Olet täällä

Ukrainan tilanne - 29.1.2023 12.34

Roskalehdestä:

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009357777.html

Iran kertoo torjuneensa usean lennokin iskun sotilas­tukikohtaansa, tiedot tapahtuneesta vähäisiä

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 29.1.2023 12.02

 

 

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 28.1.2023 07.22

Korjatkoon joku, jos muistan väärin, mutta jenkeiltähän jäi Afghanistaniin kevyttä kalustoa. Hummereita jne jotka sopii patrol-toimintaan tai force reconin ylläkkö-iskuihin valmistautumattomiin ja kevyesti aseistettuihin kohteisiin. (Check HBO "Generation Kill") Huolto on sitten oma juttunsa, vaikka ihminen on kyllä kekseliäs otus, luulis ainakin ettei noissa autoissa vielä ole niin monimutkaista elektroniikkaa käytössä.

Näytä koko viesti
Pikkupron HömppäBlogi - 28.1.2023 07.13

Raise Your Weapon kirjoitti:
 En tiedä mitä mieltä olen sun ikäisen henkilön seksiturismista parikymppisten kanssa, aika surullista jotenki mutta samaan aikaan kai ihan normaalia - sen takia sitä rahaa kaiketi on tehty... 

 

Mitä pahaa siinä on, jos on innoissaan deittailusta? Ja tuolla päin maailmaa naisethan on usein vanhempien miesten perään -ja kaikkialla maailmassa naiset on varakkaiden ja menestyneiden vanhempien miesten perään.

Blogin pitäjällä on näköjään naisia kiehtova paketti kasassa. Oishan se nyt hemmetti vieköön sitä kuuluisaa seksuaalisen vallan väärinkäyttöä, jos sitoutuisi vain yhteen naiseen.. devil 

 

I am Henry Laasanen and I approve this blog. yes

Näytä koko viesti
Pikkupron HömppäBlogi - 27.1.2023 08.44

Sopii riittävällä kuvamateriaalilla höystettynä. devil

 

Kokeilin joskus tuota vapaata suhdetta, mutta ei sovi mulle. Tykkäsin kyllä sen suomista mahdollisuuksia, mutta paljastui kuitenkin, että omien karkkien jakaminen olikin sitten vaikeampaa tunnetasolla. Toki varmaan vaikutti, että ei ollut perhettä perustettuna. Olettaisin että kiinnostus sitoutua vain yhteen ihmiseen ois vahvimmillaan ennen sitä ja perheen alkuvaikeessa.. siis vaiheessa, sry. laugh Ehkä sit kun elämä puksuttaa raiteillaan ja jää aikaa pyöritellä päätään, nää hommat saattais kiinnostella enemmän. Miten PP:llä Nyt versus 15v sitten?

Näytä koko viesti
Höpinäketju - 27.1.2023 08.36

Pysytäänkö sijoitustiedossa luistinten päällä?

 

Hankin jouluna pitkästä aikaa luistimet ja testaillut kuntoilumielessä kuukauden päivät. Tulipa mahtava olo, kun kävin avaamassa aamun tuossa Pöllönkankaan kentällä, samalla napeista  Salen eilistä A-studion haastattelua korviin.  

Ihan mieletöntä, miten noi hokkarit on kehittyneet parissa vuosikymmenessä. Meinaan noi xxxl:stä haetut viidenkympin CCM:tkin tuntuu sellaisilta, joista lamavuosien kourissa varttunut sai vain kuolata. Osaako joku lukijoista muuten kertoa kokemuksia vähän paremmista luistimista aktiiviseen kuntoluisteluun? Kannattaako satsaus vai onko noilla halvoilla best bang for the buck? 

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 27.1.2023 06.41

https://edition.cnn.com/europe/live-news/russia-ukraine-war-news-1-26-23/h_7a27b5c4481ce756a64e956e5e164e81

"The US will send the M1A2 Abrams tank to Ukraine, which has significantly upgraded capabilities compared to the earlier M1A1 model."

