Olet täällä

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 1.8.2021 03.38

Never_too_old_to_rock kirjoitti:

Heissan! Mulla on pienimuotoinen henkilökohtainen haaste, johon toivoisin forkalta tulitukea. Olen aikaisemmin ollut BNB-maksimalisti, lähinnä sillä näkemyksellä että CZ on keksinyt kivoja juttuja kolikon ympärille, mm. Binance Smart Chain jne., jo(t)ka kolikon arvoa on mukavasti tuonutkin ylöspäin. Tällä erää en enää usko että BNB tulee keulimaan merkittävästi, lähinnä Binancen ongelmien takia (SEPA-siirrot, oikeusjutut jne.), ja eihän tuolla suljetulla ketjulla luultavasti mitään merkittävää ratkaista tulevaisuudessa. Olen alkanut miettimään että lataisin merkittävän osan BNB-kassasta johonkin muuhun kolikkoon, mutta en tiedä mihin? Foliosta löytyy myös merkittävä osuus ETH, ja siivut mm. Fantom, Solana, NEO, Graph. Löytyykö täältä apuja pienellä perustelulla kylkeen?

Stacks, STX
Twiittiketju:

ja yksi twiitti lisää

Näytä koko viesti
Kiinalaiset osakkeet ja sijoittaminen Kiinaan - 30.7.2021 05.32

Näytä koko viesti
Maailmantalous 2021 - 28.7.2021 07.19

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 25.7.2021 06.13

Casteliero kirjoitti:

Miten muuten @johannes ankelo, onko näkemystä miten Squaren DeFi-tuotteet vaikuttaa Stacksiin? Squaren DeFit on toki tuotteita ja Stacks alusta, mutta samoista tuotteista varmasti alussa kilpaillaan saman ekosysteemin sisällä, ja samoilla narratiiveilla.

Ei ole näkemystä enkä olisi täysin varma että Stacks on edes alusta Squarelle. Todennäköisesti on, sillä Stacks Acceletorin vetäjä lipsautti Redditissä siihen suuntaan pari kk sitten. 
Stacks DeFi ei ole vielä edes mainnetissä. Arkadiko Protokol ja Swapr rakentaa DeFia. Jack seuraa Boom wallettia Twitterissä, se on mielenkiintoinen projekti. Aika vapaa pelikenttä siis tuotteissa toistaiseksi.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 21.7.2021 08.04

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 21.7.2021 01.52

Stacksin devit tekivät jonkinasteisen läpimurron, johon ilmeisesti Ethereum, Cardano jne ei pysty. 
"The first Bitcoin transaction crosschain on Stacks"
"You can trigger a smart contract based off of sending bitcoin wallet to wallet. Stacks is able to watch the bitcoin blockchain and execute smart contract conditions based on what it sees. An example, you can buy an NFT via Bitcoin, and then you'd have the NFT in your STX wallet."
Onko tämä devien nörtteilyä vai oikeasti merkittävä askel eteenpäin? Itselläni on vaikea hahmottaa tämän merkitystä suuremmassa kuvassa.

Näytä koko viesti
Inflaatio - 15.7.2021 06.56

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 10.7.2021 08.06

Casteliero kirjoitti:

Siinä mielessä tuo vertailu Cardanoon on vähän huono. Cardanolla on kuitenkin yksi suurimmista ja aktiivisimmista yhteisöistä kryptoissa. 70% kolikoista on steikattuna. Ja heillä on oikeasti se akateeminen osaaminen siellä taustalla ja satoja tutkimuspapereita. Että kyllä ne vielä painii vähän eri sarjassa, mutta kyllä sillä Stacksillä silti on varaa nousta.

Stacksin takana on PhD:t Princetonin distributed systems-osaamisesta, joten kyllä sielläkin on vahvaa osaamista akateemiselta puolelta. Tutkimuspapereista en niin tiedä, koska...

...itse käytän Xverseä, Stacksin yhtä wallettia, STX:ieni stackaamiseen ja BTC säilyttämiseen. Vaimoni ja muutaman tuttavan kanssa chattaan Pravican appilla Telegramin tai Whatsappin sijaan. Kukaan ei pääse käsiksi dataani tai chätteihini. Hommasin monta .btc domainia BTC.US kautta. Säilytän DID:sejäni Wise-appissa. Syvitan kautta mainaan pian Stacksia poolissa. Miami Coinin mainaus alkaa tässä kuussa. johon osallistun. Arkadiko tuo 1-2kk päästä DeFin toden teolla Bitcoiniin.

Cardano voi akateemisesti edellä, muttei niillä ole näyttää yhtään mitään reaalimaailmasta. Katsotaan mitä parin viikon päästä tapahtuu. Stacksilla on perustajan mukaan yli 30 dappsia jo livenä,

Painivat tosiaan eri sarjassa, mutta riippuu miltä kantilta katsoo. Molemmilla toki rutosti töitä edessä jalansijan saamiseksi ja/tai vakauttamiseksi.

EDIT: Stacksin heikkoutena on täysin onneton markkinointi. Monella muulla se taas vaikuttaa olevan liiankin suuressa painossa.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 10.7.2021 05.37

Q2 Stacks Ecosystem Updates: An Era Of Innovation On Bitcoin Is Here
https://newsletter.stacks.org/issues/q2-stacks-ecosystem-updates-an-era-...

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 10.7.2021 11.46

Casteliero kirjoitti:

Stacks on noussut hyvin kyllä viime aikoina ja vaihtovolyymit kasvanut merkittävästi. Onko sille jotain erityistä syytä? Onko jotain päivityksiä tulossa, tai jotain muuta?

Loppuvuodesta lanseeravat dappsit alkaa tiputella testnettejä. Koreassa adoptointi kasvaa vahvasti ja siellä pörsseissä vaihto on ollut vilkasta (Koreassa STX:llä voi maksaa eri 70 000 maksupisteessä) Dan Heldin newsletterillä saattoi olla marginaalinen vaikutus. Stacks listattiin Staking Rewards saitille ekaa kertaa. CityCoins kerää yllättävän paljon kiinnostusta eri puolilta ja MIAn mainaus alkaa pian.

Eli se on saanut marginaalista näkyvyyttä eri paikoissa. Stacks Acceleratorin vetäjän mukaan Stacksin Clarity-ohjelmointikieli kerää korkealaatuisia kehittäjiä ja hän väittää olevansa todella innoissaan loppuvuoden lanseerauksista. Mene ja tiedä.

Täältä näkee osan Stackin kehitteillä olevista Dappseista. https://www.app.co/

Stacks 2.0 lanseerattiin tammikuussa ja sillä on jo 28 dappsia livenä. STX market cap 1,5B. ADA ei mitään livenä ja market cap 43B. Tuntuu että varaa nousulle riittää. Itse uskon edelleen varmaankin turhankin sokeasti että Stacks yllättämään monet loppuvuoden kasvullaan. Odotettavissa vielä listaukset mm Coinbaseen, Krakeniin, Geminiin.

Stacks 2.1 syys-lokakuussa nykyisen tiedon mukaan. Se tuo mukaan "continuous stacking" function. Tällä hetkellä täytyy pitää yksi sykli väliä stackaamisessa.

Näytä koko viesti