Olet täällä

Jeans

Jeans

  • Liittynyt 7.7.2014
  • 501 viestiä
  • 2 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 13.9.2017 20.31

W.Singer kirjoitti:

Hej Jeans, 

Vet inte om du redogör för dina innehav, men skulle vara intressant att veta 
vilka bolag du följer noga med för tillfället/ har i portföljen som är listade i finland.

/Singer

Vastaan suomeksi, jotta kaikki ymmärtävät. smiley En aio avata salkkuni tarkkaa sisältöä täällä blogissa, vaikka välillä voi tulla fiilis heittää juttua jostain yksittäisestä osakkeesta. Oon juuri ja juuri ehtinyt seurailla nykyisiä omistuksia enkä oo perehtynyt uusiin yhtiöhin. Muutamaa uutta oon melko sokkona ostanut arvostamani frendien vinkeistä, mutta en osaisi kertoa niistä juuri mitään. Suomista oon itseasiassa päätynyt keventämään reippaasti yli 4,7e hintaan. Vaikea arvioida Bethunen tehtaan vaikutuksia. Jos käynnistyy hyvin niin on vieläkin halpahko, mutta päätin pelata varman päälle. Nyt ollaan päinvastaisessa tilanteessa verrattuna siihen kun joskus suosittelin ostoa. Taala sen kuin heikentyy ja Trumpin suunnitelmat veroalennuksista ovat menettäneet potkunsa. Puolen vuoden takaiseen oon pelkästään näistä syistä tiputtanut laskelmissani EPS odotusarvoa melkein 10%.

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 11.9.2017 8.39

Oliver kirjoitti:

Tää on nyt vähän pilkun nussimista, mutta kyseessä lienee aineopintotasoinen mikrotalousteorian kurssi. Syventäviä opintoja sitten maisterivaiheessa, Helsingissä yhteiset Aallon ja HY:n kanssa.

Vähän joo, keksin siis vaan ton "syventävä"-sanan tohon kun ei oo enää pakollinen tai peruskurssi, mut kiitti tiedosta. smiley

Oliver kirjoitti:

Nyt kun tähän tulin pätemään, niin kysyn samalla, että oletko jo valinnut kandidaatin tutkielman aiheen? :)

Kirjoitan kandin keväällä niin en oo vielä! Itseasiassa kelasin sit lähempänä kysellä ehdotuksia täällä blogissa, mutta toki saa nytkin ehdottaa jos on jotain ideoita. Pitäis olla aihe, josta saa helposti kaivettua analysoitavat datat, ettei siihen mee liikaa aikaa, kun kuitenkin vaan 10op kyseessä.

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 10.9.2017 18.25

RVP kirjoitti:

Oletanko oikein, että tässä allekirjotetaan se, että vedonlyöntisaitit joutuu tarjoamaan korkeampaa kerrointa sille smart moneyn suosikille vastaamaan sitä tahtia, millä hupibetsaajat lyö underdogia? Ja siinä mielessä ammattivedonlyöjät "valitsee" kertoimen, että se on se kerroin, millä tarpeeksi rahaa valuu ammattilaisilta suosikille, että vedonlyöntisaitille ei jää suurta liabilityä underdogin voitolle? 

Puhun tässä siis vapaasta markkinasta, Betfairin vedonlyöntipörssistä, jossa kerroin määräytyy tasolle, jossa kysyntä ja tarjonta kohtaavat. En tiedä tarpeeksi sportsbookkien toiminnasta, jotta voisin sanoa miten asia siellä menee, mutta niiden on pakko tarjota aika lähelle samoja kertoimia mitä Betfairin pörssi tarjoaa. Mitä tarkoitan sillä, että ammattivedonlyöjät valitsee kertoimen, että se johtuu hupibetsaajien halusta lyödä Mcgregoria mikä nostaa Mayweatherin kerrointa. Kun Mayweatherin kerroin on noussut tarpeeksi, ammattivedonlyöjät aktivoituvat lyömään sitä, koska EVtä on tarjolla. Ammattipelaajat betsaavat Mayweatherin kertoimen alas sille tasolle, jossa olettavat silti saavansa juuri ja juuri tarpeeksi EVtä suhteessa riskiin, mutta eivät siitä enää alemmas. Siksi ne siis päättävät millä kertoimellä tämä toteutuu.

