Olet täällä

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 24.11.2021 08.32

Ootko kokeillu melatoniinia? Kärsin myös univaikeuksista ja melatoniinin(5mg) kanssa loppuyön heräilyt ovat jääneet ja saan 5-6 tunnin pätkän nukuttua ennen kuin nousen ylös.

Oli muuten hyvä se striimi Henri Koiviston kanssa. Sulla on lupsakat jutut, varsinkin kun asetelma on hyvä, että voi ottaa rennosti ja pikkasen siideriä kylkeen. Toivottavasti tapahtuu joskus toistekin. 

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi - 20.11.2021 03.34

Telari on ammattilaisten työkalu, siihen ei kannata sotkeutua ellei ole valmis panemaan tunteja sisään. Ulkoilmoissa mieluummin vaikka suihke taskuun ja pyrkiä suihkutuksen jälkeen juoksemaan turvaan.

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 20.11.2021 09.36

Onko sulla muuten tietoa miten sillä jenkkilään jääneellä nannylla (oliko se nepalilainen vai?) sujuu? Eiks sekin ollut pätevä tapaus?

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi - 18.11.2021 11.55

Muutama ajatus kodinturvaamiseen liittyen. Aiheen tiimoilta koulutusta armeijasta ja nuoruuden harrastuksista ja kokemuksista, mutta olen autuaasti unohtanut paljon, joten ei mitenkään asiantuntijan kommenteiksi näitä tarkoita enkä halua aiheesta vääntää.

Pesäpallomaila on parhaimmillaan pelotteena. Sitä on hankala käyttää ahtaissa tiloissa ja avarassakin paras liike ei ole huitoa vaan pistää päähän. Haluat nopeutta, tarkkuutta ja pääosuman efektin, jossa voitat hetken aikaa pistää seuraavan huolella sisään. Meleeväännön ongelma on kuitenkin hermot. Tavis kin pääsee käsikähmässä puolustusmoodiin, josta hyötyy suuresti, mutta meleeaseiden käyttö on erilainen leikki. Siinä täytyy haluta, osata ja pystyä satuttamaan toista elävää olentoa. Suuri ongelma on, että jos vastapuoli haluaa aseen paljastamisen jälkeen jäädä taistelemaan, vastassa on yleensä paatunut rikollinen tai stimuissa leijuva narkki. Toisen empatiakyky on geneettisesti surkastunut ja toisen kemiallisesti. On suuri vaara, että yhden läpipäässeen iskun sijasta joudut kärsimään tyyliin viisitoista. Rosvo saattaa reagoida uhkaan myös turvautumalla pistooliin.

Tuliase on helppo hermottaa point and shoot-malliin. Sama periaate sumutteilla. Näissä kannattaa ottaa huomioon myös lainsäädäntö. Mikä menee hätävarjelun liioitteluksi jne. Aseen hankkiminen on työlästä. Sähkölamaannuttimet kai laittomia. Yksinkertaisin ratkaisu voisi olla sopiva koira, sitähän monet ammatti- ja taparikollisetkin suosivat. Iso pelote ja luontainen puolustusvietti(haukkuminen vähintään). Suojelukoulutusta ei välttämättä tarvita. Sekin ottaa aikaa ja energiaa, mainittakoon kuitenkin että koiraa voi olla hankala "käskyttää" jonkun kimppuun ilman suojelukoulutusta.

Yllä oli hyvä kommentti kuitenkin, kuinka epätodennäköistä öinen kohtaaminen kotirosvon kanssa on. En älyttömästi stressaisi asiaa, mutta sulle helpoin ratkaisu voisi olla ottaa turvallisuuskonsultointi ammattilaiselta. Siellä on parasta tietoa näistä jutuista ja osaavat matchata uhkan ja varautumisen. Jos nämä jutut kaihertaa mieltä, niin on takuulla hyvä sijoitus omaan mielenrauhaan. 

Näytä koko viesti
Matkalla 50 miljoonaan euroon - 7.7.2021 12.09

Kesässä on parasta...  ja muutama viikko foorum-maanista Dharmaa. Olenkin paremman puutteessa seurannut ihastuttavan puolisosi some-kanavia. Vanha kunnon Dharmahan on upea esimerkki ohutnahkaisesta narsistista ja näissä postaustsunameista näkyy upeasti miltei koko psyyken kirjo ylikompensointeineen, tuohtumuksineen, syvälle juurtuneisiin ja ah niin tiedostamattomiin kateudentunteisiin, alfafantasioineen. Oikeesti, d-miehen viestihistoriasta vois järjestää kurssisisällön terapeutti-opiskelijoille. Näin kerran vuodessa, pienen hetken ajan.. aivan yhtä hyvää kuin pp:n blogi tai Jens fanipoikineen. Turmsin sanoin kaikenlaisiin hörhöihin sitä tykästyykin internetissä vai miten se menikään.

Kesänjatkoja!

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 17.4.2018 12.23

Interpolilla on mielenkiintoiset jutut, mutta ainut ongelma vaan on hänen tapansa värittää tai jopa keksiä asioita tarinoihin. Ite uskon, että hyvässä jutussa kuuluukin olla se 10-20 pinnaa maustetta, mutta kun joku jauhaa koko ajan sitä itteään ylittäen nuo pinnarajat 50-100%, niin menee maku kaikista jutuista. Se ei ole enää hauskaa, vaan ajanhukkaa.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 5.2.2018 04.14

D:llä on paha telli, kun toi negatiivisuus huokuu aina läpi. laugh

Näytä koko viesti
Pohjois-Korea - 30.11.2017 05.15

Saatan olla paranoidi, mutta onko kellään muulla tunne, että Dharma juttelee itsekseen tässä ketjussa toisen tilinsä kanssa? :D :D

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 12.10.2017 05.38

Kuuluuko muuten Lauritsalan Terminaattori siihen tonnin joukkoon, joka saa ilmaiseksi Mustreadin tilauksen? ;)

Näytä koko viesti
Sponda - 14.3.2016 05.43

Samaa mieltä PP:n kanssa. Toi kolumni oli laadultaan parempaa ammattilaiskamaa.

Näytä koko viesti