Olet täällä

Lehto Group - 20.5.2022 11.52

Hyvä, että rohkeita pankkeja riittää. Kiva 7% nousu tänään. Nyt tuosta pääsee vielä jotkut irti voittajana :)

Itse taas kuulin omasta hevosmiesten toimistosta juuri eilen uutisia jotka vahvistavat toisensuuntaista näkemystä. OP oli käsittääkseni eilen pudottanut kaikkien rakennusliikkeiden luottoluokitusta kategorisesti yhden pykälän. Tämä ei kai koske suoranaisesti Lehtoa tai on jopa positiivinen jos ne oli saanut rahansa sovittua hyvin toisaalta. Eipä tuota ole taidettu uutisoida laajemmin, kun esim SRV:kin on nyt prossan nousussa.

Negatiivisia Lehtouutisia oli se, että he eivät enää saa uusiin kohteisiin yhtiölainaa. Jos tuo ei sakkaa myyntiä, niin ei mikään. Lisäksi henkilöstöstä on rekrytoitu kilpailijoille lyhyesti sanottuna kaikki parhaat. Tuo on ilmeisesti uutisoitu henkilöstön tehostamisena :)

Annan konkurssille/yrityssaneeraukselle 2v sisään 55%.

Näytä koko viesti
Markkina tänään: Seuranta- ja kommentointiketju - 19.5.2022 12.06

hode kirjoitti:

 

trauma kirjoitti:

 

hode kirjoitti:

Markkina nousee,.Miksi? Beats me. Ainut jonka keksin että on viime aikoina laskenut rajusti. What goes down, must come up ja vice versa.

 

 

 

https://www.sijoittaja.fi/345582/viisi-syyta-miksi-osakemarkkinoiden-lyh...

 

 

SP500 yli 4 prosentin laskussa tänään....jenkkimarkkinalla ajellaan vuoristorataa...saa nähdä mitä tapahtuu hesan pördessä huomenna...olen tyytyväinen että teen vain päiväkauppaa/swing treidejä kunnes vola tasaantuu.

Noissako on sitten rauhallisempi tahti ja vakaampi/varmempi tuotto?

Näytä koko viesti
Sähköpotkulaudat - 18.5.2022 12.05

joeplotter kirjoitti:

Minkälaisia lukitusratkaisuja ootte käyttäneet? 

Oon tosiaan päättänyt nyt hankkia ton Ninebotin MAXin, siinä on tosiaan roiskesuojaus IPX5, mikä kestää märän kelin kunhan ei suorastaan jokea ylitä. Onko jotain lisävarusteita, mihin ootte olleet tyytyväisiä?

Viime kesänä oli polkupyöristä tuttu rengaslukko. Se toimi ihan hyvin kunnes joku oli keksinyt ruuvata irti letkutelineen jossa systeemi oli kiinni. No kunhan nyt lauta tulee, niin koetetaan olla viisaampia. Toinen mikä mietityttää on akku. Voisi kuvitella, että joku varas voisi innostua keräilemään niitä. Jos siis helposti irrotettavissa.

 

Nuo IP-luokat on selitetty esim: IP-luokitus | STEK

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 17.5.2022 10.45

Voiko kysyä mistä vielä kumpuaa usko Lehtoon? Tekee kuitenkin liikevaihtoonsa nähden melko tukevaa tappiota ja vaikka rahoitus tällä kierroksella järjestyisikin, niin ei enää ole mittaamattomasti aikaa saada tappiokierrettä katkaistua. Kilpailu myös alalla on kova ja usko siihen, että juuri Lehto selviäisi tämän hetken ja lähiaikojen vaikeuksista voittajana on minusta vähän kaukaa haettu. 