 

Perhana, kevättä rinnassa! Kolmestakymmenestäyhdestä tankista saa vissiin pataljoonan jokusella varavaunulla. Ihan mielenkiinnolla odotan, miten tuo modernimpi venäläinen kalusto pärjää näiden länsivehkeiden myllytystä. Veikkaan, että yhtä heikosti kuin vanhempikin. Kuinkahan paljon ukrainalla on vielä ilmavoimia noita tukemaan?

Slava ukraini!

Näytä koko viesti
Akin pokeriblogi - 26.1.2023 11.39

Täähän onkin hyvä Q&A-spotti tavoitella tietämystä niinkin marginaalisesta ilmiöstä kuin suomipokeri. Tietääkö joku harrastaja, siirtyikö Kelopuron aka larsluzakin blogi muualle, kun pokerisivut suljettiin?

Ja tuosta juontava mahdollinen toive Akille, jos ei niin voisitteko verkostonne kautta houkutella tänne pitämään jonkinlaista kuulumispäivyriä? Eihän se usein sivuillakaan päivittynyt, mutta siellä oli niinä harvoinakin kertoina mielenkiintoista luettavaa ja aika hc strategiapohdintaakin. Ois kiva pokerilisä nyt kun pp;nkin aika menee haaremin pyörittämiseen. devil

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 26.1.2023 07.34

Hantta kirjoitti:
  Esimerkiksi perussuomalaiset eivät ole äärilaitaa.

On ne vihreisiin nähden. Karsastan kans persujen leimaamista äärioikeistoon, vaikka mukavaa oiskin, että löytyis keino erotella ne vaikkapa kokoomuksesta.

 

Oon puolisen vuotta lueskellu kirjastolla Hesarista uutiset ja Kalevasta paikallisuutiset. Oon kyllä tyytyväinen hesariin. Sitä pitää vain osata lukea. Hyppää heti yli pääkirjoitus- ja kolumniaukeaman, niin avot. Journalistinen laatu on pääsääntöisesti korkeaa, mutta alkaa lipsua usein kun aihe on jotenkin sellainen, mihin toimittajalla on vahva oma mielipide tai agenda, jonka toivoisi etenevän. Onhan se epäammattimaista joo. Mut lehdellä on myös paljon kovia ammattilaisia. Marko Junkkari politiikan puolelta. Salla Vuorikoski tuottaa tutkivia juttuja. Pari mainitakseni. Hesarin kans pärjää, kun ymmärtää ne heikot kohdat.

Ja Kaleva.. noh Kalevassa on niitä kivoja pikku paikallisuutisia. Tyrnävällä järjestettiin taas ihan parhaat serkunryöstäjäiset ja kuinka paljon se Kiiminki-joki saattaakin tulvia, damn.smiley

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 24.1.2023 07.07

Uuteen uskoon

Uushenkisyyden harjoittajat löytävät yksi toisensa jälkeen Jeesuksen ja kertovat uskoontulostaan monituhatpäisille someyleisöilleen.

https://yle.fi/a/74-20014254

 

"Vielä pari vuotta sitten Maria Aronson, 32, teki rituaaleja kuukautisverellään ja manifestoi toiveitaan toteen unelmakartoilla. Hän oli osa miljoonien naisten kansainvälistä jumalataryhteisöä ja piti kursseja heille, jotka halusivat oppia ”värähtelemään korkeammilla taajuuksilla”.

Instagramissa hän kertoi kuun kierrosta, Äiti maasta, astrologiasta, kohtutietoisuudesta ja muusta new ageen liittyvästä seuraajilleen nimimerkillä Juurimama.

Sitten syksyllä 2021 hän näki uushenkisistä piireistä tutun naisen Instagram-päivityksen. Tämä kertoi tulleensa kristilliseen uskoon.."

 

Tää juttu kuvaa muuten täydellisesti miten versatiileja hihhulit ja muutkin hörhöt ovat. Tätä lajia edustavat myös kommunistit, joista tulee natseja ja vice versa. Tai ubervihreät, jotka persuuntuvat pahasti jne. Nämä hyppivät aina äärilaidasta toiseen. 

Näytä koko viesti