Olet täällä

Venäjän tilanne - 28.9.2022 01.58

Tuohan on mitä mainioin spotti Venäjälle räjäyttää itte ja syyttää länttä hyökkäyksestä. Sopii hyvin siihen narratiiviin, mitä ne on kansalle syöttäneet jo vuosikausia. Osa nyt kutsutuista voi jopa motivoitua tollasesta. Saas nähä miten Putleri tuon spinnaa.

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne - 27.9.2022 10.05

hode kirjoitti:

Merkeliä vedettiin kölin alta huolella.

 

Eipä kauheesti enää jutella Niinistöstäkään Putin-kuiskaajana. Mitäpä sitä kaukaisia muistelemaan.. devil

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 22.9.2022 07.30

 

Valtion talousarviossa 2023 on tavoite terveyskeskusten lääkärikäyntien kasvattamiseksi 2,4 miljoonalla käynnillä (+28%). Erittäin tärkeä muutos, joka kääntäisi pitkään jatkuneen huonon kehityksen. Tämä muutos on rahoitettu budjetissa.

— Aki Linden (@LindenAki) September 21, 2022

 

Mä jätän nyt vaan tähän. laugh

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 10.9.2022 10.14

https://hommaforum.org/index.php/topic,89991.30000.html

Hommalta nopsaan päivittyvä sotauutiskooste-ketju, josta löytyy aina kiinnostavaa luettavaa. Samalla saa silmäyksen kuinka huuruisissa mielenmaisemissa hommaosaston päivystävät putinistit ovat. Tää joukko tuntuu jakautuneen nyt konservatiivista ja etnonationalistista venäjää fanittaviin menetettyihin tapauksiin sekä jonkinlaisiin venäjä-apologisteihin, jotka pitkin hampain tuomitsevat Venäjän hyökkäyssodan ja mutisevat selittelyitä partoihinsa, kun se sota sujuu niin kertakaikkisen surkeasti. 

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 8.9.2022 05.37

https://areena.yle.fi/podcastit/1-63135402

 

Hoksasko Aki Numpan haastattelua tässä ohjelmassa? 37:00- 

Mitkä tarkalleenottaen on ne eri pelisäännöt, joista Numppa hokee läpi haastattelun?  Vai onko kyseessä ne klassiset pelisäännöt? Kyllähän mäkin mutku..

 

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 11.8.2022 07.28

Minkälaisia podcasteja kuuntelette Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan tiimoilta? Suositelkaa. Seurailen noita suosituimpia suomalaisia podcasteja, joissa tuntuu olevan aika lailla samoja kiertäviä vieraita. Mitään pelkästään Ukrainan tilanteelle omistettua suomenkielistä blogia en tiedä, "Pekka Toveri" hakusanalla löytyy joka kuukausi jonkin kanavan kautta uutta materiaalia. Lyhkäsesti löytyy päivittäistä tilannekuvaa ylen ykkösaamun yhteydessä. Ylen uutispodcastissa on mielenkiintosia ja hyvin tehtyjä 20min juttuja, on muuten onnistuneimpia ylen viime aikasia ajankohtaisohjelmia.

 

Enkunkielisistä en oo vielä törmännyt PP:nkin suosittelemaan Denys Dadydovin youtube-kanavaan. https://www.youtube.com/c/RoadHomeMotorcycleVlogs

 

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 6.8.2022 07.05

Protip: jos monogamia alkaa kyllästyttää, vetäkääpä viagraa, stimulantteja ja seitinohuesti kannabista ja kutsukaa vaimo makuuhuoneeseen. Voit tarjota paria jälkimmäistä vaimollekin, mutta sitten on kyllä parempi kutsua pari kaveriakin sinne makuuhuoneeseen vaihtopelaajiksi eikä se ole ihan monogamiaakaan enää ole, lystiä kyllä. Ymmärrän polyamorian jos se tarkoittais vain sitä, että minä saisin pökkiä vapaasti. Oon liian mustasukkainen, jos emännänkin pitäisi saada kulkea. Miten sit kahden naisen kanssa, kun molemmilla on yhtä aikaa kiukkupäivät? FML. crying

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 31.7.2022 11.31

Uskon, että jenkkien peli on alusta asti ollut antaa jossaki vaiheessa noita kunnon ohjuksia ja f16 jopa. Aluksi antavat kevyesti, ja sit vähän enemmän ja jos ei tuu reaktiota niin lisää. Tuota Venäjän pelikirjaa voi käyttää molempiin suuntiin.

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 31.7.2022 11.28

Tuohan kehittää paremmin hyökkääjän taitoja, kun saa puolustaa maksimilla ja kytätä spotteja katkoihin ja nopeita sijoituksia paineen alla kohti maaleja. 

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 23.7.2022 07.03

Rydman on joidenkin konservatiivisten mielipiteidensä takia ollut monelle punavihreällä toimittajalle kauhistus. Woke ja metoo-väelle nyt riittää, että jalkojen välistä roikkuu riittävästi lihaa ja jos roikuttaja on oikeistolainen, sen kiimaisempaa. Mulle jäi fiilisriidit groomaukselta vaikuttavasta toiminnalta noiden lukuisten junnujen suhteen, mutta perversiot ei ole laittomia. Hmm.. ehkäpä keissin laatijoiden tarkoitus olikin saattaa lukijat tällaisen epäilevän epätietoisuuden tilaan. Olihan noi hesarin keissin avaintodistajat "paskottuja" motiiveiltaan. Usein tällaisissa nostoissa nousee esiin muita uhreja, jos niitä on mutta nyt ei ole kuulunut mitään. Overall niin löyhästi hesarilta kasattu juttu, että tässä voisi olla paikka räpsäyttää törkeästä?  kunnianloukkauksesta tuomio. Muistaisi mediakin jatkossa rakennella paljastusjuttunsa tukevammalle pohjalle. 

Näytä koko viesti