Näytä koko viesti
Sähköpotkulaudat - 16.5.2022 06.13

Itse tilasin juuri eilen Xiaomin jossa vähän isompi akku ja hinta 499e. No tänään Veikko ilmoitti, että onkin varasto tyhjä ja tulee vasta parin viikon päästä. Verkkokaupasta näyttäisi saavan:Xiaomi Mi Electric Scooter PRO 2 global -sähköpotkulauta – Sähköpotkulaudat – Sähkökulkuneuvot – Urheilu – Verkkokauppa.com

Minusta tuommoisen käyttö on jopa ympäristöteko, lienee ekologisempaa mennä tuolla kuin siirtää jotain 1500kg autoa. Ja onhan nuo kivoja pelejä käydä vaikka vähän terassilla. Ilmeisesti tämän hallituksen aikaan ei promilleihinkaan ole tulossa rajoitusta. 

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 15.5.2022 02.43

FOMOPOK kirjoitti:

Hei Aki,

Katsoin tässä sunnuntain ratoksi televisiota. Suurimmassa Pudottajassa näin tutun miehen, huijari-taikurin. Vaakaa hän ei taida pystyä huijaamaan. 

Saisiko Sijoitustietoon häntä koskevan ketjun, jotta väki osaa varoa häntä? Yritin luoda sellaista, mutta en onnistunut. Toki hän on rangaistuksensa kärsinyt, mutta epäilen kikkailujen jatkuvan. Jos vaikka jengi tietäisi jotain hänen edesottamuksistaan viime ajoilta. 

Lienee vähän laitonta ja jos olisi sallittua, niin löytyyhän pokeriskenestä tuoreempia ja härskimpiäkin huijareita joista pitäisi varoitella.

Näytä koko viesti
Outokumpu - 3.5.2022 04.41

Inderesillä taas loogiset Outokumpuanalyysit. Lupaillaan torstaiksi huipputulosta ja ennustettu pe 4.

Tavoitehinta 6e kun kurssi nyt 4,66e. 

Muutenkin hyvät tulevaisuudennäkymät ja ruostumattoman luulisi nyt käyvän kaupaksi.

Se looginen johtopäätös Inderesillä on sitten tietenkin "Vähennä"

Ihan pakko oli nyt mennä vastapalloon ja jos laskee, niin martingale käyttöön. En ymmärrä moista alea.

Näytä koko viesti
Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen - 28.4.2022 12.00

Tarkoitukseni oli kertoa, että ei niillä keskiarvoilla tee ihmeitä. Tuossahan tuo haarukka tuli ihan hyvin esille. Ihannetontti maakunnassa ilman mitään kikkailuja on se 3k/m2. Siitä sitten vaikeimpiin paikkoihin, niin 10k lähestyy/ylittyy. Itselläni on tällä hetkellä 8 hanketta ja niissäkin iso hintahaarukka vaikka näyttävät päällepäin ihan samanlaisilta. Hintatietoja niistä en tietenkään edes saa antaa.

Näytä koko viesti
Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen - 27.4.2022 09.41

Edellisestä unohtui linkki:

 

https://www.rakennuslehti.fi/2021/12/yit-kaynnistaa-neuvottelut-trigoni-...

Näytä koko viesti
Kiinteistö- ja asuntosijoittaminen - 27.4.2022 09.24

Joillakin sisustusmateriaaleilla ei on kustannusten kanssa juuri mitään tekemistä. Lillukanvarsia siis. En valitettavasti jaksa pitää kustannuslaskennasta esitelmää, mutta semmoisista kuluista joita ei yleensä hahmoteta pari todellista esimerkkiä: katualueen vuokraus työmaan ajan 600e/m2, olemassaolevien kaukolämpö-, sähkö-, tietoliikenne ym kaapeleiden siirrot 400e/m2. Autopaikat x000e/m2.

Yhtenä hyvänä esimerkkinä ehkä Suomen tällä hetkellä parhaista rakennuspaikoista Pasilassa. On selvää, että lopputuotteesta saisi noin 10000e/m2. Mutta rakentajia ei tunnu löytyvän, kun rakentaminen maksaa enemmän. Tähän on tietenkin lääke odottaa. Jokainen voi itse arvioida halpeneeko rakentaminen vai nouseeko neliöhinnat jos ja kun tuo varmaan parin vuoden päästä jollekin kelpaa. 

Näytä koko viesti