50x crypto-haaste -

Ei ne karhut sitten kuolleetkaan. Dipistä selvitty (toivottavasti). Onnistuin ihan hyvin sulkemaan positioita, mutta kyllähän siinä vähän osumaa kuitenkin otettiin. Nyt laiva on lastattu LINK, ETH, LTC, LUNA merkkisillä pyramidihuijauksilla.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -
Tinggeli kirjoitti:

 

A kirjoitti:

Itse sijoitan bitcoineihin, koska uskon bitcoineihin rahana....

 

Mitä ihmisen perustarpeita olet täyttänyt viime aikoina tällä rahalla eli mitä olet ostanut? Kelpaako BTC ruokakauppaan? Ja saatko palkkatulot tai vastaavat tulot jo suoraan BTC:nä? Eli onko se sittenkään rahaa (*)?

Paljon asioita voi nykyään ostaa suoraan kryptoilla, mm. uuden Teslan, lentolippuja jne. ja kokoajan lisääntyy. Myös krypto-VISA kortteja on tullut markkinoille, tilille vaan kryptoja ja kortti vinkumaan ihan normaaliin tapaan. Tuskin käy joka kaupassa, mutta aika monessa kuitenkin. Ethän sinä Suomen ruokakaupassa voi käyttää vaikkapa Japanin yenejä tai pyytää palkkaa pesoina. 

Näytä koko viesti
50x crypto-haaste -

Tuollaisen setupin olin piirrellyt joskus viime viikolla, mutta pääsi menemään jotenkin täysin ohi. Hieman ärsyttää, mutta ei voi mitään. Ei oikein työnteko ja treidaaminen sovi yhteen. Tällä hetkellä positiot BTC, ETH, SXP, LINK, LTC ja FTT

Näytä koko viesti
50x crypto-haaste -

Sota 60-kiloisia karhuja vastaan on vihdoin saatu päätökseen. Taistelu oli pitkä ja puuduttava, mutta kyseinen laji on nyt tuhottu lopullisesti. Seuraavat karhut, jotka asettuvat tiellemme, onkin sitten painoluokassa huomattavasti isompia. 80-kiloisia vai peräti 100-kiloisia? Sen näkee sitten. Nyt ostohousut syvälle jalkaan. 

Näytä koko viesti
50x crypto-haaste -

lul

Piirtelin taas vähän viivoja.

LTC treidi tuli maaliin ja siitä +50%, sitä myötä viimeinen future positio suljettu. Menohaluja riittää varmasti vieläkin korkeammalle, mutta en usko että ihan vielä. Tuossa oma plani LTC:n suhteen, target tuolla 315 paikkeilla. 

 

BAND/BTC ja LINK/BTC parit heräilemässä. Oracle season kohta?

Näytä koko viesti
50x crypto-haaste -

No nyt tajusin. Hyvä vinkki, kiitos! Tuohan on aivan persiistä. Ei kait tässä auta muutakun siirtyä pois kokonaan futureista. Oma treidaaminen tuskin on kauhean tuottoisaa vielä niin tappiollehan tuossa taatusti jäisi. Joo tuolta spotista katsellutkin että aika monessa on noita 3-10x vipu mahdollisuuksia. Ne menee sitten ilmeisesti tuolta margin tilin kautta. Kyllä siinäkin ihan riittävästi vipua on

Näytä koko viesti
50x crypto-haaste -

Noniin sieltä tulikin jo vastausta, kiitos vaan! On kyllä tosiaan typerää että noin menee, mutta ei voi mitään. Itsellä pääpaino on tuolla spotin puolella ja n. 10-15% kassasta tulee pidettyä tuolla future tilillä. Tässä hieman keventänyt noita ALT/BTC pareja siltä varalta että bitcoini pumppaa, altit silloin todennäköisesti tippuu. Edelleen kyllä uskon viikonlopun bulltrappiin, on niihin ennenkin langettu laugh Jos saadaan vahva ATH breikki bitcoinille niin ens viikon positiot tulee olemaan vahvasti BTC ja ETH painotteiset.

Näytä koko viesti
50x crypto-haaste -
Artsipappa kirjoitti:

Onko muuten niin että näitä perpetual futuureita treidatessa tappioita ei saa vähentää verotuksessa? Mutta kaikista voitoista menee toki verot. Siitä mielessä riskaabelia touhua..(?)

Täytyy kyllä sanoa että itsellä ei mitään hajua näistä verotusasioista, joku viisaampi ehkä osaa kertoa? En ole kauheasti niitä miettinyt kun tämä nyt on vielä tälläistä puuhastelua omalta osaltani. Kuulostaa aika cock in the ass meiningiltä jos niin on, mutta siitähän se verottaja tykkää.

Näytä koko viesti
50x crypto-haaste -

LTC tuli longattua kolmion breikki ja retest, target 255 paikkeilla.

Tuossa kaikki vivut tällä hetkellä, kaikki oikein mukavasti vihreällä

BTC pumpannut oikein kivasti, mutta saa nähdä onko taas kyseessä viikonlopun scam pumppi. Pientä voluumi gappia siellä näyttäis olevan, mikä ei ole hyvä homma. Kotiuttelen vähän voittoja ja ostan sitten maanantain dumpin tai ATH retestin

 

 

Näytä koko viesti
50x crypto-haaste -

Jaetaas nyt pari muutakin setuppia jotka toteutuivat. Elikkäs $SRM ja $OCEAN positiot avattu. Kummassakin triggerinä oli SR flippi

Näytä koko viesti