Olet täällä

Sijoitustiedon kysymysketju - 21.4.2020 03.39

Miten laskitte työhuonevähennyksen suuruuden? Onko tuohon olemassa joku yleinen tapa?

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju - 15.4.2020 12.13

Degirossa ainakin näyttäisi olevan mahdollisuus ostaa SIXistä. Kulutkin pitäisi olla kohtuulliset valuutanvaihto 0.1% + kauppa (4€ + 0.05%) ja päälle 2.5€/vuosi SIXin käytöstä.

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju - 7.4.2020 11.01

Tradingview:n screeneristä (https://www.tradingview.com/screener/) ainakin saa exportattua näitä, mutta vaatii maksullisen Pro-tunnuksen. Löytyy kuitenkin trial, jolla voi testata ensin.

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju - 6.3.2020 05.29

Sami kirjoitti:

Viime vuoden alussa tiputin osakepainon 50% hujakoille ja tätä virhettä taisin onnistua nyt alkuvuodesta kompensoimaan mutuillessani koronan vaikuttavan ennen pitkää kursseihin. 

Tiedostan, että en osaa ennustaa markkinan suuntaa.

Uutisvirtaa ja kaikenmaailman käppyröitä seuratessa tulee aika ajoin fiilis, että osakemarkkina on nyt liian kallis. Tällöin olen myös tuulipukuna miettinyt että a) markkinat voivat olla pitkään kalliit, b) (minäkään) en osaa ennustaa markkinan suuntaa, c) palaaminen korkeammilla hinnoilla tuntuu kurjalta. Näin ollen päädyin suunnitelmaan, jossa yritän olla mukana markkinoilla aina väh. 70% sijoitusasteella. Jos osakkeet vaikuttavat kalliilta eikä ostettavaa meinaa löytyä saan siis kerätä jonkin verran käteistä, mutta en loputtomiin, jotta pysyn mukana markkinoilla. Sijoitushorisontti on itselläni niin pitkä ettei pienet kuopat matkalla paljoa paina.

Näytä koko viesti
Musti ja Mirri - 13.2.2020 02.01

Pitänee jatkossa merkata kaikkiin ipoihin niin paljon kuin irtoaa kun tämä ja Optomed ovat menneet niin nätisti. surprise Osallistuin molemmissa vain sivusta ihmettelijöiden joukkoon.

Näytä koko viesti
Lehto Group - 3.2.2020 10.01

Jos oikein katsoin niin negareita on tullut ainakin

2018 elokuussa ja lokakuussa

2019 toukokuussa, elokuussa, marraskuussa

2020 helmikuussa

Eli puoleentoista vuoteen 6 negaria. Melkoinen suoritus kyllä.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia - 16.1.2020 09.21

Vanhalla puolellahan nuo kurssihälytykset oli olemassa. Luulisi tulevan uudellekin puolelle pian kun muitakin toimintoja sinne on vähitellen lisätty. Odotellessa noita voi laittaa vanhalta puolelta edelleen vaikka onkin hieman rasittavaa.

Näytä koko viesti
KPY - 8.1.2020 04.06

Osaako joku kertoa asiaan perehtymättömälle minkä takia osuuskunta-muotoisen sijoitusyhtiön edustajiston valinta on näin politisoitunutta? surprise

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 18.10.2019 12.26

Sekaannuksena varmaan se, että tuo oikeanpuoleisin pylväskaavio kuvaa siis nimenomaan kunkin koulun parasta 7%:a? Kun tuo testi ei sisällä mitään sen subjektiivisempaa kuin tekstin arviointi (ja testattavien nimet varmaankin sokkoutetaan?) niin eikö ole aika selvää, että SHSAT kuvaa tällöin paljon paremmin kaupungin parasta 7%:a kuin kunkin koulun paras 7%? Jos ruvetaan parhaan osaamisen sijaan arvottamaan monimuotoisuutta, ollaan siellä äärivasemmalla ja se ei ole hyvä paikka.

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 11.10.2019 05.10

Vieläkö teillä on Activision Blizzardissa positio, josta kerroitte viime kvartterin jälkiviisasteluissa? Ollut hyvin mielenkiintoista seurata viimeisten päivien tapahtumia Hong Kong-jutun osalta. Juttu on tavoittanut jo ainakin satoja tuhansia länsimaisia, jotka eivät ole kovin tyytyväisiä. Blizzard on myös hankaloittanut pelitilien sulkemista ja työntekijöitä on kävellyt ulos. Vaikuttaa melkoiselta virhearviolta Blizzardilta kun ottaa huomioon, että vain reilu 10% liikevaihdosta tulee APAC-alueelta. Osake on kuitenkin samalla tasolla kuin ennen jupakkaa pikku dipin jälkeen.

Näytä koko viesti