Uponor -

Tietääkö kukaan voiko lunastustarjouksen hyväksynnän perua, jos voi, niin mitä se Nordnetissa maksaa, ja miten se käytännössä tehdään?

Näytä koko viesti
Päivän politiikka -

https://www.seiska.fi/Kotimaa/Paparazzi-iski-kireat-trikoot-myotailivat…

 

https://www.youtube.com/watch?v=FD3HFPVhPqc

 

Pedro"s Heavy Gentlemen jo tätä aavistelivat markka-aikaan

Näytä koko viesti
Kyttäruutu -

Meillä on ollut tuo postin lähilaatikkopalvelu käytössä jo monta vuotta juuri ilkivallan vuoksi. Posti tuodaan oviluukkuun, hinta muistaakseni noin 180€/vuosi. Suosittelen lämpimästi kaikille, ei tarvitse talven säässäkään lähteä lumisateessa ja liukkaalla tiellä tarkistamaan olisiko posti jo tullut.

Näytä koko viesti
Päivän politiikka -

Pitäisikö Laxenille lähettää lisää kikkelikortteja?Tupolevin veljekset – Wikipedia

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne -

Tampereen Teatteri esittää parhaillaan näytelmää "Saatana saapuu Moskovaan." Mielestäni nimi on kovin virheellinen. Se saapui sinne jo monta vuotta sitten.

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne -

Agit-Prop - Natalia - YouTube Soveltuisi kovin asiayhteyteen, mutta laulun Natalia oli asunut nuoruudessaan Ukrainassa vain muutaman vuoden. Hänet oli tuomittu vakoilusta Suomessa ja hän oli Elvi Sinervon sellikaverina ja Sinervo teki sitten tämän kauniin laulun sanat. Mutta ei Natalialla sinänsä Ukrainan kanssa ollut mitään tekemistä. Sävellys Kaj Chydenius 1970. Vähän off-topic

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli -

Tuo tuki hepoille johtuu siitä, että kun ravipelit siirrettiin muutama vuosi sitten Fintotolta Veikkaukselle, sovittiin, että raviurheilu saa 4% Veikkauksen tuotosta tuosta siirrosta korvauksena.

Tällä hetkellähän ravit tuottavat Veikkaukselle selvästi enemmän kuin tuon 4%, koska automaattituotot ovat vähentyneet suuresti. Eli tuo 40 miljoonaa on ravipelaajien häviämää rahaa, joka palautetaan palkintoihin ja raviratojen ylläpitoon, eli ei valtio siitä mitään joudu maksamaan vaan raveihin häviäjät sen kustantavat.

Näytä koko viesti
Onko päiväkauppa/treidaus hyödyllistä? -

"Maalailee tauluja tai jotain" Ihmettelin jo aikoja sitten, miten Jukka Vidgren voi vuosia suunnitella elokuvia ja kuvata niitä kotimaisella kärkikaartilla. Katsoin, että verovapaat osingot Ponssesta ovat yli 2 miljoonaa euroa vuodessa ja osakkeiden arvo rapiat 150 miljoonaa, eli kyllä niillä voi puuhastella. Uusimman Tuntemattoman budjetti oli noin 7 miljoonaa euroa.

Näytä koko viesti
Kempower -

Olet oikeassa, sekoitin

 

Näytä koko viesti
Kempower -

Heti tuli öljyntorjuntatehtävä Itämerellä. Olisiko Kempowerin heiniä?

Näytä koko viesti