Työskentely+sijoittaminen oman yhtiön kautta -

Jotenkin on irvokasta, että ay-taustainen yhdistys jeesustelee laillisista verojärjestelyistä, mutta olkoon.

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne -

Länsimaiden epäoikeudenmukaiset pakotteet saivat uuden viattoman uhrin, kun Jevgenin koneeseen ei oltu saatu varaosia.

Näytä koko viesti
Päivän politiikka -

Tuulipuku wrote:

Hyvä ja oikea päätös Halla-aholta olla keskeyttämättä kesätaukoa. Halla-ahon mukaan 60 vuoden aikana kesätauko on keskeytetty 7 kertaa eikä kertaakaan vain opposition vaatimuksesta, vaan parlamentaarisen enemmistön.

Montako kertaa koko oppositio on sitä kesätauon keskeyttämistä mahtanut esittää?

Näytä koko viesti
Päivän politiikka -

Oppiminen vaatisi tosin virheiden tunnustamista. Persuissa näyttää pikemminkin olevan linjana se tuttu itku median puolueellisuudesta.

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne -

Marraskuu wrote:

Voin olla väärässä, mutta käsittääkseni epäonnistuneet vallankaappaukset yleensä vain tiukentavat diktaattorin otetta kansasta ja vallasta. 

Toisaalta, epäonnistuneista vallankaappauksista ei yleensä lykätä yrittäjää naapuriin eläkeelle vaan lahdataan se ihan itse, usein varmuuden vuoksi vähemmän miellyttävällä tavalla.

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne -

TL wrote:

Hauska yksityiskohta episodin aikana, Wagnerin lähestyessä Moskovaa nousi Putinin yksityiskone Moskovasta. About 100% eri reaktio kuin Ukrainan presidentillä. Mitä muuta voikaan odottaa tiikereillä ratsastavalta machomieheltä....

"I need a ride, not ammunition."

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne -

Lisätään vielä yksi kysymys:

6) Kun vahvan johtajan systeemit perustuvat sille että johtajan kanssa ei pelleillä, mikä motiivi Putella olisi lähteä tällaiseen "No voi mulle ny pikkusen vittuilla" -teatteriin?

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne -

Putin näyttää heikolta joka tapauksessa. Pajari nousi avoimesti tsaaria vastaan, ja tsaari ei pystynyt tekemään oikein mitään muuta kuin antamaan jonkun diilin, todennäköisesti sen minkä pajari halusikin - paluun takaisin rosvoamaan muita kolmannen maailman maita, kun tässä heidän omassaan on jo omat rosvot. Tsaarille voidaan näköjään esittää vaatimuksia, saada ne läpi ja selvitä.

Juu, Prigozhin voi tosiaan pudota ikkunasta tai hörpätä vahingossa poloniumtsaikkaa. Tästä seuraava kaveri oppii sitten sen, että kun kerran lähdetään niin on mentävä loppuun asti. En tiedä koska Putin kaatuu, mutta veikkaan että prosessi alkoi perjantaina. Kunnon strongman-diktaattori ei tee diilejä.

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne -

Ilmeisesti Wagnerin Telegram-kanavalla väitetään, että Moskovaa kohti etenevään Wagner-porukkaan on matkan varrella liittynyt Venäjän armeijan yksiköitä. 

Totuusarvo on tälle tietysti kyseenalainen, mutta vähän tässä tulee mieleen joulukuu 1989 Romaniassa.

Näytä koko viesti
Ålandsbanken -
hauturi kirjoitti:

Prosessit, järjestelmät jne on sitten oma kokonaisuutensa. Mutta se hyvä tyyppi osaa halutessaan piilottaa näidenkin puutteita asiakkaalta.

 

... ja päinvastoin. Mitä lähemmäs tulen vanhan kärttyisän miehen statusta, sitä lähempänä olen tilaa jossa luotan prosesseihin vain ja tasan niin paljon kun luotan niihin osallistuviin ihmisiin. Ihan organisaation prosessihinkkaamisen tasosta riippumatta hyvät tyypit saavat asiat toimimaan, idiootit feilaa, ja prosessi on oikeastaan niitä varten jotka eivät kuulu kumpaankaan ryhmään.

Näytä koko viesti