Rahapeliyhtiöt -

Rohkaistun kysymään valistuneita näkemyksiä/arvauksia:

Osakepinoni on vinoutunut viime aikojen dippiostelun myötä liian painavaksi ja turhan kasvu/riskipitoiseksi epävarmaan markkinatilanteeseen nähden. Joten jostain on raskain sydämin luovuttava. Uhmapelipuolelta salkusta löytyy jotenkin merkittävävin määrin Pen National Gamingiä, Aspirea ja Evolution Gamingiä. Globaalin tasapainon vuoksi PEN jää itselleni vielä ainakin muutamaksi kuukaudeksi. Joten pölkylle jäävät Evon ja Aspiren päät.

Aspire ja Evolution ovat viimeisen puoli vuotta olleet rakkaita ja tuotteliaita lapsiani. Aspirea olen jonkin verran kotiuttanut matkan varrella ja tällä hetkellä molempien paino salkussani on melko tasan 1:1.

Joten jos ja kun luovun jommasta kummasta, niin mikä olisi heittonne: kumpi lihoiksi ja kumpi jää salkkuun, jos tavoitteena on seuraavan 1-2 vuoden paras tuotto?

Aspiressa lienee parempi hype- ja ihan realistinenkin globaalien markkinoiden valloituskerroin, joten siinä mielessä pelkät fiilispohjaiset tuntemukset valitsisivat Aspiren tuolileikin voittajaksi.

Mutta Evolution Gaming on edennyt myös kuin juna vähemmällä kohinalla.

Mikä olisi heittonne (vastuu toki jää minulle), kumpi lähtee ja kumpi jää? Tällaiset päätökset ovat tällä hetkellä harvinaisen vaikeita kun tuntuu, että yhtiöiden lyhyen- ja keskipitkän arvon määrittää Google, some sekä ahneus/paniikkikerroin, eikä taskulaskin ja avainluvut - varsinkin pelialalla, jossa lopputuotteen arvon määrittää kuluttajien lompakon kesto ja unelmat/ahneus.

 

Etukäteen ajatuksistanne kiittäen ja kumartaen.

Näytä koko viesti