RVP kirjoitti:

Ja mitä lähemmäs matsia tullaan ja tuo vaadittu riskipreemio laskee, niin eikö silloin ammattibetsaajat lyö joko enemmän rahaa sillä samalla kertoimella tai saman verran rahaa tyytymällä pienempään kertoimeen? Sillon ammattilaiset "valitsis" pienemmän kertoimen mikä se alunperin oli ja näiden kahden kertoimen väliä tarkoitat tuolla "korolla"?

Joo ceteris paribus, eli olettaen, ettei tule uutta informaatiota, joka muuttaa kertoimia, niin kertoimen kuuluisi pikkuhiljaa pienesti laskea mitä lähemmäs matsia tullaan. Eli ammattibetsaajat tyytyy pienempään kertoimeen koska riskit, jotka mainitsit pienenevät ja aika miten pitkään rahat ovat kiinni kohteessa lyhenee.

RVP kirjoitti:

Mutta eikö tää sillon oo ihan suora ennustus, että kerroin tulee laskemaan, mitä lähempänä ottelua ollaan? Vai onko siinä muu smart money kun ammattivedonlyöjät tai se hupibetsaajien puoli joka negatoi tän efektin odotusarvollisesti? Jos taas se efekti negatoituu noiden muiden vaikutuksien takia, niin mistä se korko sillon syntyy?

Joo eli tehokkaassa markkinassa, jossa ei tule muuta kerrointa muuttavaa informaatiota, niin kertoimen kuuluisi (tässä matsissa, jossa lähes kaikki smart money on yhdellä puolella ja dumb money toisella) laskea mitä lähemmäs ottelua lähestytään. Eli sillä tavalla olen toki tehnyt ennustuksen. Mutta tämä on ennustus, jota ei pääse arbitroimaan millään tavalla. Mitä mä tarkotin sillä kun sanoin, etten usko ennustamiseen oli esimerkiksi sitä, että jos kerroin on viikkoa ennen matsia 1.25, niin ennustetaan sen tipahtavan 1.15 matsin alkuun "koska silloin iso smart money aktivoituu", tai muita tän tyylisiä syitä mitä kuultiin tässä blogissa.

RVP kirjoitti:

P.S. Kokeilitko koskaan sitä Sprtiz-teknologiaa lukemiseen? Olis mielenkiintosta kuulla sun ajatukset siitä.

En oo kokeillut ja tässä jaksossa mulla on pelkkiä fyysisiä kirjoja, mutta pitää kyl jossain vaiheessa! Onko siitä ollut selvää hyötyä itselles?

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 10.9.2017 15.33

Kiitti viestistä RVP. Mun mielestä iso osa sun pointeista oli jo mainittu täällä mutta vastaan joihinkin kysymyksiin.

RVP kirjoitti:

Palaan vielä tohon ajoituskysymykseen eli onko jotain perää, että smart money löisi myöhään tai että edgeen kannattaa tarttua heti kun sen näkee: 

Mun mielestä kuulostaa hyvinkin loogiselta, että suurin osa hupivedonlyöjien vaihdosta tapahtuu lähellä matsipäivää. Sillon tehdään se päätös että ostetaan PPV ja katotaan porukassa ja promoominen huipentuu yms. Eikö tämä taas loisi painetta smart moneylle jäädä odottelemaan sitä, ennen kuin lyö omansa sisään?

Toki. Samalla logiikalla on kuitenkin riski, että liian paljon smart moneytä jää venaamaan matsipäivää ja sit Mayweatherin kerroin tipahtaakin rajusti. Tai että osa smart moneystä (kuten esimerkiksi minä) kuulee matsista myöhemmin ja aktivoituu, jolloin se hyvä kerroin saattaa korjaantua ja on liian myöhäistä betsata. Aika vaikea tietää, kun tällaisista matseista ei ole olemassa mitään isoa historiallista samplea. Tällä kertaa kerroin lähti siitä mun ekasta 1.18 betsistä nousemaan vielä reippaasti, mut yhtä hyvin olisin voinut nähdä sen laskevan johonkin alle 1.1 just ennen matsia. Kuten oon aiemmin maininnut en oikein usko noihin kertoimien ennustajiin, koska olisi liian helppoa arbitraasia tarjolla. Muutama yritti tässäkin blogissa niitä ennustaa huonolla menestyksellä.

