Olet täällä

Outotec - 12.6.2019 08.26

SHB nosti myös suositusta osta -tasolle 10.6 ja nousi 4,5%. Mikä tässä on jännä juttu niin Inderes nosti heti seuraavana päivänä myös suositusta ja nousi sitten vielä 10%. .

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 11.6.2019 03.11

On tullut mentyä tuloskausia läpi konsensuksien kanssa sieltä täältä..Suomalaisethan saa käytännössä Inderekseltä ja isompien skandiyrityksien alle ilmestyy yleensä päivää ennen tulosjulkaisua ennusteet. Sitten on nämä vähän pienemmätn kokoluokan yritykset esim. Byggmax, Mekonomen ym. joihin ei ole ennustetta. Juuri tässä kokoluokassa, joissa muutama milli euroissa vaihtoa, on mielestäni parhaimmat saumat tehdä tuottoa.Täytynee ottaa Infront -Estimates käyttöön, kun ei parempaa kaiketi ole. Trialin olen joskus jo käyttänytkin, kun harjoittelin raporttien tulkintaa vs historiallinen kurssireaktio. Kiitos vastauksesta!

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 10.6.2019 10.36

Moro! Kysyisin vielä Infrontista. Siellä on Estimates -palvelu. Pidätkö heidän keräämiään konsensus -tulosennusteita sellaisina, että niihin kannattaa verrata Skandiyritysten raportoimia tuloksia tuloskaudella? Palvelun käyttöönotto maksaisi hulppeat 344€. Onko sinulla mielessä jokin toinen, parempi palvelu, jos Inront ei tarjoa tarpeeksi hyvää/laajaa konsensusennustetta.

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 16.5.2019 10.20

Terve Mikko! Teet aktiivista kauppaa tulosjulkaisijoilla. Minäkin olen tehnyt muutaman vuoden. Minusta tuntuu, että pari viimeistä kvartaalia on ollut vaikeampi saada tuottoa. Onko sinulla ollut samoja "ongelmia"? Pelkään treidareiden runsaan lisääntymisen viimeisen parin vuoden aikana aiheuttaneen tämän. Toivon sinun vastaavan, että tekeminen on vain entistä parempaa :D

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 9.1.2019 05.14

Toivottavasti teette vielä tilin!yes

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 9.1.2019 02.38

Ei sinun kirjoituksestasi sitä kuvaa saa. Sharevillen puolella en vain ole havainnut sinun tekevän kauppaa tävän vuoden puolella ollenkaan vai etkö enää julkaise siellä?

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut - 9.1.2019 01.46

Olispas mielenkiintoinen kirjoitus! Kiitos taas siitä! Koska meinaat palata treidaamaan?

Näytä koko viesti