Olet täällä

Nokia - 4.2.2021 04.13

Aki Pyysing kirjoitti:

Kyllä 296000000:n osakkeen omistajalla pitäisi olla linja auki jenkkeihin siltä varalta, että joku päätyy vetämään siellä kurssin 80 pinnaa ylös tai että voi tehdä arbitraasia, kun molemmat markkinat ovat auki.

Eiköhän Solidiumin konttorilta lähdetä kotiin tasan 17:00 kun virka-aika päättyy.

Näytä koko viesti
Reddit Wallstreetbets - 1.2.2021 01.51

Donkchamp kirjoitti:

Voisiko joku tiivistää miten tässä GME sopassa raha/tuotto jakautuu lopulta?

Oletetaan että x ajan päästä kuitenkin markkina-arvo heijastelee yhtiön todellista arvoa mikä on oletettavasti siis huomattavasti pienempi kuin nykyinen arvo.

Nyt shortanneet hedgefundit joutuivat maksamaan tahoille joilta osakkeet oli lainassa? WSB jengi ostaa valtavasti hinnasta riippumatta. Jossain vaheessa alkaa myyntipaine ja valtaosa WSB "HOLD"-jengistä häviää isosti? Tässä välissä myyneet vanhat omistajat ja osaketta ylöspäin mentäessä treidanneet tekevät tuottoa. 

Lopulta vapaan kaupankäynnin kohteena olleet osakkeet päätyvät WSB porukalle ja positiot tappiolla. Näin WSB ja HF porukka häviää molemmat. Tämä lienee olleen tarkoituskin?

Shorttauksen sääntöihin koskaan perehtymättömänä oon miettinyt onko seuraava skenaario mahdollinen:

Oletetaan, että A (Melvin Capital) lainaa osakkeen joltain toiselta B (esim. BlackRock rahastoa oon muistaakseni kuullut osakkeiden lähteeksi) ja myy C:lle (WallStreetBetsin massoille). Ja oletetaan yksinkertaistetusti vielä, että B omisti aiemmin koko 100% osakekannan, jonka A shorttasi eteenpäin ja C omistaa nyt 100% osakekannan.

Mikäli oon ymmärtänyt, niin WSB:n gameplan on, että shorttiajan päätteeksi Melvinin on lunastettava takaisin koko osakekanta, ja WSB saa käytännössä määrittää hinnan millä myy.

Voiko Melvin (A) ja BlackRock (B) keskenään sopia, että alkuperäinen shorttisopimus puretaan, jos osakkeen lainaamisen korkojen sijasta BR saa puolet Melvinin saamista osakkeen myyntituotoista. Kuvitellaan, että A on saanut myytyä koko osakekannan WSB:lle (C) keskihintaan $100/kpl. Sanotaan, että A:n korkovelvoite laina-ajalta B:lle on $5 osakkeesta $10. A joutuisi short squeezatuksi, jos joutuu ostamaan koko osakekannan takaisin yli $100:lla. Mutta entä jos B ehdottaa A:lle, että osakkeita ei tarvitsekaan ostaa takaisin ja palauttaa, jos he splittaavat A:n saaman myyntivoiton $100/kpl osakkeesta. Tällöin C jää istumaan osakkeidensa kanssa, joita kukaan ei lunastaisikaan takaisin koska alkuperäinen shorttisopimus on kumottu.

Sallittua, mahdollista?

Näytä koko viesti
Reddit Wallstreetbets - 29.1.2021 04.04

von Fyrckendahl kirjoitti:

Huhu on toki paljon herkullisempi kuin tylsä selitys. Robinhood ei ole ensimmäinen nettifirma, jolle tulee yhtäkkisiä kapasiteettivaikeuksia ison käyttäjämassan rynnätessä samaan suuntaan.

Mitä nää kapasiteettivaikeudet on jos Robinhoodin käyttäjät ostavat 1:1 käteisellä ilman vipua?

Näytä koko viesti
Reddit Wallstreetbets - 28.1.2021 10.10

Revolutista pystyy kaiketi vielä ostamaan GME:tä. Tekis mieli ottaa yks kyytiin ihan vaan joukkuehengen nostatuksena.

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 18.1.2021 03.57

Toivottavasti Fiilismiehen HS-juttu ei jinxaa Tesla-runeja!

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 11.1.2021 06.19

Hetkinen, miksi Ahvenanmaa saa 70M€ vuotuisen (ainakin ensimmäiseltä vuodelta?) korvauksen menetetyistä tuloista jos PAF ei joudukaan blokatuksi?

EDIT: Ymmärsin siis varmaan väärin. Eli nykytilanteessa 70M€ korvausta ei tule? Vai tekikö PAF one the greatest deals in the history of trade deals, maybe ever.

