Olet täällä

TV-Viihde ja elokuvat - 16.4.2022 02.38

https://youtu.be/IZZ4y5GfdOU

Täällä kun on muitakin pokeriharrastelijoita, niin jaetaan tämmöinen.

Vierailevana MIT luennoitsijana hedgefund analyytikko, kirjailija ja entinen pokeriammattilainen Aaron Brown. Hän käy kevyesti kertoen läpi pokerin historiaa, ja sitä miten se hänen mielestään nivoutuu yhteen Yhdysvaltojen talouden kanssa. Sopii henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita pokerin ja Yhdysvaltojen talouden historiasta. Ei sisällä pokerianalyysiä.

 

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 28.2.2022 09.44

Ukrainalaisten taistelutahto on valtava. Näin tuttua urakoitsijaa. Kysyin mitä hänen ukranalaisille duunareille kuuluu. Kertoi, että he palauttivat eilen työkalut ja ilmoittivat lähtevänsä Ukrainaan auttamaan ja sotimaan!

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 8.2.2022 05.34

Paljonko Bitcoinin pitää huomenna olla, että A myy ne kaikki salkusta? Eikä uusia osteta, jos mikään ei muutu.

Näytä koko viesti
Mitä raha on? - 3.1.2022 11.19

A kirjoitti:

Voidaan kukin sijoittaa näkemyksiemme mukaan, siinä sitten näemme tuottavatko valintamme ja sijoituksemme asettamiemme tavoitteiden mukaisia lopputuloksia. :)

 

Näetkö rahan sijoituksena ja haluaisit nimenomaan sellaisen rahan, jonka arvo verrattuna muihin omaisuuslajeihin kasvaa?

Näytä koko viesti
Mitä raha on? - 3.1.2022 09.06

A kirjoitti:
von Fyrckendahl kirjoitti:

Sillä on nimi: ansioton arvonnousu.

 

Mistä lähtien onnistuneita sijoituksia on kutsuttu sijoittajien parissa ansiottomiksi? 

1800-luvun lopulta. 

https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Ansioton_arvonnousu

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi - 15.12.2021 06.24

Oothan kanssa tietoinen, että Nordnetissä Superluotto myönnetään arvo-osuustili kohtaisesti.  Kannattaa miettiä olisko viisasta avata toinen AOT ja siirtää sinne osa ylipainossa olevista osakkeista. Uuden AOT:n avaaminen on ilmaista ja siirrot tilien välillä maksavat 30€/ osakesarja. Itse pääsin tällä kikkailulla halvempaan lopputulokseen.

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 30.6.2021 03.03

big bad bear kirjoitti:

 

Tällaisia satavuotiaita erkkisinkkoja löytyy myös vielä korkeammilla profiileilla, esim. Soros, Buffet, Bogle, Icahn jne. Kyllä, fyrkkaa löytyy ja hyvin on mennyt. Kuten jokaisella muullakin, joka on ollut long only osakkeissa viimeiset 30-50 vuotta riippumatta siitä, mitä siellä salkussa on ollut. Omissa kirjoissa nämä kaverit nauttivat noin nolla arvostusta, ja luen taloustabloidien kirjoituksia heistä lähinnä naurujen vuoksi.

Itseasiassa nyt kun mietin asiaa - on huomattavasti mielenkiintoisempaa lukea omilla aivoillaan ajattelevien sijoitustietolaisten hyviä ja huonoja kirjoituksia, sillä niissä on aika usein joku angle, mitä itse ei ole tullut ajatelleeksi. On täälläkin tietysti niitä, jotka toistelevat -han ja -hän -päätteisillä sanoilla sitä, mitä ovat kauppalehdestä ja FT:stä lukeneet, mutta nettona täältä saa parempaa inputia kuin näiltä yllämainituilta fossiileilta.

 

Voisin väittää, että kukaan tämän päivän omilla aivoilla ajatteleva sijoittaja, ei ole voinut olla saamatta vaikutteita pätelmiinsä yllämainituilta herroilta. Soros on tehnyt merkittävän osan varallisuudestaan valuuttakaupoilla. Usein shorttaamalla. Buffet on aivan omana itsenään tehostanut koko maailman osakemarkkinoita. Osoittanut, että fundilla on merkitystä. Bogle taisi olla ensimmäinen, joka toi indeksirahastot tarjolle. Icahniin en ole tutustunut. Hänestä on vaikutelma opportunistisena gämblerinä, joka ei historiaan ole jättänyt niin suurta jalanjälkeä.

Herrojen nollana pitäminen on aika irvokasta. Sijoitusneuvoja en itsekään näiltä herroilta tänä päivänä ottaisi. Kuitenkin sijoitusfilosofiasta ja -historiasta luen ja kuuntelen heidän mietteitään hyvinkin mielelläni. Kaikkien näiden herrojen hehkulamppu palaa hyvin kirkkaana 90-vuotiaiksi. Samaan aikaan pitäisin hyvin kummallisena, jos nykypäivän alansa huiput eivät pärjäisi 90-vuotiaille fossiileille ja tekisi parempia päätöksiä.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 24.3.2021 03.12

Aspire Global Hires Aditya Bhushan from NetEnt as CTO

Mitä mieltä? Saadaanko Corea tällä rekryllä eteenpäin? NetEnt omasta mielestä hyvä pulju ja kilpailukykyisiä tuotteita tullut. Nyt vaa pitäs vähä eri asioita tehä tuon Coren kanssa, kun aikaisemmin NetEntillä. Itellä ei tekninen osaaminen riitä tämän pohtimiseen. PariPlayn kanssa varmasti pärjää.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 23.3.2021 11.29

Onhan Aki Aspiren postituslistalla? Aspire lähetti asiasta tiedotteen tänään aamulla kello 10 sähköpostiin. Ei tarvitse pelkästään lehdistöä kyttäillä.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 5.1.2021 02.52

Arvaan, että Aki on avannut Betfairilta tällaisen kohteen kuin Senate - Georgia (Special) Katsonut kertoimet Rep 2,7  Dem 1,55. Päätellyt, että demokraatit ovat suosikki voittamaan vaalit.

Kuitenkin jos avaa vedon säännöt huomaakin, että: " Which candidate will win the popular vote in the Georgia Senate special election 2020? This election will decide who wins the seat held by Johnny Isakson until his resignation in 2019 " Kyseessä on siis veto tästä toisesta paikasta senaattin jossa vastakkain ovat Kelly Loeffler ja Raphael Warnock.

Jos aikoo Betfairin surkeaa ja epäselvää vetopörssiä poliittiseen tai muihin erikoiskohteisiin käyttää. Kannattaa aina vilkaista ensin vedon säännöt, ennen kuin rupeaa painamaan rahaa sisään.

Näytä koko viesti