RVP kirjoitti:

Keskustelusta jäi myös uupumaan yks pointti. Näillä matseilla on kohtalaisen iso mahollisuus tulla perutuksi tai merkittävästi lykätyksi. Varsinkin MMA:n puolella tapahtuu ihan jatkuvasti, että main eventtejä jää ottelematta, kun toinen tai molemmat paskoo ittensä treeneissä, testaa plussat ylläriverikokeessa tai epäonnistuu painonvedossa. Tämmönenkin biitti tekis varmasti aika pahaa ammattivedonlyöjälle, kun on rolli ollu puol vuotta kiinni varmassa Floydissa.

Voi olla että on nähty myös riskiä siinä, että mitä pidemmällä ottelusta lyöt vedon sisään, sitä enemmän aikaa on Floydilla murtaa lasikätensä säkkiä lyödessä tms. ja päättää otella silti, koska niin isot fyrkat kyseessä.

Toisaalta jos ei usko omiin mahdollisuuksiinsa ennustaa oddsien tulevaisuutta, en oikeen näe syytä lyödä vetoa sisään päivääkään ennen matsipäivää. Jos on coinflippi päätyykö oddsit ylös vai alas nykyisestä matsipäivänä, eikö aina kannattaisi ottaa pienemmän varianssin vaihtoehto ja lyödä tai jättää lyömättä vasta viime hetkellä?

Tämä on just syy miks halusin lyödä aikaisin. Ammattibetsaajat ottaa nää riskit huomioon ja vaatii siksi isompaa riskipreemiota sitä kauemmin matsiin on aikaa. Niillä on luultavasti korkeampi tuottovaade kassalleen kun mulla, jolloin pääsen keräämään hyvää "korkoa" matsin alkuun lyömällä ammattibetsaajien valitsemilla kertoimilla.

RVP kirjoitti:

Laitan vielä pari esimerkkiä historiallisista, lajiloikkauksen aiheuttamista mismatcheistä, jos joku haluaa ruveta rakentamaan omaa ennustustaan noista rahavirtojen liikkeistä. (Nää siis UFC:stä)

Showpainija CM punk vs. MMA-ottelija Mickey Gall

Tästä voi kattoa koko matsin huonolaatusena youtubevideona.

Lähtökerroin Mickey Gallille 1,33 ja paras vedonlyöntisaittien tarjoama kerroin ennen matsin alkua 1,27.

Lähde kertoimille, josta näkee myös käyränä saittien tarjoaman keskikertoimen kehityksen.

Nyrkkeilijä James Toney vs. MMA-ottelija Randy Couture

Tästä matsi vähän pätkittynä youtubesta.

Lähtökerroin Randy Couturelle 1,17 ja paras ennen matsin alkua 1,18.

Lähde siihenkin.

 

Showpainija Brock Lesnar vs. MMA-ottelija Frank Mir

Lähtökerroin Frank Mirille 2,60 ja paras ennen matsin alkua 2,55.

Ja lähde.

Kiitti, näistä saa kyl kuvan, ettei kertoimien pitäisi niin paljoa elää, kuin tällä kertaa kävi Mayweather-Mcgregorissa. Tosin näytti hyvinkin paljon siltä, ettei markkina pysynyt tarpeeksi tehokkaana, kun hupipelaajien rahapaine Mcgregorille oli yksinkertaisesti liian kova.

Dharma kirjoitti:

Vaikea sanoa, kun en ole katsonut pitkään aikaan, mitä "taloustieteeseen" kuuluu yliopistossa, mutta veikkaisin, että "paljolla matematiikalla" tarkoitat luultavasti dynaamista optimointia, jota makromallit käytännössä ovat. Kukaan ei oleta, että pystyisit soveltamaan diffenrentiaalilaskentaa maisteriopinnoissa, ainoastaan että ymmärrät, mistä on kyse. Siten koko homma on melko turhaa, koska joko osaat, mikä vaatii erittäin hyvät differentiaalilaskennan rutiinit, tai sitten olet sivustakatsoja, joka ei voi koskaan itse soveltaa asiaa. Kaikki muu matikka on simppeliä osittaisderivointia, fysikaan mekaniikan alkeisjuttuja, jotka taatusti opit viikossa.

