Sijoitustiedon kysymysketju -

Kiitos Bingo tästä tiedosta !

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju -

Miten minun osakkeet siirtyvät paikasta toiseen ? Vai siirtyvätkö ollenkaan ? Olen nyt ehkä vaihtamassa osakekauppa alustaa ja haluaisin koko salkku ja sen sisältö siihen uuteen kauppapaikkaan.

 

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju -

[quote=Bingo53

Puhutko nyt ajantasaisesta hinnasta vai 15 minuuttia viivästetystä hinnasta?

Pankkien perussovelluksissa hinnat ovat viivästettyjä. Niinpä olen avannut läppärissä toisen välilehden ja avannut siihen yahoo financen, jonka sivuilla näkyy ajantasainen kurssi kaikkialla maailmassa, myös Suomessa.

Esimerkkinä Kone Oyj: https://finance.yahoo.com/quote/KNEBV.HE?p=KNEBV.HE&.tsrc=fin-srch

Ajantasaisella hinnalla välttyy maksamasta liikaa vaikkakin rajahintaosto tekee ajan kanssa saman.

Minulla on se Sijoittaja palvelu eli ajantasaiset hinnat. Tänään olin aamulla heti valmiina hintaan 25,2 mikä olisi pitänyt olla ihan ok ja sitten alkoi nousuralli ja aloin poistaa toimeksianto ja korottaa , poistaa ja korottaa , poistaa ja korottaa. Päädyin maksamaan 26,0 mikä ei ehkä ollut niin hyvä ratkaisu. "Tiesin" että se tulee nousemaan mutta en päässyt mukaan juhliin. Mulle riittää sellaiset 0,8-1.0 pienet nousut siksi tämä kirvelee. Ja mistä sen tietää hyväksytäänkö ylipäätänsä ja milloin se toimeksianto hyväksytään ? Minun kokemus on se että toimeksianto hyväksytään heti , siis ihan 5 sekunnin sisällä, TAI sitten sitä ei hyväksytä ollenkaan ja joutuu poistamaan ja nostaa hintaa.

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju -

Hei,

Voisiko joku kertoa miten prosessi toimii tai antaa vinkkejä aloittelijalle. Teen osakekauppaa Osuuspankin alustalla. Kun pörssi aukeaa klo 10.00 ja minulla on OSTO toimeksiantoja, tuntuu siltä että muitten toimeksiannot menee läpi mutta minun ei ja hinta silti sama kuin muilla. Kurssi nousee samaan aikaan ja yritän saada ostettua. Sitten korotan hintaa vähän ja sekään ei auta, toimeksiannot eivät mene läpi. Lopputulos on se että maksan "ylihintaa" ja toimeksianto menee läpi. Ihan niin kuin olisin siinä jonossa viimeisenä koko ajan.

Onko tälle mitään tehtävissä ? eri alustat toimii eri tavalla ? Oikein paljon kiitos jos joku kertoisi vähän tästä.

Näytä koko viesti