Suomen presidentinvaalit 2024 -

Mulla on muistissa Stubbin pääministerikauden pöljät mokat,jotka lopulta johtivat eroamiseen. En ole koskaan tykännyt tyylistä ja mies vaikuttaa typerykseltä. Ei soveliasta materiaalia poliittiseksi johtajaksi, vaikka kokoomuslainen onkin. 

Haavisto on ollut viime vuodet ajan hermolla, arvokas diplomaattitausta. Joku sanoo, että Al-hol ja sen persuvirkamiehen vinguttaminen, mutta ite arvostan poliittista johtajaa, joka osaa myös käyttää pikkasen kyynärpäitä. Pressa saa nimittää jotain toki, mutta tuskinpa se yhtä paha on kuin punamummu. Mulla on hiukan konservatiivinen maku näiden piikkipaikkojen kavereiden suhteen, joten Haavistossa eniten tökkii ne seiskajutut sen tosi nuoren assaripojan pökkimisestä. En halua mitään elostelevaa kotimaista Clintonia valtaan. Fight me on this one. Homoudelle ihan sama ja oishan se kyllä pätevä ukkeli. 

Tykkään kyllä J-Ha:sta, mutta rasistinen autisti(?) lauman kärkeen. Ei kiitos, ei vaan toimisi eikä edes ole realistinen vaihtoehto muutenkaan, koska liian inhottu. Ja kyllä, sanoin rasistinen. Ei kukaan tööttää 10+ vuotta someen somali sitä ja ullatus tätä -tason läppää olematta pohjimmiltaan rasistinen. Niin se vain menee.

Rehn siis ekalla ja tokalla kierroksella. Jos ei tokalla mahdollista, niin Haavisto hivenen vastahakoisesti. Rehnissä yks iso juttu on, että se riskeerasi miltei kaiken asettumalla puolustamaan ystäväänsä Alpo Rusia siinä vakoilukeississä. Jos siinä juttussa ois ollut pientäkin perää, Rehnin poliittinen ura olis ollut taputeltu. Kertoo pikkasen ihmisen luonteesta. Eurofiilihän se toki on ja kepulainenkin perkele, mutta kovalla kokemuksellaan tuosta lössistä varmaan niukka ykkösvaihtoehto assarinkauhu vanavedessään. 

 

 

Näytä koko viesti
Suomen presidentinvaalit 2024 -

Oliko muiden mielestä Mika Aaltola ensimmäisessä ehdokkaiden välisessä keskustelupaneelissa, Helsinki Talkissa, täys pannukakku? Osallistujina Rehn, Haavisto, J-Ha ja Aaltola. Akin viljelemä puppugeneraattori kuvasti ulosantia ja jos runi ei tuosta parane, niin saako edes viittä pinnaa ja haaveet oli sitten siinä.

Ihastuin Aaltolan habitukseen ukrainan sodan sytyttyä ja tykkään ideasta politiikan ulkopuolelta tulevasta mustasta hevosesta pressavaaleihin. Kukapa ei? Draaman kaarta syntymässä. Kuitenkin, mitä enemmän Aaltolaa kuuntelee ja seuraa, sitä enemmän alkaa sylettää. Puppugeneraattori jo mainittu ja kampanjan avauslinen perusteella omahyväinen. Tunkis jo tasavaltalaishyveensä.. Oikeestaan tää noudattaa kaavaa, joka tuttu varmaan jokaiselle: toisinaan tapaa tietynluonteisia ihmisiä, jotka tekevät aluksi hyvän vaikutuksen, mutta mitä enemmän tutustuu, sitä enemmän alkaa tökkiä ja lopulta ajattelee, että hitto mikä tapaus ja välttelee jos mahdollista. Aaltola varmaan reppais ihan kivasti kaikissa kissanristiäisissä, mutta olisitteko valmis antamaan tämän kaverin hoidettavaksi ulkopoliittisia prosesseja, jotka vaatii jäänkovia hermoja ja yhteispeliä eri poliittisten toimijoiden kanssa tyyliin toi nato-prosessi? Yleensä noilla pyrkyreillä kusee just yhteispeli-taidot ja paineensietokyky johtuen tuosta.. tietynluonteisuudesta.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -

Farseer wrote:

  • Viinaa eri muodoissa, mieluiten ystävien parissa
  • Sarjamaratoneja
  • Pelejä tietokoneella, lautapelejä ja muita pelejä
  • Kaikenlaista herkkuruokaa 

