Sijoitusyhtiön perustaminen ja henkilökohtaiset lainat -

Hei! Itse en ole mukana lainoja antamassa, mutta mukana uuden verkkosivuston kehityksessä lainojen kilpailutuspalvelulle. Kerrankin nämä vippi hommat kuulostaa edes vähän järkeviltä. Sivuston omistajat pyörittävät hommaa Norjassa isommalla volyymilla ja homma toimii mielestäni peremmin kuin kenelläkään muulla tähän mennessä. Palvelu on siis täysin ilmainen ja tulokseksi siitä saat halvimman lainatarjouksen. Mukana on myös pankit eikä ainoastaan rahoitusyhtiöt joiden korot ja kulut ovat välillä aivan tähtitieetellisiä. Kaikki palaute sivuston ulkoasusta on tervettulutta, joko kommentilla, yksityisviestillä tai sähköpostitse. Sivusto on siis xx

Näytä koko viesti
Vedonlyönti "sijoitusmuotona" -

Kasinoilta saan itse osan oikeista tuloistani. Lähinnä pistän vetoja menemään ja en millään suurimilla panoksilla ja kun kotiuttamisella ei ole kiire, niin pystyn lähes poikkeuksetta hyödyntämään talletusbonukset ja muut tarjoukset. Etsin aina parhaat tarjoukset täältä ja sitten talletan ensitalletuksen, johon saan extraa yleensä vähintään 100%. Kierrätysvaatimus tosin hidastaa kotiutuksia, mutta kokovuoden pelatessani edes pienillä panoksilla, saan aina vuoden lopussa kotiutettua, sen mitä haluan.

Näytä koko viesti
TV-Viihde ja elokuvat -

Näistä kymmenestä ehdottomasti paras: The Big Short!

Näytä koko viesti
Kolumni: Jos OneCoiniin sijoittaa, ei rahaa rakasta -

Näitä sähkörahojahan alkaa ollemaan satoja tai jopa tuhansia maailmalla, Suomessa niistä tosin vain muutama on saanut mitään näkyvyyttä. Varmasti niistä vielä osa lyö läpi. En ainakaan itse työnnä eurojani tähän OneCoiniin, koska parempiakin on jo mielestäni olemassa :) Ja kyllä niitä on muualla myyty aina jo ennen luvattua vapaata kauppaa ja maksuvälineenä käyttöä.

Mobiilimaksujärjestelmiin voisin sen sijaan sijoittaa, mutta niitäkin tulee kuin sieniä sateella ja valinnanvaikeus hidastaa homma. Varmasti se turvallisuuden kannalta kehittynein sovellus lähtee kaikkien käyttöön jossain vaiheessa ja muut jää nuolemaan näppejään.

Näytä koko viesti