Olet täällä

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 3.11.2017 02.59

Johan siihen Jens vastasi. "Rahan tekemiseen" käytetyn ajan EV:n maksimoidakseen olisi ollut tuottoisampaa olla kotona grindaamassa, kuin Hankenin luennoilla tai SIG:llä harjoittelussa. Tässä vaan oli valittu se, mikä koettu itselle mielekkäämmäksi eikä siis menty "rahan tekemisen" ehdoilla.

Varmaan vähän väärä ketju keskustelulle siitä, onko nettovarallisuuden kasvattaminen sijoittamalla harmaalla alueella ja kuuluisko yhteiskunnan älykkäimpien(...), yksilöiden keskittyä johonkin lääketieteelliseen tutkimustyöhön/ihmiskunnan pelastamiseen.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 5.12.2016 09.55

Hernesaaressa pyöri jo viime kesänä Metropolian robottibussi, Otaniemessä pyörii kanssa satunnaisesti Aallon oma vastine. Lainsäädännöstä ei sen kummempia nopealla etsimisellä löytänyt, mutta http://www.hs.fi/autot/art-2000002915588.html artikkelissa mainitaan "Suomi on kehityksessä tietyllä tavalla etujoukoissa, sillä Suomen lainsäädäntö mahdollistaa robottibussien testit liikenteen seassa, mikä ei ole vielä monissakaan maissa mahdollista.".

Omana mutuiluna vielä, että täällä keskitytty siihen miten itseohjautuvat autot muuttavat henkilöautoliikenteen. Itse kuitenkin ajattelen, että nopeammin saadaan valmiiksi raskaan liikenteen rekka, jotka ajavat suurimman osan ajostaan maantiellä. Vähemmän muuttujia, mitkä pitää ottaa auton huomioon ja vähemmän mahdollisuuksia onnettomuuteen auton tekniikasta riippumattomista asioista johtuen. En ole perillä tarkasti, miten lainsäädäntö on muualla maailmassa tai EU alueella, mutta eipähän ainakaan tarvitse enään välittää kuljettajien lakisääteisistä tauoista.

 

Näytä koko viesti