Joo ei oo mitään hirveen vaikeeta ollut tähän mennessä. Syventävään mikrotaloustieteen kurssiin oli ekan viikon aikana pakolliset laskutehtävät, jotta saa osallistua kurssille, jotka näytti tältä:

Näytti työläältä kun oon semisti ruosteessa näiden kanssa, mutta loppujen lopuks aika helppoja. Tehtävien tarkoitus on varmaan se, että ne joita matematiikka ei nappaa ollenkaan tajuaa vaihtaa ainetta samantien eikä tuhlaa aikaansa. Mun mielestä rahoituksessa pitäis olla laskutestit heti ekan syventävän kurssin alussa. Nyt moni Hankenilla tuhlaa vuoden rahiksen parissa kunnes luovuttaa ja vaihtaa pääainetta. Aallon Kauppiksen puolella on fiksumpi systeemi kun on rajallinen määrä paikkoja (60?) rahikselle ja ne jaetaan halukkaille ensimmäisen vuoden keskiarvon perusteella.

 

Tarkoituksena on vielä kirjoittaa työharjoittelusta lisää juttua kunhan saan aikaa. Nyt on WCOOPin aikana pyörinyt hyviä käteispelejä ja liikaa aikaa uponnut niihin, että alkaa vähän kouluhommat stressaamaan. Periaatteessa kannattais varmaan vaan pelata ja suorittaa vaikka pari kurssia sit ens vuoden puolella, mut katotaan nyt.

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 3.9.2017 22.17

Onpa ollut nättiä Suomessa tää viikko!

On ollut tarkotus mainita yhdestä käsianalyysista, jonka tein SIGille. Istuin suurimman osan deskiajasta meidän podin kokeneimman treiderin vieressä, joka oli ollut SIGillä treidaajana 18 vuotta. Super-ekstrovertti ja porukan naurattaja, jolla riitti mielenkiintoisia tarinoita ajasta ennen electronic tradingia. Hänet laitettiin aina puhelimeen, kun joku podin treidaajista joutui konfliktitilanteeseen brokerin kanssa. Nää tilanteet oli lähes aina brokerin vikoja, kun ne ei aina ymmärtäneet, et niiden toiminta asetti meidät freerollattavaks, tai muuten vaan huonoon spottiin. Välillä johtui myös vaan siitä, että kokeneemmat brokerit yrittivät painostaa alottelevampia treidaajiamme saadakseen tiukempia marketeja. Meillä oli sellanen puhelinsysteemi, jossa pystyi "listen-in" muiden puheluihin ja näitä kinasteluita oli aina mielenkiintoista kuunnella. Tunteet kuumentuivat välillä ihan kunnolla. Yks brokerin "Look, I've been doing this for 10 years"-perustelu ei toiminut kun sai vastaukseksi "well I've been doing this for 18". Ystävystyin parhaiten just tän treiderin kanssa ja sovittiin, että hänen pitää joskus vielä eksyä Helsinkiin moikkaamaan. Hän pelasin jonkin verran pokeria ennen treideriuraansa ja olin maininnut hänelle, että SIG pyysi mua kirjoittamaan pokerista gaming blogiinsa, ja funtsin et mistäköhän kirjoittaisin. Yks päivä oltiin jotenkin päädytty tsekkaamaan mun suurimpia Highstakesdb-jakoja läpi ja kerroin vähän ajatusjuoksuani läpi niistä kun hän sanoi ehdottamana, että toi käsi, tostahan sun pitäis kirjoittaa se postaus. Uskoi, että varmasti kiinnostaisi firman jengiä, kun monella on pelitaustaa. Mikä ettei ja siitä se lähti. Urani toiseksi suurin (käteispeli)potti:

https://www.raiseyourgame.com/2017/08/24/high-stakes-poker-player-sig-tr...

Jytky kirjoitti:

Onnittelut osumasta ja vielä kiitokset tästä vedonlyöntikeskustelusta täällä blogissa, ei varmasti olisi itsekään tullut painettua näin isosti sisään ellei tämän blogin keskustelun ansiosta olisi tullut pysähdyttyä enemmän funtsimaan miten ainutlaatuinen paikka tämä on painaa.

