Olet täällä

Sähköpotkulaudat - 17.5.2022 05.06

Minkälaisia lukitusratkaisuja ootte käyttäneet? 

Oon tosiaan päättänyt nyt hankkia ton Ninebotin MAXin, siinä on tosiaan roiskesuojaus IPX5, mikä kestää märän kelin kunhan ei suorastaan jokea ylitä. Onko jotain lisävarusteita, mihin ootte olleet tyytyväisiä?

Näytä koko viesti
Sähköpotkulaudat - 16.5.2022 09.17

Rogue kirjoitti:

Sadekeli ja sähköpotkulaudat ei kyllä toimi kovin hyvin yhteen. Monilla laudoilla ei ohjeiden mukaan saisi ajaa ollenkaan sateella. Esim Xiaomi ei ollut virallisesti kai edes oikein kunnolla roiskeen kestävä. Nykyinen E-wheels on, mutta ei silläkään kovin terveellistä ole sateella painella ja tuskin isoihin lammikoihin uppoamista kovin hyvin kestää.

Tuossa E-wheelsissä on ip56-sertifikaatti eristyksessä, mikä on sadekelille tarkoitettu. Selvittelen just yhdeltä jälleenmyyjältä mikä ero käytännössä on ja mikä tuossa MAXissa on (ip52 normi roiskesuojaus). Pistän tietoa sit tännekin päin. Kiitti vastauksista -keep them coming! 

Näytä koko viesti
Sähköpotkulaudat - 16.5.2022 08.16

Jaatinen kirjoitti:

Viime syksynä oma hurahtaminen lähti vuokraskuutista..

Kiitti vastauksesta! Juuri mitä hain. Jaksaisitko vastata pariin lisäkyssäriin? Miten pelittää sateella ja minkälaisella talvialustalla oot käyttänyt, pelittääkö se esim auratulla tiellä? Itellä olis käyttö kaupungin ydinalueilla tiestöllä, jota aurataan erittäin säännöllisesti sellasta 6,5km matkaa suuntaansa. Käytätkö renkaiden täyttöön jonkinlaista automaattihärpäkettä, jolla voi tsekata samalla paineet?

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne - 15.5.2022 06.08

KokenutMies kirjoitti:

Kysymys Ukrainasta on pidempi ja monimutkaisempi...

Ei muuten ole, millään valtiolla ei ole oikeutta hyökätä toisen valtion kimppuun, murhata ja raiskata siviilejä. Aivan sama mitä mieltä olisivat itsenäisyydestä, aivan sama kuka rahoittaa tai on rahoittamatta(=totta) oppositiota, aivan sama syöstäänkö likainen Venäjää lutkuttava presidentti vallasta vai ei. Hyökkäyssota on väärin. Ymmärrän humanitaarisen interventio a'la Jugoslavian sisällisota ja serbien etniset puhdistukset. Ymmärrän Afghanistanin ja talebanin puhdistamisen, koska sieltä käytännössä valmisteltiin massiivisia terrori-iskuja. Mutta Irakin invaasio oli esimerkiksi väärin. Venäjällä ei ole minkään valtakunnan perusteita ja oikeuttaa vyöryttää siviilejä terrorisoivaa örkkilaumaa Ukrainaan rosvoamaan. Ja ei muuten tuon erikoisraiskausoperaation jälkeen venäjänkielinen vähemmistökään ole kiinnostunut suuren ja mahtavan Paskastanian federaation kansalaisuudesta. 

Teidän Putinistien jutut kuivuu aina siihen, että hyökkäyssota on väärin. Piste. Onneksi me mennään NATOON, ei tuu ryssä rajan yli pitkään, pitkään aikaan. Alkutalven jännittynyt fiilis on muuttunut kevään iloksi, kun r-sanojen armeija ammutaan ja räjäytellään kappaleiksi Ukrainassa ja on osoittautunut koko maailman yhteiseksi naurunaiheeksi. Ja miksei olisi? Panssarivaunujen tykkitornien korkeushyppykilpailuja hupaisampia videoklippejä en ole kuin silloin, kun JR teki blackjack-opetusvideoita pokeritietoon. 

 

Näytä koko viesti
Kyttäruutu - 9.5.2022 07.58

Postiltahan saa ovellekanto-palvelun. Onko laatikon lähistöllä mitään korkeampaa, johon saisi cctv-tyylisen kameraratkaisun? Nehän alkaa olla nykyään jo hyvälaatusia. Eli laatikolle liiketunnistimesta syttyvä valo ja kamera tallentaa. Sitten vaan esson baarille kuvaa näyttämään. Kyllä se luuseri löytyy. Onpas vittumainen riesa. frown Kalliiksihan nuo vastatoimet tulee, mutta eihän kostolle voi laskea hintaa. devil

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 30.4.2022 10.19

Puola lähetti 200 T72-taistelupansua ja lupautuu turvaamaan Slovakian ilmatilaa jos ja kun Mig-27 lähtee Ukrainaan. Tulee panssarihaupitsia, kevyitä vaunuja, torjuntavaunuja ja muuta näppärää kalustoa. Kesällä maastokin on kuivaa. Tulee r-sanoille pirullisen kuumat paikat, ukrainalaiset lähtee puskemaan kunnon vastahyökkäykseen tuon suurlol-hyökkäyksen kuivuttua kasaan. 

 

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 28.4.2022 07.46

Mielenkiintoista ensikäden tietoa taistelukentältä.

 

 

THREAD: I’ve arrived in Dnipro to begin covering the battle for eastern #Ukraine. Dima has been fighting since early March.

“It’s like WWII but with modern technology. 2014 was a playground compared to this.”

* I have permission to tweet his photo & all comments. pic.twitter.com/dy5s5D2zB0

— David Patrikarakos (@dpatrikarakos) April 27, 2022

 

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 26.4.2022 03.51

Uutta matoa koukkuun! wink

(Taisit muuten typottaa tossa 2014 - 2020 uudelleennaimisissa kohdassa. )

Pelasitko muuten 2010-luvun alussa vielä nettiä vai olitko jo palannut kasinoille?

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 23.4.2022 11.30

joeplotter kirjoitti:

Äitimuorilla on suomenvenäläinen ystävätär. Surullista kuulla, miten hämilleen on mennyt ja propagandaa nielaissut... ...Jäin pähkäilemään, mikä psyykkinen mekanismi tuossakin toimii, kai se on jonkinlaista kieltämistä ja viiteryhmään linnoittautumista. sad

 

Kommentti: Putin on kuin netin kylmä rakkaushuijari – ja juuri siksi venäläiset uskovat yhä ”kohteliaisiin miehiinsä” Ukrainassa

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008766827.html

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 21.4.2022 07.16

Äitimuorilla on suomenvenäläinen ystävätär. Surullista kuulla, miten hämilleen on mennyt ja propagandaa nielaissut, kun kuulemma seuraa venäläisiä uutislähteitä. Kysyin, että miten Neuvostoliitossa kasvanut ihminen voi muka luottaa Venäjän valtiollisiin tiedotuskanaviin. Mutta niin vaan uskoo. Jäin pähkäilemään, mikä psyykkinen mekanismi tuossakin toimii, kai se on jonkinlaista kieltämistä ja viiteryhmään linnoittautumista. sad

Näytä koko viesti