Olet täällä

JR:n allokaatioblogi - 27.10.2022 09.33

Yritysostot on vaikea laji. Miten saadaan uudelleen motivoitua ostettavan yrityksen tärkeimmät tekijät tai vaihtoehtoisesti saadaan kaikki tarvittava tietotaito uusille tekijöille? Varsinkin, jos ostettava yritys tekee uutta, tai vaatii luovaa ajattelua on haaste valtava.

Raha ei välttämättä ole toimiva motivaattori. Riippuu ketkä pitää saada motivoitua, mutta jos tärkeimmät ihmiset ovat myös tehneet merkittävän exitin, niin... Toki ostoihin liittyy erilaisia earn outteja, mutta ne yleensä liittyvät jo meneillään olevien projektien loppuun saattamiseen ja integraation hoitamiseen. 

Millä muulla sitten motivoida? Nolimit city on aikaisemmin ollut rng alan seksikkäimpiä toimijoita. Evo sen sijaan on live casinoiden superstara, jolla on jonkinlainen rng puoli. Puoli jota osa omistajista pitää rahan polttona ja tj pienenä pettymyksenä. Jollekin tämä voi toimia uutena haasteena. Paikka jossa näyttää miten hommat laitetaan toimimaan. Monille tämä näyttäytyy helppona paikkana hiljakseen poistua paikalta tekemään jotain muuta. Evolla on tässä iso haaste. Aikaisemmalla Nolimit cityllä oli aika paljon siistimpää olla töissä, kuin Evon rng puolella. 

Ja vaikka kaiken tämän jälkeen saadaan avainhenkilöt pidettyä yrityksessä, niin ei ole takeita että luovuus jatkaa kukkimistaan.

Miten sitten saadaan siirrettyä kaikki tietotaito uuteen yritykseen, jos tärkeimmät ihmiset eivät ole motivoituneita jatkamaan. Kouluttamalla toki, mutta mitä siitä seuraa luovalla alalla? Voidaan käydä kaikki jo tehdyt pelit läpi. Miten matikka toimii, minkälaisen tarinan peli kertoo, mitkä ovat ne vaufaktorit jotka tuovat pelaajat takaisin kerta toisensa jälkeen. Näitä asioita on tietysti helppo toistaa, mutta pyörän uudelleen keksiminen... Ja vaikka sitten kun joku keksii sen, niin PunkkiVessan myyminen ensikertalaisena on aika paljon vaikeampaa kuin tutun ja turvallisen länkkäripelin. 

Sitten vielä ne monet muut asiat yritysostoissa. Yrityskulttuuri, esimiehet, järjestelmä muutokset, budjetit, säästöt, leikkaukset, työkaverit yms.

Näytä koko viesti
Evolution Gaming Group - 27.10.2022 08.55

Osari tuli sähköpostiin, jos on liittynyt Evon lähetyslistalle.

 

Kova meno jatkuu!

Näytä koko viesti
Evolution Gaming Group - 27.10.2022 08.54
Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 2.8.2022 11.49

Mainitkaa maailmanlaajuisesti tunnettu venäläinen tuote tai kuluttajabrändi. Niitä ei montaa ole. Ei edes vodkamerkkiä. Voin aloittaa ja mainita Kalashnikovin ja AK-47. Innovaatio vuodelta 1949. LobotomianKokenutMies voi jatkaa.

Venäjällä, jos yritys alkaa menestymään, sen ottaa haltuun mafia. Mafia hoitaa kirstun päälle sitten istumaan niin pätevät kaverit, ettei yritys varmasti valloita maailmanmarkkinoita. Tämä laajamittainen toiminta vaatii tietysti valtiovallan ja diktaattorin hyväksynnän. 

Venäjä on tähän päivään asti toiminut vain maailman raaka-aine-aittana. Tähän vaativaan puiden kaatamiseen, öljyn pumppaamiseen ja kivihiilen louhintaan mafiankin miehet pystyvät. Nyt he voivatkin jatkaa tätä menestystarinaa Kiinan ja Intian kanssa seuraavat pari vuosikymmentä. 

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 6.7.2022 03.12

Voin kokemuksesta suositella etsimään jonkun ulkopuolisen henkilön, jonka kanssa kävisit vähän asioita läpi. Auttaa oikeasti selvittämään omia ajatuksia ja avaamaan lukkoja omassa ajattelussa. Jos koet, että ammatillisessa suorittamisessa on ne suurimmat lukot, niin urheilupsykologi voisi tulla kyseeseen. Jos taas muut elämänhallinnan osa-alueet ovat prioriteetteja, niin psykiatri tai psykologi voisi olla hyvä vaihtoehto. Tärkeintä on, että löytyisi henkilö, jolle on helppo puhua ja josta tulee sellainen olo, että oikeasti ymmärtää sinua ja tilannettasi. Jos ensimmäinen henkilö ei ole tällainen kannattaa koittaa toista. Muutaman käynnin jälkeen voi tarvittaessa miettiä pidempi aikaista terapiaakin, mutta se on jo pidempi tie ja sieltä tuskin kannattaa aloittaa. 

Ulkopuolisen silmiin näyttää surulliselta, että olet käyttänyt noin paljon aikaasi vaurastumiseen, onnistunut monilla mittareilla siinä, etkä pysty olemaan itsellesi armollisempi ja olemaan ylpeä saavutuksistasi.

Näytä koko viesti
TV-Viihde ja elokuvat - 16.4.2022 02.38

https://youtu.be/IZZ4y5GfdOU

Täällä kun on muitakin pokeriharrastelijoita, niin jaetaan tämmöinen.

Vierailevana MIT luennoitsijana hedgefund analyytikko, kirjailija ja entinen pokeriammattilainen Aaron Brown. Hän käy kevyesti kertoen läpi pokerin historiaa, ja sitä miten se hänen mielestään nivoutuu yhteen Yhdysvaltojen talouden kanssa. Sopii henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita pokerin ja Yhdysvaltojen talouden historiasta. Ei sisällä pokerianalyysiä.

 

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 28.2.2022 09.44

Ukrainalaisten taistelutahto on valtava. Näin tuttua urakoitsijaa. Kysyin mitä hänen ukranalaisille duunareille kuuluu. Kertoi, että he palauttivat eilen työkalut ja ilmoittivat lähtevänsä Ukrainaan auttamaan ja sotimaan!

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 8.2.2022 05.34

Paljonko Bitcoinin pitää huomenna olla, että A myy ne kaikki salkusta? Eikä uusia osteta, jos mikään ei muutu.

Näytä koko viesti
Mitä raha on? - 3.1.2022 11.19

A kirjoitti:

Voidaan kukin sijoittaa näkemyksiemme mukaan, siinä sitten näemme tuottavatko valintamme ja sijoituksemme asettamiemme tavoitteiden mukaisia lopputuloksia. :)

 

Näetkö rahan sijoituksena ja haluaisit nimenomaan sellaisen rahan, jonka arvo verrattuna muihin omaisuuslajeihin kasvaa?

Näytä koko viesti
Mitä raha on? - 3.1.2022 09.06

A kirjoitti:
von Fyrckendahl kirjoitti:

Sillä on nimi: ansioton arvonnousu.

 

Mistä lähtien onnistuneita sijoituksia on kutsuttu sijoittajien parissa ansiottomiksi? 

1800-luvun lopulta. 

https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Ansioton_arvonnousu

Näytä koko viesti