Kryptovaluutat sijoituskohteina II. (Bitcoin, Ethereum, XRP, Solana jne...) -

Hei,

Onko jollain tietoa onko ERC20 -> natiivi mainnet token migraatio verotettava tapahtuma? ERC20 siis katoaa olemasta ja saan 1:1 uutta natiivitokenia haltuuni. 

Järkeenhän tämä ei kävisi (esim jos bridgeän samaa assettia eri verkkojen päällä, luonnollisesti tämä ei veroja triggeröi) mutta haluan pelata varman päälle. Projektin yhteisön jäseniltä kysyttäessä selvisi ettei esim. Italiassa, Hollannissa, Saksassa tätä verotettavaksi lasketa.

 

Kiitos! 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Tuntuu vähän ettet nyt edes halua ymmärtää. Olkoon tämä keskustelu tässä.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Omistusten disclaimer on toki hyvä, mutta toinen hyvä minkä kerkesit jo edellisessä vastauksessa tekemäänkin oli listata hyviä eri tietolähteitä. Kryptot ovat tälläkin palstalla uusi asia ja olisi hyvä että uusilla sijoittajilla olisi sinun kirjoitustesi lisäksi muita paikkoja joista etsiä tietoa ja muodostaa sitten oma näkemys.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Muotoilin epäselvästi, en tarkoittanut tietolähteenä sinulle overall, vaan siitä osuudesta mitä tänne olet postaillut ja pasteillut. Suurin osa kirjoituksistasi ovat olleet pitkälti tuoreimpia Bankless- poikien näkemyksiä. Ei siinä mitään, mutta koska tällä forumilla olet jonkinlaisessa kryptogurun asemassa eikä näkemyksiäsi ole kukaan vuosiin ollut haastamassa, jonkinlaiset disclaimerit olisi hyvä. Ihmiset syö täällä sinun kädestä - pienet nettiyhteisöt monesti kuplautuu.

Laitoin muuten tietoisesti lisäyksen että Ethereum on minunkin isoin omistukseni. En myöskään omista yhtäkään 'eth-killeriä' muuta kuin lyhyitä aikoja treidisalkussa. En siis haasta näkemystäsi Ethereumin hyvyydestä sijoituskohteena. Se ei silti tarkoita ettei sitä vastaan ole hyviä argumentteja. (Network effect toimii btw vain jos moat on todellinen asia kryptomarkkinalla).

Ei ole tarkoitus mollata Castelieron asiantuntemusta, motiivia, moraalia ja Ethereum on paras smart contract bet minunkin mielestäni. En vain tykännyt reaktiosta Johanneksen postaukseen ja lisäksi nostan esille tätä Sijoitustiedon kuplaa. Jokainen alapeukku tähänkin postaukseen siis todistaa pointtiani Castelieron guru-asemasta - pahaa kun en tarkoita. Johannes ja Antti ovat tuoneet paljon tähän ketjuun ja heitä tulee tähän rohkaista. Toivon myös että Casteliero jatkat kirjoittelua!

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Tää on kyllä erikoinen, Twitteristäkin tuttu ilmiö minkä syytä en keksi: kaikenlainen muu maksimalismi (kuviteltu tai todellinen) ja shillaaminen koetaan epärationaaliseksi, myrkylliseksi ja ahdasmieliseksi mutta ETH-porukka pääsee näistä syytöksistä aina vapaaksi.

Täällä ei välttämättä porukka tiedä että Castelieron tietolähteenä on toiminut lähes täysin Bankless joka on "ETH-maksimalisti" -podcast. Taitanut olla jotain myös Raoul Palilta, joka on siis self proclaimed kryptomaallikko, joka laittoi likvideistään 80% Ethereumiin ainoastaan network effect- teesinsä vuoksi.

 

 

Ethereum on isoin omistukseni.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -
Meuro kirjoitti:

DUSK:n aja SYS:n liekittämiseen olen vähemmän törmännyt

 

En puhu nyt mistään bitboycrypto/tothemoon- jutuista.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -
Meuro kirjoitti:

Mikäs muuten mun Syscoin kyssärissä oli vikana?

 

Monet itselle uskottavat kryptohahmot ovat viime viikkoina puhuneet rotaation etenevän (kryptomarkkina rotatoi esim BTC/alt L1/DeFi/metaverse+gaming välillä) ZK -rollupeihin ja tähän parhaat kandidaatit heidän mukaansa ovat DUSK ja SYS. Itse otin tästä viimeisimmästä dipistä DUSKia hyvältä tukitasolta 0.27-0.28 holdiin muutamaksi kuukaudeksi. Stoppi toki alla jos pääsee vielä alempaa tankkaamaan. Pitänee tuota SYSiäkin hieman noukkia.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

RSK - sidechainin päällä toimiva Sovryn on mielestäni tällä hetkellä lupaavin projekti Bitcoinin DeFi- pyrkimyksille.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Solana täällä ainakin lähinnä treidinä - uskon että SOL/ETH tulee karkeasti tuplaamaan seuraavan 4-6kk aikana. Jos olen oikeassa, saan näin lisää Etheriä ikuiseen salkkuun. Plan B sitten pitää suurelta osin salkussa jos Solanan fundacase kehittyy tuona aikana.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa -

Olipas varsin yllättävä reaktio Jensiltä. Ei kai kukaan mitään oleta, vaan sun seuraajana sitä vaan toivoo ja pyytää lisää. Laitoin varmuuden vuoksi hymiön että viestin henki tulisi läpi. Sen sijaan sinulla vaikuttaa olevan oletus saavasi ääniä kisassa, jossa muut kilpailijat antavat paljonkin valueta seuraajilleen eri kanavissa. Mitä muita kriteereitä äänestäjillä tällaisessa kisassa on mielestäsi?

Näytä koko viesti