Olet täällä

MBA-tutkinto?? - 28.3.2018 07.45

Nostetaanpas tätä ylös, kun hakupäätösten aika alkaa olemaan kohta käsillä.

Olen kiinnostunut lähinnä kahden eri tarjoajan koulutuksesta, eli Aallon ja Henleyn. Olisiko täällä kenelläkään kokemuksia ohjelman suorittamisesta työn ohessa jommassa kummassa? Kuinka haastavaa aikataulujen järjestely on? Entäpä oman työn kannalta, aukeaako koulutuksen myötä kuinka hyvin uusi maailma omassa työssä, vai tuleeko todellinen arvo hyödynnettäväksi vasta seuraavassa positiossa? Tämä on tietenkin myös omasta työpaikasta kiinni, mutta lähtökohtaisesti jos yritys kyseisen koulutuksen maksaa, niin voisi olettaa, että yritys antaa myös mahdollisuuden hyödyntää oppeja.

Näytä koko viesti
Incap - 20.2.2018 04.01

Olin puolituntia liian hätäinen liputusilmoitusten kanssa. Ensituntumalta varsin positiivinen uutinen. Kakkosen voi Suomen olosuhteissa luokitella aktivistisijoittajaksi, jolla on Afarakin kohdalla jopa näyttöä aktiivisista toimista arvon nostamiseksi. Tämän myötä yhtiö saa myös näkyvyyttä, jonka puutteesta johtuen arvostus on ainakin osittain ollut niinkin alhainen mitä on ollut. Olin jo alkanut katselemaan vaihtoehtoja omalle positiolleni, mutta saa olla nyt holdissa muuttuneiden kuvioiden myötä tähän hintaan.

Uutena kirjoittajana pitää vielä kiittää tätä palstaa keskusteluista Incapin tiimoilta. Toistaiseksi on ainoa oman salkkuni yhtiö, johon olen alunperin mennyt puhtaasti peesaamalla ja toistaiseksi ollaan oikein vahvasti plussalla.

Näytä koko viesti
Incap - 20.2.2018 12.29

Sain viimein luoduksi tunnukset, että pääsen osallistumaan näihin mielenkiintoisiin keskusteluihin.

Incapilla tehtiin eilen 1,4M osakkeen kauppa, mutta mitään liputusilmoituksia ei ole näkynyt. Käytännössä kolmannes osakkeista on siis vaihtanut omistajaa, joten pääomistaja on tehnyt jotakin järjestelyjä. Mihinköhän tämä voisi liittyä? Tämän hetken arvostustaso on sen verran matala, että lapun luulisi olevan kiinnostava myös isommissa yritysjärjestelyissä, mikäli ruotsalaisilla on sellaisia suunnitelmissa.

Näytä koko viesti