Olet täällä

Musti ja Mirri - 31.1.2020 07.11

Omien kokemusten mukaan m&m on ihan eri tasolla palveluhalukkuudessa myymälöissään kuin muut lemmikkieläinkaupat missä on tullut käytyä. Myyjät ovat myös suhteellisen asiantuntevia ja vakuuttavat ainakin tuulipuvut melko helposti. Ala on järjettömän hyväkatteista, ja ketju on viisaasti pysynyt poissa eläinmyynnistä. Jos palvelut saadaan saman katon alle (trimmaus, pesu, kynsienleikkuu jne) on ketjulla myös hyvin kasvu varaa, koska näiden palvelujen tarjonta on pitkälti yksittäisten yrittäjien riemunkirjavaa puuhastelua. Palvelut hyödyntävät liikepaikkoja ja tarjoavat jotain mitä verkosta ei saa. 

Itse olen aina odottanut, että ketjun listautuessa ostan jos valuaatio on järkevä. Katsotaan mitä antiesitteessä sanotaan.

Näytä koko viesti
Ilkka - 24.9.2019 11.02

Aika raju veto. En tunne ketään joka lukisi molempia lehtiä, yllätyn kovasti jos ei näy huomattavana (>20%) levikin laskuna jos tuo toteutuu. 

Niille jotka eivät lehtiä tunne, tuo vastaa suunnilleen Nykypäivän (kok.) ja Suomenmaan (kesk) yhdistymistä.

Ja maakunnassa kun ollaan niin se ei ole mitään kaupunkikeskustalaisuutta..

Näytä koko viesti
HKScan - 1.12.2018 01.17

Hkscsn ei kyllä ole mikään välikäsi, siitä suurin osa on tuottajien omistuksessa lso osuuskunnan kautta. Vapaasti vaihdettavien osakkeiden osuus on 21%. Jokainen voi miettiä, kuinka kannattavaa on lähteä pienomistajaksi yritykseen, jonka pääomistajien kanssa on näin selkeä eturistiriita (osuuskunnan jäsen haluaa myydä lihan mahdollisimman kalliilla vs. ei-osuuskuntalainen tietenkin mahdollisimman halvalla). 

Näytä koko viesti
Nordea - 8.6.2018 07.13

Mitenkä näkisitte mahdollisen korkojen nousun (jos vaikka 1-2% parin vuoden aikana) vaikuttavan Nordean tulokseen? Tuloshan ilmeisesti jakautuu noin. 50-50 korkotuottojen ja varainhoitoidon kesken. Korkojen noustessa varmaan korkotuotot paranee (ja lainatappiot lisääntyvät hieman), vastaavasti varainhoidosta saatavat tulot pienenevät (koska osakkeet lähtevät laskuun). Mutta miten herkkiä varainhoidon voitot ovat kurssien kehitykselle? Itselle ei ainakaan ole kovin selvää, mistä varainhoidon tuotot tulevat ja kuinka ne korreloivat markkinan kanssa.

Eli onko korkojen noudu Nordealle plus-miinusnolla, vai plus vaiko miinus? 

Näytä koko viesti