Sadan päivän puristus -

Päivitetäänpä tänne hieman mennyttä viikkoa.

Päivät 3-7:
liikuntasuoritukset: 4kpl
viimeisin leposyke: 46 bpm
käsiä pelattu: 5066 (-2566€)

Haaste
päiviä kulunut: 7/100
liikuntasuorituksia: 6/50
käsiä pelattu: 7702/100k (-6578€)

Muuten hommat sujuvat mainiosti, mutta kortissa oli kyllä nihkeä viikko. Eikä alkanut tämäkään viikko yhtään sen paremmin; täysi työpäivä ja 6k montussa. 

Sijoituspuolella sen sijaan hommat mennyt aika kivasti. Pääsalkku YTD +17% ja kokonaisuudessaan taidetaan huidella ATH:ssa.

 

Näytä koko viesti
Sadan päivän puristus -
NiñoViejo kirjoitti:

Itsekin tykkään haasteista, vaikka ammattilaiset sanovatkin, ettei niistä synny pidempiaikaista hyötyä / muutoksia. Ennenmmin pitäisi tehdä omassa arjessa pieniä muutoksia yksi kerrallaan, joista ajan kanssa muodostuisi tapoja. Mutta parempi haasteen kautta kuin ei mitään. Hyvä puoli tässä on se, että teet siitä julkisen, joka auttaa haasteen läpiviemisessä.

Seuraan tämän etenemistä - tsemppiä haasteeseen!

Kiitti! Ehdottomasti samaa mieltä, että paras lopputulema muodostuisi omia rutiineita muuttamalla. Liikunnan suhteen itselläni ollut hommat ihan asiallisella tasolla ennen koronaa. Nyt yritän tämän haasteen kautta laittaa hommaa takaisin kondikseen. 

Tänään kotona yläkropan treeni käsipainoilla ja vastuskuminauhoilla, jonka jälkeen muutaman kilometrin lenkki. Kortissa aamupäivään reilun kolmen kilon monttu, mutta sain kuin sainkin rutistettua päivän plussalle.

Päivä 2
liikuntasuoritus: kotisali + lenkki
leposyke: 52 bpm
käsiä pelattu: 1752 (+1148€)

Haaste
päiviä kulunut: 2/100
liikuntasuorituksia: 2/50
käsiä pelattu: 2636/100k (-4012€)

 

Näytä koko viesti
Sadan päivän puristus -
Kilppari kirjoitti:

Mitä haetaan tuolla leposykkeen mittauksella? Jos se nousee, niin pitää keventää treeniä?

Leposyke on nyt noin kymmenen lyöntiä korkeampi kuin kaksi vuotta sitten. Tämän lisäksi olen ollut huomaavinani, että alkoholin nauttiminen nostaa itsellä sykettä hieman. Nyt kun liikuntaa lisätään ja alkoholi jätetään pois, toivoisin leposykkeen laskevan takaisin tuonne neljäänkymppiin. Asiantuntija en ole, mutta uskon leposykkeen alenemisen kielivän kohonneesta hyvinvoinnista. Mitään kummempaa syytä tuolle sykkeen kirjaamiselle ei ole.

Tajusin tätä kirjoittaessani, että tuo otsikko on hieman harhaanjohtajava. Ongelmana on ollut se, että liikuntaan ei ole löytynyt kunnollista motivaatiota, vaan siitä on tullut kerran viikossa tehtävä läpsyttely. Ideana ei siis lähtökohtaisesti ole ajaa kroppaa mihinkään hirmuiseen ylirasitustilaan. Näin ollen en usko, että treenejä tarvitsee missään vaiheessa varsinaisesti keventää.

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia -
Aki Pyysing kirjoitti:

 

eke kirjoitti:

Voiko nordnet-tilin (sama tili millä voi ostaa helsingin pörssissä) kautta ostaa ulkomaisia esim. kanadalaisia osakkaite, normi välityspalkkiolla?

 

Voi, jotain maakohtaisia eroja on. Kannattaa avata ko.valuutan, esimerkiksi CAD-tili. Kanadan palkkioista en mene takuuseen.

https://www.nordnet.fi/faq/683-sijoittaminen-ulkomaisiin-poersseihin

En ole juurikaan perehtynyt Nordnetin valuuttatileihin. Mitkä ovat valuuttatilin pääasialliset hyödyt?

EDIT: viiden sekunnin googlettamisellahan ne löytyivät: https://www.nordnet.fi/faq/756-miten-itse-tehty-valuutanvaihto-eroaa-automaattisesta-valuutanvaihdosta?guideCategory=733

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut -

Viimeisimmässä salkkupäivityksessäsi GLRE:tä ei salkusta enää löytynyt. Onko usko Einhorniin heikentynyt vai oliko myynnille jokin toinen syy?

Kiitos mahtavasta blogista!

Näytä koko viesti