Jossain vaiheessa paremmalla ajalla heittänet jonkun yhteenvedon reissusta, kunhan olet nyt ehtinyt kunnolla asettautua takaisin Suomeen. Mitä kaikkea jäi käteen, mitä olisi kaivannut enemmän ja oliko joku asia jopa pettymyskin. Sekä tietty kiinnostaa tulikos siitä pokerimatsista nyt mitään?

Joo, reissusta on tarkoitus vielä kirjoittaa lisää kunhan kerkeen.

Sain viime lukuvuonna kaikki paitsi yhden kanditason rahoituskurssit suoritettua ja siihen vielä muutaman maisteritason kurssin päälle, joten tästä lukuvuodesta on tulossa erittäin Taloustiede-painotteinen. Ensivaikutelma on, että kovasti duunia tääkin aine tulee vaatimaan. Ja yllättävän paljon matematiikkaa. Oon kyl tehnyt koulunkäynnistäni mahdollisimman työlään, mutta nää on ne asiat, joista kiinnostaa oppia.

Ilkka - 30.8.2017 14.29

Kokeillaan, vaikka tästä ei luultavasti hyötyä ole.

Dharma kirjoitti:

Kaksi firmaa: Ilkka ja Fiskars. Fiskars omistaa 5,2 % Wärtsilästä ja kirjaa Wärtsilän arvonmuutoksen joka kvartaali tilinpäätökseensä ja maksaa sen  mukaiset verot/saa verohyvityksen. Ilkka omistaa reilut 22 % Almasta,

Eikö Akin linkistä juuri selvinnyt, että 10% rajan ylittyminen on syy eroon?

Dharma kirjoitti:

Jos et ole sattunut huomaamaan, niin kirjoitan kaikille tasaisesti, joten anteeksi nyt vain, mutta: you are not special.

No hard feelings ja menestystä! 

Jos Dharma oot ihan rehellinen itsellesi ja mietit asiaa kunnolla, huomaat ettei tämä pidä paikkansa. Aki saa hyvin suuren osan huomiostasi ja harvoin positiivisessa mielessä. Mulla ei silti tule montaa kertaa mieleen kun olet onnistunut osoittamaan hänen olleen väärässä.

Dharma kirjoitti:

Eiköhän men voida lopettaa tähän. Sinun palstasihan tämä on. Minulla on kanavani. En kuitenkaan tosiasiassa ole ollut tervetullut tänne koskaan. Tämä viestisti riittää. Minä näet en ole sijoittanut Ilkkaan ja siksi Ilkkaan ajankäyttöni on pelkkää hyväntekeväisyyttä, josta sitten saan pelkkää paskaa niskaani. 

Mä ainakin mielelläni luen sun juttuja, mutta sun keskustelutapa tän kaiken aiheuttaa. Ei aina tarvitse kirjoittaa asioista niin kuin tietäisi kaiken, ellei oikeasti ole varma siitä, miten asia menee. Tässäkin tapauksessa olisit voinut kysyä tästä Ilkka-ketjussa tyyliin "huomasin tällaisen asian, teitääkö Aki tai kukaan miten tää menee?". Mutta mielummin juuri sen jälkeen kun Farseer oli maininnut tehneensä isot ostot, päätit itsevarmasti dissata hänen päätöstään ilman kunnon taustatutkimusta tarkoituksenasi samalla nolata Aki. Ja kun Aki vastasi kritiikkiin, onnisuit jotenkin jättäämään huomioimatta hyvät perustelut, jotta et vaan joutuisi myöntämään olleesi väärässä. Tulee vahvasti mieleen muutamat ekat kerrat kun tulit blogiini väittelemään.

FinnishDGI kirjoitti:

Toisaalta vaikka osakkeita ei olisi kirjattu käyttöomaisuuteen, niin eihän verotettava myyntivoitto kuitenkaan voi nousta myyntihinnan ja tasearvon erotusta suuremmaksi? Eli eikös se myynnistä syntyvä vero ole laskettavissa suoraan tasearvon ja hypoteettisen myyntihinnan välillä?  Ts. jos Ilkan taseeseen kirjatun Alma-omistuksen tasearvo on 103 672 000 ja Ilkka myisi Almat pois esimerkiksi 123 672 000 eurolla, jolloin myynnistä tulisi verotettavaa tuloa 20 000 000 euroa, josta Ilkka maksaisi yhteisöveroa 20 % (4 000 000 €, kun tarkastellaan vain ko. myyntitapahtumaa muuta liiketoimintaa huomioimatta), jos osakkeita ei ole kirjattu käyttöomaisuuteen? Eli käsittääkseni tässä tässä tapauksessa ei voi missään tapauksessa olla piilevää verovelkaa?

