoilla riskiä sietää ja ajallisesti saa hajautettua, niin muokkasin toisen lapsen säästö ohjelmaa lukemani perusteella.

Täytyy vielä huikata tässä muistutuksena, että varsinkin superrahastot ovat kuluttomuudessaan huippuja tehdä alle 1000€ verottomat myynnit. 

Varsinkinlapsille säästäessä hankintahintaa pystyy nostaa kivan monta kertaa vuosien saatossa.  Nämä ovat myös hyviä hetkiä mielestäni analysoida pienen potin kanssa pysyykö säästösuunnitelmassa vai mihin suuntaan mennä. Itse olen päätynyt tämän potin tiputtelemaan osissa takaisin rahastoihin, jolloin koen tekeväni kaksinkertaisen ajallisen hajauttaminen... En tiedä olenko aivan pihalla? :)

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 21.12.2017 10.41

Oli pakko rekisteröityä. Kiitos jälleen hyvästä blogista ja mahtavasta sisällöntuotosta.

Viimeinen kirjoituksesi herätti mielenkiinnon mielipiteestäsi lapsille kk säästämisen kohteesta? Jos sijoitusaika on 13v+ ja puhutaan kympeistä (20-100€/kk) kuukausittaisena sijoituksena? 

Löytyykö nordnetin kuukausisäästettävistä ETF.stä (esim kehittyvät markkinat) jotain joka olisi lähellä näkemystäsi? Seligsson indeksit esim. kehittyviin? Superrahastot? 

Suosisitko isomman potin keräämistä ja näiden sijoittamista osakkeisiin vai edellämainittua tasaista tiputtelua?

 

Näytä koko viesti