 

Puolet tuosta sinkkumiehen hupailuja. Ootko harkinnut tai kaipaillut vakavaa parisuhdetta? Oikeanlainen kumppani, tasapainoinen ja vuorovaikutustaitoinen, voi olla todellinen game changer. Uskallan sanoa, että avaa perspektiiviä, millaisista asioista voi saada nautintoa elämässä ja väitän, että vaikka maksaisit lopulta valtaosan osan koko show'sta, pitäisit sitä heittämällä elämän parhaimpana sijoituksena. Pakko kuitenkin mainita, että jos vääränlainen kumppani,  niin puolestaan saat perspektiiviä, millaisista asioista elämässä voikaan kokea kärsimystä.. 

Näytä koko viesti
Päivän politiikka -

No johan ollaan aikoihin eletty, kun maahanmuuttokriittisestä-liikkeestä löytyy rasisteja. =D

Hyvin hoidettu Purralta, typeryydet myönnetty muttei alistuta hysteerisen vasemmiston tuomittavaksi. Olipas melkosta kiukkunen akka se scriptaan raapustellut Riikka. Mikähän lie vaivannut..

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -

En lähtisi epätoivoisten hetkien varalle näitä psyko-fysiologisia keinoja luonnehtimaan. Nämä on tällasia luonnon omia stimulantteja sillä erotuksella, että laskua ei ole. Taisitkin mainita aiemmin, että huuhtelet toisinaan tauolla kasvot kylmällä vedellä. Se on yksi, suihku on vain hc-versio tästä. Kerroit, että tauolla menet usein sohvalle hengittelemään jalat pikkasen ylös käsinojalle. Tähän voi yhdistää opiskelun avuksi suositeltavaa lyhyttä hengitysharjoitusta. En tiedä kunnollista suomenkielistä termiä, googlaa Nadi shodhana -breathing. Näitä on enemmänkin, paljehengitys jnejne.  Näppäriä juttuja istuntojen loppupuolelle, missä yleensä tulee ne tärkeimmät päätökset niin turtseissa  kuin käteisissäkin(syvät pinkat).

 

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa -

Kokeiles huvikseen käydä neljännen tunnin tauon kohdalla joku 2min jääkylmä suihku siten, että käyttelet päätäkin suihkun alla välillä. Pitäis lisätä loppurypistykseen skarppia.

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne -

Uskon, että Prigotzin ois yrittänyt mennä päätyyn asti, jos avauksen myötä olisi ilmaantunut tukijoita. Luki peliä ja otti exitin. Teekuppeja, kalsareita ja ikkunoita syytä vältellä tästä eteenpäin. Afrikan viidakko kutsuu..

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne -

 

Harmi, ettei ole lähtenyt käyntiin tehokkaammin vaikka toki tiedettiin, että syvyyteen linnoitettuihin asemiin ei upota kuin kuuma veitsi voihin. Pisteet silti, että kykyä tarkastella kriittisesti eikä syöttää lisää lihaa myllyyn mikä on örkkien modus operandi. 

Toivottavasti lännen kabineteissa ymmärretään, että hidas alku tai mahdollinen epäonnistuminenkin on vain syy painaa lisää kaasua, eikä jarrua. Kyllä ne linjat murtuu, kun annetaan lisää sopivia työkaluja. Lännen Venäjä-suhteet on jo pääasiallisesti jäässä: lisäpakkasen hyödyt > liennytys.

Kiinnostavaa, miten Bidenin hallinto hoitaa ukraina-avun tulevat pressanvaalit silmällä pitäen. Kiihtyyköhän apu ajatuksella, että annetaan rauta ennen kuin mahdollinen rebublikaanimörkö pääsee nihkeileen. Silkan rahallisen avun voi hoitaa Eurooppakin ja poislukien kaikkein pähein high-tech kyllä sitä raskasta kalustoa täälläkin on. Esim. Espanjalla on valtava leopardi-tarha jnejne.

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne -

(start 3:14)

Ei helevetti, ryssäkenraali siis komentaa porukan kasaan pitääkseen pep-talkin => himars BOOM. Tuohan on  jo vastuutonta murhaa.

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne -

(start 3:14)

Ei helevetti, ryssäkenraali siis komentaa porukan kasaan pitääkseen pep-talkin => himars BOOM. Tuohan on  jo vastuutonta murhaa.

Näytä koko viesti