Olet täällä

Ostin/Myin tänään - 9.12.2019 03.16

Ostettu: Aspire Globalia muutamaan otteeseen tänään tähän putoavaan linkkariin.... toivotaan, että terä on piilossa. Tämä tuntuu omastakin ( ja varsinkin Akin ja muiden fiksujen) mielestä halvalta. Mielestäni kurssi on pudonnut aivan liikaa pienistä negatiivisista uutisista... tietty peliala kantaa poliittista riskiä regulaatiosta, mutta operoiminen usealla maaperällä vähentää tätä. Tässä tosiaan upside on todella paljon sitä punaista puolta todennäköisempi ainakin jo keskipitkällä aikavälillä. Nyt jo salkun suurin omistus...

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 26.11.2019 09.48

Myyty: Loput Kamuxit ( kiitos Mikko) ja siivu Marteloista.

Ostettu: GBT (kiitos Tomi). Lääke sai myyntiluvan ja kurssi reagoi vähän. Tässä lienee aikalailla potentiaalia.....

 

edit1: myyty resTORbio (reilu viikko ja reilu 15pinnaa... kiitos Tomi) ja sisään GBT. Lääke valmis ja markkina suuri, katsotaan miten maailman valloitus etenee...

Näytä koko viesti
Osakesäästötili tul(l)ee vihdoin Suomeenkin - 21.11.2019 12.44

Ok. Kiitokset selvennyksestä.

Näytä koko viesti
Osakesäästötili tul(l)ee vihdoin Suomeenkin - 20.11.2019 10.05

Mikä estää pankkeja nostamasta palkkioita samassa suhteessa kun salkun koko kasvaa? Olet kasvattanut salkun 50t vaikka 150t niin pankeille tulee houkutus rahastaa sinua lisää, koska jos vaihdat pankkia, niin saat taas vain 50t sisään? Meneekö näin vai olenko ymmärtänyt jotain väärin?

Näytä koko viesti
Sisäpiirin kaupat - Seurantaketju - 17.5.2019 11.55

Neo Industrialin toimari taisi ottaa omia osakkeita vaikkakin vain kymppitonnilla 15.5. Ei kai se ainakaan huono merkki ole, vaikka Neo onkin aika tiukassa paikassa. Pieni on ostolaita ollut viime viikkoina. Omistan osakkeita.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 26.2.2018 07.26

Sunnuntai kolumni ja keskiviikon vastaava pokeritiedossa on edelleen selviä viikon virstanpylväitä. Juttujen taso ja kiinnostavuus osuu ja uppoo aina tällaiselle savolaispojalle oikein hyvin. Keep up the good work!

Näytä koko viesti
Fingerprint Cards - 21.3.2017 04.02

Joo, joskus on oltu paremmissakin. Nyt tää on sylissä, niin hankala on myydäkään. Holdaillaan ja katsellaan mikä firma on lopulta kukkona siellä tunkiolla. 

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 24.1.2017 09.45

eilen thin film elektronicsia pihalle 3,93NOK ja fingerprinttiä tilalle 56,15 SEK, kun tippu 7 pinnaa sisäpiirihässäkän takia. Edelleen perusliiketoiminta on IMO kunnossa ja (sika)halvaksi arvostettu. Jotenkin tuntuu, että enemmän alas ei mennä ilman fundamenttien muutosta. Nyt tätä taas on kaikella omalla ja lainarahalla. Eikä mitään hajua siitä, miten tää päättyy... hyvin, huonosti vai hyvin huonosti... noh tylsää ei oo :)

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 2.1.2017 07.35

Ilmaisin huonosti; Samsung uutena asiakkaana. Käsittääkseni kyse on yhdestä pc -mallista, johon tulee fingerin lukijat.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 30.12.2016 08.09

Otin tappioita talteen fingeristä myymällä ja ottamalla hieman halvemmalla takaisin. Lisäksi vaihdoin osan Thin film electronicsiin. Ensimmäinen on mielestäni huippuhalvalla ja siinä näen runsaasti upsidea, toki hintaeroosio, kilpailijat ja shorttaus edelleen askarruttavat. Olen kuitenkin katsomassa tämän arvan aikakin näillä spekseillä (samsung asiakkaana, markkinan voimakas kasvu, p/e luku alle 10, kasvuodotukset edelleen kymmeniä prosentteja vuodessa).

 

thini onkin sitten vielä useamman vuoden arpa. Tätä otin myös lasten salkkuihin lahjarahoilla

Näytä koko viesti