Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Antti Hyppänen wrote:

Mielenkiintoista tässä ja Ordinals-keskustelussa on se, miten ensimmäistä kertaa ollaan mun mielestä näiden "kahden suuren" kanssa ajauduttu tilanteeseen, jossa ikään kuin kehitys uhkaa "karata hallinnasta". Bitcoinin tapauksessa ehkä vielä räikeämmin sinänsä tylsä Taproot-päivitys avasi melkoisen Pandoran lippaan ja toi shitcoin-kasinon Bitcoin-lohkoketjuun. Ethereumin kohdalla nyt vasta keskustelu on ilmeisesti alkamassa, että onko re-staking hyvä juttu vai ei.

Saa nähdä aletaanko tulevina vuosina käydä tosissaan keskustelua tästä (tai muista ominaisuuksista) sillä idealla, että protokollan päivityksiä halutaan peruuttaa. Onhan tuota kovimmat Bitcoin-maksit jo väläytelleet, että nyt pitäisi tehdä päivitys, jolla estetään tuo Ordinals-protokollan witness-datan hyödyntäminen nykyisellä tavalla.

Miten Ordinals-protokolla on kehityksen "karkaamista hallinnasta"?

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Mainio pod, kiitos jakamisesta.

Teemu näemmä aloittanut oman podcastin, josta tullut 6 jaksoa. Tässä viimeisin:

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Arthue Hayesin teesit siitä miten treidata The Merge. ETH-flexive

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Bitcoin-maxeille Lightningin compliance ja sensuuri on tosiaan aika mielenkiintoinen pala purtavaksi laugh
Lyhyt ja ytimekäs thread asiasta.

 

Lightning is the ultimate Maxi compliance stack

🧵A thread 👇

— Gūs (@guzcodes) August 16, 2022

 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Checkmaten Twitter Spacessa keskustelu jatkui miehen tekemän videon pohjalta. Keskustelun aiheena on siis steikkaamisen keskittyminen muutamiin käsiin ja Checkmate (ja moni muu Bitcoin-leirissä) uskoo, että Ethereumin hinta tulee todennäköisesti nousemaan voimakkaasti. "The number very likely will go up but at the price of selling your soul"..tarkoittaen, että keskittyminen on ETH:n nousun hinta. Jos siis keskittyminen ei ole ongelma, niin tuskin kannattaa vaivautua kuuntelemaan Spacea tai katsomaan videota. Aika objektiivisen oloista analyysiä mun silmiin ja korviin ja Checkmate toivookin argumenttiensa haastamista ETH-eksperttien toimesta Twitterissä. 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -
Antti Hyppänen kirjoitti:

Bankless esim. käsitteli äsken aihetta muutaman minuutin: https://www.youtube.com/watch?v=-7AEIKDIbg8&t=1250s

Siellä on jo yli 4 miljoonaa Etheriä steikattuna ja Lidolla on yli 90% siivu liquid staking -sektorista. Monia huolettaa tuollainen keskittyminen, kun Lido on ylivoimaisesti suurin yksittäinen depoaja Ethereumissa.  "Some people call it the biggest systemic risk with Ethereum since The DAO"

"Lido currently has the highest share of deposits in Ethereum’s proof-of-stake chain, at 32%, significantly larger than any other party. This is a growing concern in terms of security and it’s prompted an ongoing discussion on the protocol’s governance forum." (https://newsletter.thedefiant.io/p/-hasu-lidos-staked-eth-poses-no-systemic).

En osaa itse arvioida onko tässä kehittymässä joku "too big to fail" entiteetti. Toi menee vähän turhan syvään päätyyn sen osalta mitä ehtii itse seurata.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

vaikuttavaa 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Huomasin että olin postannut kaksi viestiä, poistin niistä toisen ja samalla foorumilaisen "A" vastaus viestiini poistui samalla. Otin ylläpitoon yhteyttä A:n viestin palauttamiseksi, ei poistettu tarkoituksella. Pahoitteluni.

Viesti tuli kyllä perille ainakin minulle laugh 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -
A kirjoitti:

 

Johannes Ankelo kirjoitti:

Ostin Lunaa pienen siivun muutama päivä romahduksen jälkeen kun huomasin yhteisön taistelevan olemassaolonsa puolesta kiivaasti. Katsotaan pääseekä kuuhun asti, mutta isot rispektit Lunaticseille uskomisesta, kävi miten kävi. 

 

Mitä kunnioitettavaa on osallistua ja hypettää huijausta? Terran dollari-stablessa oli 20% vuosituotot "riskittä" kuten markkinoivat (Anchor-nimisen palvelun kautta). Näissä shitcoineissa on aina melkoiset viritykset, että homma on tarpeeksi vakuuttavaa ja "too big to fail", sitten ahneus ja typeryys kohtaavat.

Tuossa ei ole mitään "yhteisöä" sen enempää kuin vaikka mitä Wincapitassakaan oli. Terra/Luna/UST/Anchor -kuvio on muuten harvinaisen paljon Wincapitan oloinen, vastaavat lupaukset ja "yhteisö" ympärillä. Oliko Wincapita sinun mielestä myös varteenotettava yhteisö, joka ansaitsee "isot rispektit"? Mielestäni Do Kwon on vedättäjä & Terra/Luna/Anchor on suht selkeää scämmäilyä eli normaalia shitcointoimintaa ja tällä kertaa sehän onnistui valtavan hyvin -- ja edelleen porukka vaan uskoo. Kuinka tyhmiä ja ahneita voi ihmiset olla. Toki aina voidaan perustella, että tässähän nyt vaan hei rakennetaan uutta ja rapatessa roiskuu. (Terra/Luna-kuviossa ei muuten ollut mitään uutta tai mielenkiintoista, paitsi vähän kehittyneemmin tehty suht näkymättömäksi saatu pyramidihuijausmekanismi...)

LUNA/BUSD-pari aloitti juuri treidaamisen Binancessa muutama tunti sitten. Jos meinaat, että Luna-"yhteisö" hyväksyi ehdotuksen Luna 2.0:sta vain sen takia, että saisivat exit-likviditeettiä päreiksi menneille possilleen niin käy toki koppaamassa helpot tuotot shortista.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Onko jostain tullut jo lisätietoa Beacon chainin re-orgin vaikutuksesta The Mergen aikatauluun? Ilmeisesti elokuu on edelleen suunnitelmissa.

https://cointelegraph.com/news/ethereum-beacon-chain-experiences-7-bloc…

Näytä koko viesti