Betfair ja tilien sulkemiset -

Täällä tili edelleen lukossa. Vaaleihin lyöty ääntenlaskennan jälkeen kuusinumeroinen summa. Ensin ei moneen kuukauteen saanut mitään vastauksia. Nyt tulee noin pari kertaa viikossa maileja, joissa kysellään täysin epäolennaisia kysymyksiä. Aina kun näihin on saanut kauhealla vaivalla kaivettua dokumentteja, niin seuraavalla mailissa kysytään taas jotain uusia kysymyksiä uusista aiheista. Saitti aivan selvästi viivyttelee rahojen maksua tahallaan. Tätä paskasaittia ei voi kyllä suositella kenellekkään. Koskaan en ole saanut näiltä isoilta firmoilta näin huonoa asiakaspalvelua.

Näytä koko viesti
Nokia -

Nyt lähti Nokia nysessä. Tällä hetkellä +86%.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa -

Miten shorttaat sp500?

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut -

Kiitos vastauksesta. Itsellä on siellä jonkun verran kiinni ja halusin kysellä riskeistä, ennen kuin laitan lisää rahaa. Netistä ollut vaikea löytää negatiivista. Riskinä on tietenkin, että lainafirma menee konkurssiin ja buyback jää saamatta, mutta tässäkin helpottaa, jos valitsee vain voittoa tekeviä ja suuria yhtiöitä omille lainoilleen. Mutta tämä tästä aiheesta tähän blogiin. Jatkan yleisellä puolella.

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut -

Oletko tutustunut Mintos-vertaislainapalveluun? Mitä mieltä olet palvelusta ja millaisia riskejä siinä näet? Noin 13% tuotto buyback-takuulla kuulosta hyvältä tekemättä mitään.

Näytä koko viesti