Miksei tässä käytettäisi uusimpia lukuja? Luotan Dharman lukuihin enkä jaksa tuplatsekata:

Tasearvo 105 392 te ja markkina-arvo tänään 149 581 te. (149581-105392)*0,2=8827,8 eli 8,8 miljoonaa euroa olisi verovelkaa.

 

Tietääkö muuten Aki tai joku muu miten jenkkiosakkeilla menee säännöt, kun Yahoo ei pysty myymään 16% Alibaba omistustaan ilman, että maksaa verot arvonnoususta?

Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 29.8.2017 18.56

Dharma kirjoitti:

Kuoleva toimiala se kuitenkin on Alman p/e:t murhaavan korkeat suhteessa tähän.

Jos ei halua ottaa näkemystä toimialasta, tästä riskistä pääsee kuitenkin eroon long Ilkka - short Alma positiolla.

Mutta hyvä pointti toi verovelka. Olisi mielenkiintoista kuulla Akilta onko jotain syytä miksi asia ei ole näin, vai unohtuiko asia vaan analyysissa. Itselläni ei ole tietoa miten tää menee. Aikoinaan lueskelin keissistä, joka vaikuttaa samantyyppiseltä, kun Yahoo mietti miten päästä eroon suuresta Alibaba omistuksestaan mahdollisimman verotehokkaasti.

Edit: Jos joku sattuisi tietämään niin olisi myös mielenkiintoista kuulla miten säännöt menee omistuksen arvonnousun tulouttamisen kanssa, paljonko yhtiöllä itsellään on liikkumavaraa tällaisessa.

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 27.8.2017 16.56

Tulihan se sieltä! Sain onneks PPVn toimimaan lentokoneen netillä ja pystyin tsiigaamaan matsin normaalisti. Kyl hiki iski parin ekan erän jälkeen. Mcgregor oli parempi kuin mitä odotin mutta silti aika kaukana siitä, että hänellä olisi ollut realistiset voittomahikset. Veikkaan, että jos noilla ottelijoiden taidoilla toistettais matsi 100 kertaa niin Mayweather veis tyyliin 98 niistä. Tuli viime päivinä katseltua Mayweatherin vanhoja matseja esim. De La Hoya ja Caneloa vastaan ja oli Floyd nyt ihan kuin eri mies. En tiiä oliko hän tällä kertaa vaan ruosteessa, painoiko ikä tai himmailiko hän, jotta fanit sais vastinetta rahoilleen.

Kaiken kaikkiaan vaikutti siltä, että betsilläni oli erittäin hyvä odotusarvo ja oon tyytyväinen, että uskalsin reagoida tilanteeseen näin suurella betsillä, vaikka en käytännössä harrasta urheiluvedonlyöntiä, enkä juurikaan seuraa nyrkkeilyä. Pellesnuslosille kiitokset ideasta, ei ois muuten välttämättä tullut mieleen perehtyä tilanteeseen. Saa nähdä tuleeko koskaan enää näin hyvää betsaustilannetta urheiluvedonlyönnissä.

Ja ai että miten hyvä fiilis olla takas Suomessa! Paitsi että koulu alkaa heti huomenna aamulla. frown

Mayweather vs Mcgregor - 27.8.2017 5.19

Mayweatherin kerroin 1.3. Kyl tän on pakko olla vaan sitä et hupibetsaajien rahaa virtaa niin paljon ettei ammattilaiset pysy perässä. Nyt kun ois ylimääränen satku betukalla niin sujahtais Mayweatherille.

Mayweather vs Mcgregor - 27.8.2017 4.16

Boom! Pääsin VPNän avulla Finnairin lennon netin videoblockin ohi ja nyt pyörii Viaplayn PPV livenä!

Vedonlyöntiraha näyttää virtaavaan ja Mayweatherin kerroin 1.27 Betukan pörssissä.