Toki kiinnostaisi tietää millä despoottikädellä ja salamyhkäisillä kriteereillä blokkilistalle päätyy... PAF sinne tuskin koskaan joutuu, mutta miten esim. party/Betfair/Stars/Olybet? Heillä tuskin on mitään kanavaa mihin valittaa, jos listalle joutuvat ja katsovat että heitä ei kohdella tasapuolisesti PAF:n kanssa.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 6.1.2021 10.01

Siellä Smart Trump money marssii Capitoliin...

Enää tästä puuttuu, että joku asetta kantava hillbilly päättää ottaa demokratian omiin käsiin

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 6.1.2021 08.39

Toivottavasti Betu settlaa Trump Exit Date 2:sen tänään kun markkina kuihtunut olemattomiin. Saanee isommat dinerot takaisin Nordeaan ennenkuin aspa jumittaa dokumenttien kanssa ja tili menee lukkoon.

Näytä koko viesti
Betfair ja tilien sulkemiset - 2.1.2021 03.50

Pelle kirjoitti:

7.8.2020

We’d appreciate it If you would send us In the following documentation.
1.      Photographic identification, a passport or drivers licence which has not expired.
2.      A copy Of a bank statement Or utility bill dated within the last 3 months. Please make sure we can see the address And your full name clearly On this.
3.      Documentation To demonstrate your funding payment method:
•       A copy Of a bank card, Or alternative payment methods such As Paypal, that Is registered To your Betfair account. Please cover all digits except the last 4 As a security measure.
4.      Documentation to demonstrate your source of funds:
•       A full explanation As To how you are funding your account e.g. Salary Or savings, Property ownership other income, along With documentation that illustrates this e.g. Wage Slip/ P60/ company/Property ownership etc.

-Lähetin saatesanojen mukana sähkölaskun, palkkalaskelman, kuvan passista ja kuvakaappauksen skrill tilistä. Eli ihan perus. Näillä on aina päästy eteenpäin.

Tuli joulun välipäivinä sama pyyntö, mutta omasta meilistä puuttui tuo neljäs kohta. Lähetin kuvan passista, tuoreimman uusimman tiliotteen (en tosin etutililtä missä enimmät likvidit), ja vielä screenshotit edellisen Trump-vedon settlatuista Trustlyn siirroista nettipankista jotka lähtivät ja saapuivat tilille.

Meilissä oli myös 15.2.2021 takarajana toimittaa dokumentit, jonka jälkeen tili menee kiinni.

 

Pari päivää sen jälkeen tuli tuntemattomasta puhelua ja perään meili. Tili lukittiin väliaikaisesti ennenkuin vastaan seuraaviin:

1. Are you aware of the activity on your account?
2. Do you feel you are in full control of your gambling?
3. Are you currently spending within your own financial means and at a sustainable level?
4. Are you aware of the responsible gambling tools on site?

Kirjoittelin sepustuksen, että ainoastaan vaalibetsejä painettu, pokeriammattilaisena edelleen ja voitte tarkistaa Betfairin, paddypowerin ja eri Starsin tilien cash-out otteista (olettaen, että Flutterin aspalla pääsy kaikkiin) voittohistoriaa, että vaalibetsit on ihan omien mukavuusrajojen sisässä.

Laitoin kopiona meilin vielä chattiviestinä ja sain tilin auki puolessa tunnissa siitä kun se oli lukittu. Kysyin samalla chatilta, että eteenekö pari päivää sitten lähetettyjen dokumenttien käsittely. Sanoi, että ovat vastaanotetut ja käsitellään ajallaan. Laitoin toivomuksen, että mielellään ennen 15.2.2021 niin ei mee tili lukkoon ja tarvi siirtää pelejä muualle.

Vähän kyllä riepoo, jos jostain syystä eivät saa käsiteltyä dokumentteja ajoissa ja lukottavat ennen tuota päivää jolloin on 6-figs jumissa lafkalla.

Osittain ymmärrän miksi Betfair jumittaa. JR:n kuvaama kivikautinen pulju (vetopörssin käyttöliittymäkin on ollut 15v sama?), liikevaihdoltaan kaikkien aikojen suurin pelikohde, aspa täynnä trumpetistien tulikivenkatkuisia tilityksiä, massivinen backlog varmennusdokumentteja tiliotteista, pankkitositteista jne., mitkä saattaa olla kymmenillä eri kielillä kuin englanti. Tähän päälle aspa, joka on varmaan ulkoistettu johonkin halpaan maahan.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 15.12.2020 12.51

Kohde maksettu ulos myös.

Hyvää joulua kaikille. Ei tarvinnut onneksi hakata pyhien yli F5:sta CNN:llä josko jotain yllätävää tapahtuu.

Näytä koko viesti